Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
запоследно чух че е Иван Асен 2, но никак не ми се вярва. Но днес го чух за трети път. Сериозно започвам да се съмнявам във всичко и най-вече в себе си
Малко хелп, че не мога да си разчета йероглифите.. Как точно бяха имената на тез хораот Кресненско-Разложкото: Адам Калмиков и Луис Бойдкиевич...така ли бяха..?
ra4e^f написа:Малко хелп, че не мога да си разчета йероглифите.. Как точно бяха имената на тез хораот Кресненско-Разложкото: Адам Калмиков и Луис Бойдкиевич...така ли бяха..?
Адам Калмиков и Луис Войткевич. Но все пак и някой друг да потвърди.
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
И искам да ви пожелая не добро, а отлично представяне утре на инквизицията. Някои хора пътуват и няма да се засечем довечера, така че от сега още- лек път и .. наслука утре
явор написа:Тъй като всички Ви пожелават успех, аз ще Ви пожелая и късмет!!!
То това е сякаш наистина най-важното
Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
дано се падне най-трудната тема,за да се отсеят по-голямата част от кандидатите.искрено се надявам да е някоя гадна и непосилна тема и да видя как 80% от хората се изнасят навън.но аз няма да съм сред тях.хе-хе-хе...