PS. shayne, сега като се загледах в снимката ти се сетих, че преди да влезем беше застанал точно пред мен на стълбите
[КСК 2010] Английски език
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- gothic
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
Re: [КСК 2010] Английски език
Салата, до колкото знам, май е различна през годините, но не съм сигурна. В темата от миналата година има скалата от 2008 година, ако ти се рови...
PS. shayne, сега като се загледах в снимката ти се сетих, че преди да влезем беше застанал точно пред мен на стълбите
нали беше със кафеникави гуменки 
Dum spiro, spero!
Nothing like a good cup of Joe
- shayne
- Вазов
- Специалност: Политология, Математика
- Обратна връзка:
То и в тази тема я има някъде скалата, ама не цялата.
в тон с елечето 
Дам, на ситно каре, за да сме точниgothic написа:PS. shayne, сега като се загледах в снимката ти се сетих, че преди да влезем беше застанал точно пред мен на стълбитенали беше със кафеникави гуменки
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
- elishenkova
- В началото бе словото
42 - 2,00
43-46 - 3,00
46,5 - 3,04
49 - 3,22
50,5 - 3,33
53 - 3,51
55 - 3,66
59 - 3,95
60,5 - 4,06
64 - 4,32
67 - 4,54
70 - 4,76
73 - 4,98
75 - 5,12
78 - 5,34
80,5 - 5,52
85 - 5,85
87-90 - 6,00
скала за оценяване
43-46 - 3,00
46,5 - 3,04
49 - 3,22
50,5 - 3,33
53 - 3,51
55 - 3,66
59 - 3,95
60,5 - 4,06
64 - 4,32
67 - 4,54
70 - 4,76
73 - 4,98
75 - 5,12
78 - 5,34
80,5 - 5,52
85 - 5,85
87-90 - 6,00
скала за оценяване
-
SunnySummer
- От дъжд на вятър
Откъде е тази скала? 
Международни отношения, I курс
http://www.youtube.com/watch?v=mAXyrI2i2W4
'Cause there's nothing like your smile made of sun...
In a world full of strangers you're the one I know.
- elishenkova
- В началото бе словото
от су - в форума се рових и я намерих сигурно има минимална разлика с таз годишната
-
sunsetofdreams
- В началото бе словото
При нас нямаше такава дразнеща жена, която водеше изпита. Непрекъснато мрънкане, а нямаше толкова защо. Каза ни само на Reading-a веднъж, че остават 5 минути и това беше...Аз реших, че и на другите компоненти ще предупреждава, не че нямах часовник, но все пак e по-точно....и така се озовах с 2 непопълнени на Close test-a, но бях отзад и успях да разгърна за секунда отново после, за да си спомня кои подточки бяха.
По мое мнение:
Диктовка - елементарна
Reading - също, истината е, че не бях правила понеподвеждащ такъв и се израдвах, ама малко напразно...
Close test - признавам, че леко ме затрудни - make UP; stroke (за което изобщо не бях сигурна, сега виждам, че е удар на часовник...); still; considering; off all; retain...Тези се сещам, спомените избледняват вече...
Error identification - видях, че коментирате това с 'university' - за мен - no error.
Paraphrases - so that...После имахме спор с едни приятели на тази с while, despite, however и nevertheless...Аз имах причини да изключи всички освен While.
А темите за есето, еми приятни бяха, аз писах за spelling-a, ама излезе много тъпо, а и времето много ме притискаше, честно казано.
Някой има ли представа кога да чакаме резултатчета?
По мое мнение:
Диктовка - елементарна
Reading - също, истината е, че не бях правила понеподвеждащ такъв и се израдвах, ама малко напразно...
Close test - признавам, че леко ме затрудни - make UP; stroke (за което изобщо не бях сигурна, сега виждам, че е удар на часовник...); still; considering; off all; retain...Тези се сещам, спомените избледняват вече...
Error identification - видях, че коментирате това с 'university' - за мен - no error.
Paraphrases - so that...После имахме спор с едни приятели на тази с while, despite, however и nevertheless...Аз имах причини да изключи всички освен While.
А темите за есето, еми приятни бяха, аз писах за spelling-a, ама излезе много тъпо, а и времето много ме притискаше, честно казано.
Някой има ли представа кога да чакаме резултатчета?
-
SunnySummer
- От дъжд на вятър
Strikes/strokes/beats/hits...според изречението глагол или съществително ни трябваше?
леле..ако не съм обърнала внимание
аз писах strikes
Международни отношения, I курс
-
sunsetofdreams
- В началото бе словото
Глагол, глагол - спокойно. 
Сега погледнах, че като глагол е съвсем друго, пффф, винаги като оригиналнича, греша.
Сега погледнах, че като глагол е съвсем друго, пффф, винаги като оригиналнича, греша.
- Sunsetter
- В началото бе словото
Мисля, че глагол трябваше, но и аз съм писала strokes.
Иначе: диктовката беше много лесна, нямах непознати думи, единствено се притеснявам, че не съм написала заглавието с главни букви и не знам web с главни или с малки трябва да бъде.
Reading-a - отговорите ми са същите като тези, които SunnySummer е публикувала.
Cloze test-a ме затрудни, а Error-a ми се стори по-труден от примерните, които съм правила.
Парафразите бяха нормални.
Темите за есе не ги харесах - писах по първата за spelling-a, но определено не мисля, че се получи много добре.
Иначе: диктовката беше много лесна, нямах непознати думи, единствено се притеснявам, че не съм написала заглавието с главни букви и не знам web с главни или с малки трябва да бъде.
Reading-a - отговорите ми са същите като тези, които SunnySummer е публикувала.
Cloze test-a ме затрудни, а Error-a ми се стори по-труден от примерните, които съм правила.
Парафразите бяха нормални.
Темите за есе не ги харесах - писах по първата за spelling-a, но определено не мисля, че се получи много добре.
Take a look to the sky just before you die - it is the last time you will.
- gothic
- От дъжд на вятър
Вие ме вкарахте в някакви филми сега не знам strikes или strokes съм писала... Иначе правилния отговор е strikes. А защо оная от reading-a е приела да направи куклата? Аз и за това се чудя дали ми е вярно 
Dum spiro, spero!
Мисля, че заради заплащането. Имаше такъв вариант, нали? :дgothic написа:Вие ме вкарахте в някакви филми сега не знам strikes или strokes съм писала... Иначе правилния отговор е strikes. А защо оная от reading-a е приела да направи куклата? Аз и за това се чудя дали ми е вярно
- gothic
- От дъжд на вятър
Да, имаше и аз това писах, но точно това нещо не го вдянах от текста и нямам представа дали е вярно.
Dum spiro, spero!
Мисля, че е вярно, но нека някой, който се сеща по-добре да каже. Цялата работа беше, че мацката приема само 'mass orders' или нещо такова.. и в случая се съгласи заради заплащането, респективно и малкото разходи, които ще има по изработката.. аз така го разбрах.gothic написа:Да, имаше и аз това писах, но точно това нещо не го вдянах от текста и нямам представа дали е вярно.
- shayne
- Вазов
- Специалност: Политология, Математика
- Обратна връзка:
Strikes е правилно; Приема заради парите, имаше нещо от рода на...абе беше намекнато в текста
а и за другите няма инфо в текста.
Аз пък се сетих за една грешка чак сега, която е уникално малоумна
и ме е срам да ви я кажа 
Аз пък се сетих за една грешка чак сега, която е уникално малоумна
Цветелин Биков
Някъде по назад беше даден линк с диктовката. Не съм я чел цялата, но забелязах, че имаше тирета - нещо, което на нас не ни диктуваха.