НБУ

Тук можете да дискутирате по актуални проблеми свързани с вътрешната и външна политика на България и Европейския съюз, както и по проблеми от геополитическо значение за съвременния свят.

Модератори: Don Horhe, Lord

Заключено
Аватар
Zahariev
Легендарен флуудър
Специалност: Лазерна фотолингвистика
Обратна връзка:

Re: НБУ

Мнение от Zahariev »

CoXx написа:
Jamesmagno написа: Не ги разбирам тези безумни изказвания. Какво е обратното на "земен"? Какво са "мамини дечица"? Няма какво да преодоляваш, хората са си хора, където и да отидеш.
Кое не разбираш? Обратното на земен включва в себе си мамини дечица, защото повечето неземни хора са именно такива. Неземни защото "хвърчат", имат самочувствие без покритие, изцяло (или почти) изкривена ценностна система... и главната причина за това са парите( а не можеш да кажеш, че в НБУ има много бедни хора). И не казвам че всички, които имат много пари са неземни, но е факт, че е лесно да попаднеш в капана им (на парите). Както казах, засегнах доста наболял проблем на нашето време, но обърнах внимание на това, защото НБУ предизвиква бурни реакции у много хора, именно заради високите си такси и приема. А че хората са си хора си прав, как възприемам света си е мой проблем ;)

Стандартните жалки доводи на бедните хора. :)

Не, другарко, парите не са причина за каквото и да е отрицателно. Причината за съществуването на подобен "прототип" е лошото възпитание, което им е дадено. А лошото възпитание не вирее единствено по хората с пари, то си вирее и по тези без пари, просто при тях се забелязва по-трудно, защото липсва сцена за изява.

The names of the future are stamping of impatience.
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

Zahariev написа:....
Оставяш впечатлението, че бая си си повярвал :|

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
la douleur exquise
Аватар
Zahariev
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Zahariev »

А ти, че често си галиш котенцето , но всеки с проблемите си. ;)

O|OeHukc
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от O|OeHukc »

аххахааахааххаахаха
аахахааа
ахахаах
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

Zahariev написа:А ти, че често си галиш котенцето , но всеки с проблемите си. ;)
Моето не е проблем :)

Просто в един 'хубав' момент самочувствието ти на 'богат' ше те похлупи, щото ше е станало по-голямо от тебе :|
настрана, че дори не е дискусионен въпросът за така нареченото 'богатство' на един..., който е тръгнал да мери, без да има какво да извади :)

:) Но отдавна съм излязла от ролята си на поучител, а просто наблюдавам..., прости ми за вметката. Неуместна беше :)
la douleur exquise
dexteriti
Да живей словото
Специалност: Economics with Journalism

Мнение от dexteriti »

Coxx скоро ще разбере, че със стена не се спори. Дори е глупаво да отговаряш на хора лизачи :lol:
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

то поне да бяха негови тези пари а те на мама и тате :roll:
Изображение
Аватар
Paschendale
Пишете, о, братя
Специалност: Право (I hope so)
Курс: кандидат-студент
Обратна връзка:

Мнение от Paschendale »

Незнам обаче...изчетох 26те страници, ама не успях да прочета нито едно мнение на Фак... Бях (и все още съм) запленен от аватара :}
The infidels have ignored our warnings, and for that, they must be exterminated. Let the purgation begin!
Аватар
Zahariev
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Zahariev »

fak написа:
Zahariev написа:А ти, че често си галиш котенцето , но всеки с проблемите си. ;)
Моето не е проблем :)

Просто в един 'хубав' момент самочувствието ти на 'богат' ше те похлупи, щото ше е станало по-голямо от тебе :|
настрана, че дори не е дискусионен въпросът за така нареченото 'богатство' на един..., който е тръгнал да мери, без да има какво да извади :)

:) Но отдавна съм излязла от ролята си на поучител, а просто наблюдавам..., прости ми за вметката. Неуместна беше :)

О, тук няма мое самочувствие на богат.

Това, което казах е просто факт. Парите не са нищо лошо, липсата на възпитание сред хора с пари е лошо. Но същото го има и сред хора без пари. ;)

А това за "на мама" и "на тате" е доста безсмислено лаене. Работя си нормално, изкарвам си парички.Това, че други хора са неприложими и не могат да си намерят добра работа си е техен проблем.

Както и да е ... НБУ е добра алтернатива. :D
Последно промяна от Zahariev на 14 Юни 2010, 16:53, променено общо 1 път.

Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

В отговор ще кажа, че поне 90% от форумците тук разполагат с повече пари от мен :) Пак мога да си позволя да уча в НБУ. Има академични и европейски стипендии, има студентски труд, има стажове, има бригади...
dexteriti
Да живей словото

Мнение от dexteriti »

Jamesmagno написа:В отговор ще кажа, че поне 90% от форумците тук разполагат с повече пари от мен :) Пак мога да си позволя да уча в НБУ. Има академични и европейски стипендии, има студентски труд, има стажове, има бригади...
Що не сравниш хората от този и от другия форум? Там колко работеха...3-4ма?
Аватар
CoXx
В началото бе словото
Специалност: БФ
Курс: първи

Мнение от CoXx »

Zahariev написа:
Стандартните жалки доводи на бедните хора. :)

Не, другарко, парите не са причина за каквото и да е отрицателно. Причината за съществуването на подобен "прототип" е лошото възпитание, което им е дадено. А лошото възпитание не вирее единствено по хората с пари, то си вирее и по тези без пари, просто при тях се забелязва по-трудно, защото липсва сцена за изява.

Първо, моля, без етикети. Едно мнение не ти дава право да окачествяваш така някого. Не съм бедна. Просто знам 2 и 200 и се радвам за това, защото ценя парите. Лошо възпитание има сред всякакви прослойки, много ясно. Говорех за една тясна категория хора, при които това възпитание вирее добре именно заради отрицателна страна на парите. И да, другарю, парите могат да бъдат причина за нещо отрицателно.
Те са сила за силните и слабост за слабите. Както и да е, взех да се обяснявам много...
dexteriti написа:Coxx скоро ще разбере, че със стена не се спори. Дори е глупаво да отговаряш на хора лизачи :lol:
Благодаря за жокера :) :idea:
Агресията е най- доброто оръжие на слабите и гузните. . .
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

dexteriti написа:Що не сравниш хората от този и от другия форум? Там колко работеха...3-4ма?
Все повече ме изумяваш. Имам чувството, че говорим за съвсем различни места. Сигурен ли си, че си Сотир, а не просто рандъм човек, пишещ от профила му? :|
dexteriti
Да живей словото

Мнение от dexteriti »

Все повече започваш да ме изнервяш. ТИ си от онази порода хора...удобни реалисти - удобно обективен...
Казваш това което искаш да чуеш и приемаш колкото да не зАспиш. Спри да си човъркаш в гъзъ когато има мнение различно от твоето. Ако искаш да те вземат насериозно, дай един факт бе, един единствен факт на това което говориш/пишеш. И то не сериозно или на академично ниво, просто последователна мисъл, която твоята кратуна произвежда за да стане една гадна дискусия...редно и аз да се посмея, стига се смя на мой гръб, "спасителю". Приеми, че не си прав и толкоз.
Аватар
Paschendale
Пишете, о, братя
Специалност: Право (I hope so)
Курс: кандидат-студент
Обратна връзка:

Мнение от Paschendale »

When in doubt, remain silent. Логиката всъщност е много проста. НБУ е частен университет. За да се издържа, са нужни големи количества пари от студентите учащи там. Всички знаем, какво е нивото на така наречения "елит" на страната. 99% от тях са идиоти. В СУ не е така, по простата причина, че трябва да се съобразяват с министерски съвет, следователно срещу това което получават трябва да дават определени неща. В специфичния случай - академични постижения. Разликата между нашата скромна страна и запада в тази ситуация е следната: на запад по-голямата част от частните университети са собственост на хора, на които ПРОСТО НЕ ИМ ТРЯБВАТ ПОВЕЧЕ ПАРИ, биват спонсорирани от ОГРОМНИ и икономически МОГЪЩИ предприятия, които за парите които влагат в тях си осигуряват бъдещата работна ръка, ерго - елита на академичните среди. А чрез НБУ просто местните мошеници искат да си понапълнят допълнително джоба.
The infidels have ignored our warnings, and for that, they must be exterminated. Let the purgation begin!
Заключено

Обратно към “Мнения”