Интересни филми...
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- ra4e^f
- Форумно зомби
Банкер е обвинен,че е убил съпругата си и любовникът.Въпреки че е невинен го затварят е Шоушенк,като постепенно печели симпатиите на част от затворниците,най вече на един негър.Постепенно се приобщава и с оправата на затвора,с директора.МИсля,че беше излежал 20-на години от доживотната си присъда,когато вкарват един затворник.Случайно той разказва история,от която се разбира, че банкерът е невинен.Общо взето нашия човек е тих и кротък, нооо тихите води са най-дълбоки, нали;)И нататък сама провери какво става;)
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
-
starMonkey
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
Офааа...май е време да споделя впечателния от "Шифърът на Леонардо"...
The Da Vinci Code жанр:драма/мистерия/трилър.Няма да ви разказвам сюжета-за него може да разберете от тук http://kino.dir.bg/film.php?id=5500 .Остава да кажа нещо за "фийлинга" от гледането на филма
.Във въпросните 2часа и половина(твърде дълги ми се сториха на седалката в Арена-та,колкото и комфортна да беше) ще видиете(и чуете)нова интерепретация на Християнството -за това как Исус е бил пророк(демек човек) ,а не Божи син,как е бил "женен" и имал потомство и неговите наследници разбираш ли са доживели наши дни и последната от тях по случайност е една доооста симпатична девойка,как Том Ханкс има IQ 200+ и разгадава хилядолетни мистерии кат' стой та гледай и как съпругата на Исус -Мария Магдалена е погребана под Лувъра
.Уфф,объркахте ли се?Странно и аз
Нищо,не се притеснявайте....няма да ви стане по-ясно ако гледате филма
Сочения за супер пролетно/летен блокбастър е просто...поредния филм с претенции ,но без кой знае какво покритие.На моменти досаден
Оценка 6.5/10
The Da Vinci Code жанр:драма/мистерия/трилър.Няма да ви разказвам сюжета-за него може да разберете от тук http://kino.dir.bg/film.php?id=5500 .Остава да кажа нещо за "фийлинга" от гледането на филма
Оценка 6.5/10
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
mushroomhead написа:Сочения за супер пролетно/летен блокбастър е просто...поредния филм с претенции ,но без кой знае какво покритие.На моменти досаден![]()
Оценка 6.5/10
жалко, толкова разчитах да е як
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
ОК. Чел съм книгата и наистина не беше това, за което ми я представяха всички...
Но идеята като цяло е интересна. И понеже и друг път ми се е случвало филм да ми хареса повече от книгата, по която е заснет, реших, че този филм ще си заслужава
Значи к'во - да не си давам парите в Арената, а да си го намеря на диск, така ли?
Но идеята като цяло е интересна. И понеже и друг път ми се е случвало филм да ми хареса повече от книгата, по която е заснет, реших, че този филм ще си заслужава
Значи к'во - да не си давам парите в Арената, а да си го намеря на диск, така ли?
Според мен филмът е доста сполучлив. Струва си човек да го гледа и сам да реши дали му допада. В общи линии ако ви харесва книгата ще ви хареса и филма. Аз имам резерви по отношения и на двете. Просто Браун се е осрал накрая (и това съответно се пренася и във филма). Историята трябваше да свърши когато нашата комбина се отърва от куция. А не да изкарват Софи пра-пра-пра-пра(...)внучка на Христос.
Между другото наистина има моменти, в които филмът отвява книгата. Просто визуалното им представяне смазва и без това спорните писателски качества на Браун-чо.
Между другото наистина има моменти, в които филмът отвява книгата. Просто визуалното им представяне смазва и без това спорните писателски качества на Браун-чо.
I will go there and back again.
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
абе книгата има много слаби моменти, щото е направена като за масовия читател - малко екшън, ала-бала, накрая добрият, който освен професор е и супер герой, спасява себе си и мадамата и тя му пада в ръчичките... какво да ти кажа, тежко е да си американец, не можеш да надскочиш себе си...Amarthil написа:Според мен филмът е доста сполучлив. Струва си човек да го гледа и сам да реши дали му допада. В общи линии ако ви харесва книгата ще ви хареса и филма. Аз имам резерви по отношения и на двете. Просто Браун се е осрал накрая (и това съответно се пренася и във филма). Историята трябваше да свърши когато нашата комбина се отърва от куция. А не да изкарват Софи пра-пра-пра-пра(...)внучка на Христос.
но Том Ханкс и Жан Рено са ми едни от любимите герой, така че и само заради тях бих го гледала...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
Изцяло подкрепям. Книгата е слаба, както се оказва и рожба на плагиатство, филмът обаче се търпи. Том Ханкс е на познатата висота, Жан Рено е страхотен (още от "Дошли от миналото" му се радвам), Гандалф... опа, Иън МакКелън си е в добра форма, Пол Бетани адски се вписва с тая качулка и фанатичен поглед, само дамата не струва...nrggirl написа:абе книгата има много слаби моменти, щото е направена като за масовия читател - малко екшън, ала-бала, накрая добрият, който освен професор е и супер герой, спасява себе си и мадамата и тя му пада в ръчичките... какво да ти кажа, тежко е да си американец, не можеш да надскочиш себе си...
но Том Ханкс и Жан Рено са ми едни от любимите герой, така че и само заради тях бих го гледала...
Два и нещо приятно загубени часа и нищо в паметта. Оценка: 5/10