Като ги сложа и влизам в матрицата.
Дет се вика - "родих се".
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

(rofl)Kristo написа:Ако не искате гадни изпотявания, мажете се с мастика, чувал съм че помага.... е после и се пръскайте с друго, да не ухаете на кръчма де... и внимавайте да не се запалите някъде...
После пак ще стане жежко, защото не само Рууни стреля с пушката сиsvetlio.varna написа:Има само един истински начин да се пребориш с жегата - някой да ти подуха... вятър

Ама, сеш се, че проблемът не е само подмишниците.. при 40 градусова жега струи отвсякъдеMidwinterSun написа:Ами тук грешиш. Има два вида дезодоранти. Едните ликвидират неприятната миризма, но не влияят на самото изпотяване, другите съдържат съставки, които запушват определените потни жлези под мишниците (и не, това не пречи на охлаждането на тялото) и по този начин изцяло предотвратяват изпотяването. Ако не искаш да се потиш, ползваш вторите.

Е, на рокли всеки може. Ще стана бедуин...MidwinterSun написа:Е то по другите части на тялото идеята е, че потта се изпарява, за да охлади тялото. Не знам, явно при теб е тежък случайАз успявам да оцелея на рокли и сладолед.
А под мишниците защо се изпаряваMidwinterSun написа:Е то по другите части на тялото идеята е, че потта се изпарява, за да охлади тялото.
Вземете си ОДОРЕКС от аптеката.дезодорантите...
Всъщност дядо ми ми го е казвал, което потвърждава, че с теб имаме сходен генофонд. Не трябва да се женим, че ще се роди някой умственоизостанал Бурбон.Jamesmagno написа:Това аз ли съм ти го казвал или просто мозъците ни работят по сходен начин, защото прекарваме много време заедно?Smoking Mirror написа:Като ти е студено винаги можеш да си сложиш още дрехи. Като ти е горещо не можеш да си свалиш епидермиса.
Това и аз го знам, но по-скоро от личен опит съм схванал тая логика. Искам си зимата.Smoking Mirror написа:Като ти е студено винаги можеш да си сложиш още дрехи. Като ти е горещо не можеш да си свалиш епидермиса.