1 курс Право ('09-'10)
- blackout
- Летящите Пръсти
- Специалност: право
- Курс: трети
Re: 1 курс Право ('09-'10)
Не само, че не изпитва само Милкова, ами като й писне си вика асистент и оставя да изпитват само двамата асистенти. А по принцип логиката "щом той ми е асистент, той ще ме изпитва" понякога е вярна, но никога няма гаранции.
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
- iNCodE
- От дъжд на вятър
- Курс: втори
пожелавам успех на групите, които са утре 
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Gracias
Ще разкажем после.. ама имам чувството, че всичко ще мине наред
Ще разкажем после.. ама имам чувството, че всичко ще мине наред
- Jack Skull
- От дъжд на вятър
Въпросната логика не е моя логика а отговор на мое запитване към Кьосев,кой друг очакваш да знае какво си чинил ти през годината освен асистента ТИ (ангажирам се само оносно изпита на 1ви поток) .Естествено тва не значи че др асистент не може да те пита нещо -но при положение че ни беше казано че ще ни изпитва и оценява Ташев и асистените ще имат спомагателна роля-кой би следвало да има какво да каже за конкретния студент ако не асистента на групата....За Милкова не знам...
А иначе утре успех да ама само се чудя тоя един костюм дето го имам и зиме и лете са като е лете нема ли да изпукам от жега с него....
А иначе утре успех да ама само се чудя тоя един костюм дето го имам и зиме и лете са като е лете нема ли да изпукам от жега с него....
May I eat your eyes?
- iNCodE
- От дъжд на вятър
грабвайте късите поли... все пак сте на устен изпит
шегичка 
- Илда
- В началото бе словото
- Курс: първи
Успех утре на всички! Да са ви в добро настроение изпитващите и късмет!
І поток, 3 група
- _sonrisa_
- Флъдзила
хаха и аз го имам този проблемJack Skull написа:А иначе утре успех да ама само се чудя тоя един костюм дето го имам и зиме и лете са като е лете нема ли да изпукам от жега с него....
Ама се справих с положението де.. и даже има вариант да не умра от прегряване
П.П. Индивидуално пожелание за успех имаш от мен
- blackout
- Летящите Пръсти
- Курс: трети
Jack Skull, ако така са ви казали, така ще е.
Аз не говорих само за ОТП. Догодина ще забравите това с асистента ви, дето ще ви изпитва, щото ви знае. Изпитва този, който е хабилитиран.
Във вторник имам конституционно право и ще изпитват 4 асистенти, от които само единият ми е водел упражнения.
Иначе и от мен късмет на всички и успешна сесия!
Аз не говорих само за ОТП. Догодина ще забравите това с асистента ви, дето ще ви изпитва, щото ви знае. Изпитва този, който е хабилитиран.
Във вторник имам конституционно право и ще изпитват 4 асистенти, от които само единият ми е водел упражнения.
Иначе и от мен късмет на всички и успешна сесия!
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
- Jack Skull
- От дъжд на вятър
Мерси за пожеланията Биби и на всички останали-относно асистентите-пфф тва си е греда...както и да е предполага се че ако си знаеш не е важно кой те изпитва-което си е лично за мен оборима презумция
само не мога да разбера защо ми е толкова весело в 11 часа вечерта преди изпит 
May I eat your eyes?
- _sonrisa_
- Флъдзила
6 по ОТП
Познах, че ще бъде хубаво
( за интересуващите се - паднаха ми се Юридически факти и Колективни субекти на правото
)
За следващите групи- не се притеснявайте, не е страшно! При нас изпитваха порф. Милкова и ас. Кьосев. Аз влязаох в първата група, така че мога да ви кажа само статискитката до момента, до който присъствах - ас. Кьосев писа 4 6ци подред ( и си бяха напълно залужени - не си мислете, че той просто не пише слаби оценки... въпреки че има малко истина и в това
), проф. Милкова писа една 3ка ( въпреки че беше на косъм да скъса момчето, но каза че като първи не иска да започва с лошо и му даде 2ри шанс), после две 4ки ( едната на едно момче от задочниците) и една 6ца. Оценките мисля, че всичките пъти си бяха според знанията, тъй като хората с 4ки знаеха, но в момента, в който порф. Милкова им зададеше въпрос, не можеха да отговорят. Още повече, че щом им задава въпроси, означава, че са казали нещо непълно. Шестицата беше на едно момиче от моята група и определено не е беше писана трудно - проф. Милкова видяла, че си е разработила подробно въпроса на листа си и й казала "Колега, виждам, че този въпрос очевидно го знаете, говорете по следващия" и така.
С една дума, оценяването е обективно. Не вярвайте на статистики, слухове и тн. Ако сте учили, няма страшно. Остава да имате и малко късмет
Успех на следващите!
Познах, че ще бъде хубаво
За следващите групи- не се притеснявайте, не е страшно! При нас изпитваха порф. Милкова и ас. Кьосев. Аз влязаох в първата група, така че мога да ви кажа само статискитката до момента, до който присъствах - ас. Кьосев писа 4 6ци подред ( и си бяха напълно залужени - не си мислете, че той просто не пише слаби оценки... въпреки че има малко истина и в това
С една дума, оценяването е обективно. Не вярвайте на статистики, слухове и тн. Ако сте учили, няма страшно. Остава да имате и малко късмет
Успех на следващите!
-
Lost_in_thought
- В началото бе словото
А относно курсовата работа.Задаваха ли въпроси по нея и като цяло имаше ли тежест при определянето на оценката?
- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
- Курс: първи
Нещо за изпита на 1 и 2-ра група да се чува...?
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
Явно изпитът на първи поток продължава неимоверно много време...
Кьосев задава ли допълнителни въпроси по учебника на Ташев
А курсовата ?