Още е рано за някакви новини. И да, КСК 2010-2011 е твоята година.iprodanov написа:Благодаря за отговорите!![]()
И аз виждам много плюсове в матурата, но пък единственото място, където искам да следвам, е СУ ,а карам ли матура бих изгубил ценни стотни, това ме притеснява. Най-добре на предварителната да видя колко ще изкарам.
Още едно въпросче, ако може: Кога да очаквам новите правила да се явят, да звъня ли на ФМИ или да чакам?
Годината, когато ще кандидатствам, ще е 2011, следователно
"Кандидатстудентска кампания 2010-2011" е за мен и мойте връстници или греша?
[КСК 2010] Математика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Специалност: Информатика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Re: [КСК 2010] Математика
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Не, КСК 2010-2011 е в момента, а следващата КСК ще бъде 2011-2012.
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
О, да. Има разминаване между учебната година и КСК.Etiainen написа:Не, КСК 2010-2011 е в момента, а следващата КСК ще бъде 2011-2012.
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Дали 
For a moment your eyes open and you know
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Хаха, знам ли, пообърках се.. Като гледам темата е КСК 2010-2011.. Но учебната година, която завършва края на юни, ще е края на учебната 2009-2010 година..Etiainen написа:Дали
Но сте кандидат-студенти за учебната 2010/2011 г. 
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
- iprodanov
- Пишете, о, братя
- Специалност: КН у ФМИ
Имам един проблем, влюбих се в СУ, ФМИ, специалността ми. Стана ми цел номер 1, постоянно мисля за нея и универитетът , а имам почти година до като завърша. Така или иначе съм отличник по математика, математиката не ми е профилиран предмет, но ходя на частни курсове вече половин година (и през "ваканцията" ще ходя чак до края на 12-ти).
Моля ви, тези които сте влезли успешно във ФМИ при най-трудните специалности (КН и СИ), споделете как се готвихте, върху какво се готвехте, какви сборници, колко изкарахте, колко ви беше матурата/дипломата по математика и тн.Колкото повече информация дадете, толкова по-добре за мен.
Мерси!
Излиза ,че ще се явя единствено в СУ на изпити, ако не успея ще чакам цяла година.
Моля ви, тези които сте влезли успешно във ФМИ при най-трудните специалности (КН и СИ), споделете как се готвихте, върху какво се готвехте, какви сборници, колко изкарахте, колко ви беше матурата/дипломата по математика и тн.Колкото повече информация дадете, толкова по-добре за мен.
Мерси!
Излиза ,че ще се явя единствено в СУ на изпити, ако не успея ще чакам цяла година.
Последно промяна от iprodanov на 12 Юни 2010, 23:42, променено общо 1 път.
- iprodanov
- Пишете, о, братя
СИ. По-малък е балът от КН. Не знам как става, но от сега ме мъчат тия изпити, скъсвам се от учене, а си представям как изкарвам 5,00 на КСК(мин. бал е 27.60 от трето класиране през 2009/2010(миналият КСК)) и не успявам да вляза, ще се побъркам.issoax написа:коя е специалността ти в която си се влюбил без да си влязъл
Да се обзаложим за колко време ще я разлюбиissoax написа:коя е специалността ти в която си се влюбил без да си влязъл
- iprodanov
- Пишете, о, братя
Аз убих темата, да му се не види.
Въпроса ми беше за евентуални сборници и/или друг тип книжа, с помоща на който да се подготвя за КСК-то. Споделете тайната на успеха ви!
Въпроса ми беше за евентуални сборници и/или друг тип книжа, с помоща на който да се подготвя за КСК-то. Споделете тайната на успеха ви!
-
Стоян Христов
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Купуваш си 10тина химикала, 2-3 топа листи за принтиране (към 500 листа трябва да е единия), широко разпространени сборници като тези на Koста Коларов и на Васил Лазаров (за самоподготовка) например и почваш докато не изхабиш всичко.iprodanov написа: Въпроса ми беше за евентуални сборници и/или друг тип книжа, с помоща на който да се подготвя за КСК-то. Споделете тайната на успеха ви!
При мен това ми стигна за 5,10 за една година подготовка. Ако искаш повече се бръкни за още по-големи тайни.
Просто се иска сериозна работа. Нищо повече и евентуално допълнителна помощ, ако не можеш да се справяш сам.
- shayne
- Вазов
- Специалност: Политология, Математика
- Обратна връзка:
Алгебрата на Делев и Планиметрия и стереометрия на Пачев
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
Член на Академически съвет на СУ
- atanas_tsankov
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Компютърни Науки
- Курс: първи
Някой да знае дали ще има стереометрия на последния изпит? На справочника с формулите отзад си има програма и пише, че стереометрия няма да има на последния изпит, но в програмите за изпита по Математика не са я махнали... А, и още нещо - дали ако има, пак ще е 7ма задача, или 9та както миналите години? Много объркано стана тая година... 
Попитах го кой е най-големият проблем на човечеството - невежеството или апатията. Той ми отговори "Не знам и не ми пука."