Каква марка е телефонът ви?

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Miss_Mystery
От дъжд на вятър
Специалност: Социална педагогика
Курс: четвърти

Каква марка е телефонът ви?

Мнение от Miss_Mystery »

Мобилният телефон е нещо, без което не можем да си представим ежедневието си.
Каква марка е вашият? Когато си избирате телефон държите ли на любимата си марка, или го избирате на момента? За вас имат ли значение скъпите и хубави телефони, или е важно джиесема да върши работа по предназначението си? От колко време имате вашия и често ли го сменяте с нов?
След толкова много въпроси и аз да взема да се разпиша.
:D
Аз имам два телефона, и двата нокии-1600 и 6124. Старички модели, но за мен по-важно е да ми вършат работа. Нокия 6124 ми е от тази година, а 16-ката-от три години вече. Бих казала, че Нокия е любимата ми марка, и много държа когато си купувам телефон, той а е точнона тази фирма.
Е това беше от меен! Сега е ваш ред.
Нямам време - то тече и искам да живея сега...
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика

Re: Каква марка е телефонът ви?

Мнение от allshallperish »

Моя е най-обикновена Нокиа за 10лв, дори не знам какъв модел е.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
Ivo Penev
Легендарен флуудър
Специалност: право
Обратна връзка:

Мнение от Ivo Penev »

два Самсунг-а на обща стойност 50 лв :mrgreen: единият има даже радио,което държи 10 часа онлайн,друго не ми требе : )
memento mori
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

уау тая тема от датата ли си я хареса :lol:s
в интерес на истината не е като да не мога да си представя ежедневието без тел .. сложил съм си една тиха мелодийка и половината повиквания ги пропускам Изображение
иначе си ги избирам супер дълго и ги сменям доста рядко
сега съм с n82 скоро ще направи 2г супер съм доволен и едва ли ще го сменя скоро :)
едно време беше скъпичка сега не толкова .. важното е да има хубава камера и гпс .. следващия и тъчскрийн :P
Изображение
Miss_Mystery
От дъжд на вятър
Специалност: Социална педагогика

Мнение от Miss_Mystery »

Не, днес ми хрумна, не е кой знае колко оригинална, но... да има кво да се пише.
:lol:
Последно промяна от Miss_Mystery на 11 Юни 2010, 15:52, променено общо 1 път.
Нямам време - то тече и искам да живея сега...
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Уф, мен човек не бива да ме закача на тая тема. Голям съм маниак. Едно време си купувах даже списания и вестничета на тематиката.

Тааа, в момента съм с Е71 на Нокиа. Имам си любов към тия телефони и това е. Има огромна батерия, стоманен корпус и qwerty клавиатура. И малък дисплей, който не хаби от така или иначе огромната батерия. Но пък преди 3 месеца му взех блутут слушалки, които се спарвят доста добре със задачата :lol:

Възнамерявам да го ползвам докато не издъхне. Обикновено така правя, купувам си нов телефон, когато старият вече се сбъгяса от употреба. И считам телефона си за нещо като джобен асистент, така че предпочитам да си има всичко.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

ам .. след поста на Силвето се сетих че гледам и да е хубав външен вид :lol:s
Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Пфффф... аз съм много "асоциално" същество по отношение на мобилните телефони. Дъъълги години карах със Siemens M35i, който за мен ще си остане най-добрия телефон. Изтупвали са го от 5-я етаж, изпускала съм го от последния ред на античния театър в СтЗ, какво ли не му се е случвало. 3 пъти ми го крадоха, 3 пъти си купувах нов (във времето, когато вече не можеше да се намери по магазините, та си го вземах от заложни къщи за по 10-15 лева). И днес имам няколко броя от него (сериозно - 3 или 4), но не ги ползвам, защото батериите им са наистина стари и не вършат работа, уви. :(
Сега съм със Siemens ME70 (май тъй се водеше) - вече 4 години карам с него - и един Benq Siemens (А31), ама батерията му пада много бързо, та като си подновявах договора вчера, си взех за 4 лв. Samsung E1210M.

Казано накратко - много, ама адски много мразя да си сменям мобилните телефони. По принцип не обичам да сменям каква да е технологична джаджа. Харесвам тежки, ръбати телефони (гумирани - най-добре) и колкото по-малко екстри имат, толкова по-добре. Ако искам фотоапарат, си купувам такъв, а не телефон с камера. Същото важи и за мп3-плейъри, радиа и прочее. Телефонът го ползвам за слушалка и будилник при нужда. :) А, да - и предвид факта, че са ми крали 3 пъти телефона, хич не ми трябват скъпи машинки. Да не говорим и че много рядко ми се е случвало да харесам "фасона" на мобилен телефон - май съм харесвала само моя култов Siemens M35i и една Нокиа, дето обаче не й помня номера. Май 6070 или 6080, ама а' де...
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

issoax написа:ам .. след поста на Силвето се сетих че гледам и да е хубав външен вид :lol:s
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

aз пък не държа особено на вида... може би щото съм почнала от това :mrgreen: :mrgreen: и както се вижда, далеч не е приятен на външност...

Дори за последния телефон, който си купих, реакциите на приятелките ми бяха "Ама не е ли прекалено голям?!"
Аз пък предпочитам Големи!... телефони :mrgreen:
И дави кажа, вече не е толко готино да имаш по два-три телефона... Щото малко хора могат да си позволят да са само с един :P

А съм на моменти що се отнася до телефоните. Имала съм всякакви - и с ненужни функции и такива с основната, а именно телефония. Сега съм с Нокиа Е72. Отговаря на основните изисквания - да не е с тач скриин, да има WiFi и що годе добра камера... (Мислех Блекери, ама много им са зле камерите, викат... ) има мнооого копчета :mrgreen: , голям екран... доста добър при това (дори при пряка слънчева светлина!) и ужасно много непотребни на мен функции. Има адоб риидър и скайп, което си е забавно :mrgreen: бутончетата са удобни, въпреки, че са миниатюрни. Беше отвратително скъп, когато си го взех, и много му се радвах, ма сега не му се кефя толко, щото бая му е паднала цената :evil:
Както и да е, де.. мисля да си карам с него още дълго време :)
la douleur exquise
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

fak написа:да има WiFi
Ако нямаш GPS, който тегли карти от интернет - не ти трябва.
Колко пъти го ползваш? Аз на телефона си дори нямам 3G, но GPRS-a ми върши страхотна работа. И в най-забутаното село да съм, отварям си компютъра и си проверявам нещо дребно в нета, но съществено за момента.

Иначе ако имаш GPS и картата ти не е детайлна, WiFi ти върши работа донякъде. Седнеш в некой кафе, дръпнеш сателитна карта на гугъл на околността - всъщност колкото ти позволи бъгавата връзка на кръчмичката, минеш 5 пресечки и вече наново трябва и-нет кънекшън за новия район, ама... чвор - вече плащай на GSM оператора за 3G/GPRS връзка за неква карта. :lol: :lol: :lol:
Изображение
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

мм вифи то е много удобно ако цъкаш някоя онлайн игра :lol:
Изображение
Аватар
_Stella_
Паисий
Специалност: Международни отношения
Курс: първи

Мнение от _Stella_ »

Моят е Nokia 5310 xpressmusic :mrgreen: Малко ми падна от клавиатурата част от 6-цата :shock: И ми се пукна мъничко джойстика...иначе ми е от около година и половина и като цяло съм доволна :roll:
La libertà è il diritto dell'anima di respirare.

Международни отношения, I курс
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Много е тъпо да питаш хората каква марка е телефона им.
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика

Мнение от allshallperish »

MERCES_LETIFER написа:Много е тъпо да питаш хората каква марка е телефона им.
Много е тъпо да пишеш в темата такива неща - просто не пишеш като не те кефи.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
Deschain
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Deschain »

Еми аз съм със Sony Ericsson K770i , хубаво е телефончиту, винаги съм бил фен на Sony Ericsson, тъй че съм си доволен от него. Има и хубав звук, а след като Mp3 плейърът умря, слушам музика от телефона, спасява ми живота на работа тези дни просто.:)
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”