География-програма

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
yOankaa
Пишете, о, братя
Курс: кандидат-студент

Re: География-програма

Мнение от yOankaa »

Sunshiiine не съм съгласна с разсъжденията ти, аз също се бях запасила за матурите с шоколад и кола, но това не значи, че съм слагала някакви пищови по етикетите или нещо подобно, просто някои хора в такъв момент сме по притеснени от други, извинете ни ако ви пречим по този начин :D
На мен темата не ми се стори елементарна изобщо, за теста е друг въпрос, тук всичко зависи от подготовката, както някой каза, а аз лично одата не я бях преговаряла ...
Tуризъм; 1 курс :mrgreen:

C.Ronaldo: Господ ме прати да ви науча как се играе футбол!
Messi: Не е вярно, никого не съм пращал!
Аватар
Sunshiiine
Да живей словото
Специалност: Регионално развитие и политика
Обратна връзка:

Мнение от Sunshiiine »

Не, не, не.. хах, не си ме разбрала :) Имах предвид, че шоколадът не помага и ако нищо не знае човек, дали ще яде шоколад за успокоение или не, си е все едно и също, и просто отстрани изглежда(поне за мен) смешно цялото това нещо. Но пак казвам, въпрос на виждане си е :) Аз лично, не ходя дори с вода на изпитите, щотооо.. в крайна сметка съм отишла не да пия и да ям, ами да пиша. И без това бързам като луда и 4 часа не ми стигат, остава и с шоколада си да се занимавам... Но щом ти смяташ, че това ти помага-разбира се, яж си :) Още по-малко пък би попречила на някого.. просто споделих мнение :P
За своето положение хората винаги винят обстоятелствата. Онези, които успяват в живота, които вървят напред и нагоре, търсят желаните от тях обстоятелства. Ако не могат да ги намерят, ги създават.
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

Салатка и ракийка като има на масата пред теб на изпит, за какво ти в вода и шоколад въобще :cheers: :mrgreen:
Facebook
Изображение
Аватар
KRSOne
Форумозавър Рекс
Специалност: Туризъм
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от KRSOne »

Шишето с вода намира приложение и след като бъде изпито, а ти вече си си използвал и двата шанса да отидеш до тоалетна. :drunken:
Аватар
yOankaa
Пишете, о, братя

Мнение от yOankaa »

Аз не мисля, че някой въобще смята, че шоколадът може да му придаде някакви знания, за пръв път чувам такива разсъждения ...
Винаги си нося кола и шоколад - и на изпити, и на матурите, дали ще ги използвам е друг въпрос, но на много хора им става лошо и ако си много притеснен мисля, че вършат идеална работа като ти падне кръвното ...
Tуризъм; 1 курс :mrgreen:

C.Ronaldo: Господ ме прати да ви науча как се играе футбол!
Messi: Не е вярно, никого не съм пращал!
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

Ако на 19 г. ти пада кръвното от притеснение, не си за шоколад, а за хапчета...
Facebook
Изображение
Аватар
Sunshiiine
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Sunshiiine »

Учите ли? Учетеее, не е лесно :D Чудех се дали сега на редовния изпит ще се падне нормална тема.. Тези предварителните бяха все кофти Химическа, Енергетика (като 3та (контролна тема) Растениевъдство), Животновъдство.. да се надяваме, че съдбата ще е на наша страна и ще вземе да се падне я Климат, я Дунавска равнина... ако сме суууупер късметлии, кой знае, може и Географско положение. Но да не прекаляваме с претенциите :lol:
За своето положение хората винаги винят обстоятелствата. Онези, които успяват в живота, които вървят напред и нагоре, търсят желаните от тях обстоятелства. Ако не могат да ги намерят, ги създават.
Аватар
ssX
В началото бе словото

Мнение от ssX »

Няма ли някой, държал матура по ГЕО да се похвали? Или просто няма държали :mrgreen:
Иначе и на мен ми се ще ДР или Климат... а дано! :rr:
nefertity
В началото бе словото

Мнение от nefertity »

Здравейте, преди малко четох нещо и не ми стана ясно:
Чл. 30. Не образуват състезателен бал и не участват в класирането кандидат-студентите:
5. Получили оценка слаб (2.00) или неявили се на който и да е от състезателните изпити за дадена специалност.
На втория предварителен изпит по география имам 2.00. Това означава ли че вече не мога да кандидатствам?
Мерси предварително :)
Аватар
bggashnik
Пишеща машина
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от bggashnik »

Компютърни науки I курс
Аватар
KRSOne
Форумозавър Рекс
Специалност: Туризъм
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от KRSOne »

@nefertity - ако на който и да е от 3-те изпита имаш положителна оценка - важиш, ако ще и на другите два да имаш 2.00
nefertity
В началото бе словото

Мнение от nefertity »

Да, вече ми стана ясно. Мерси много :)
danchence
В началото бе словото

Мнение от danchence »

Хора, здравейте! Какво ше кажете за темите, които са се падали до сега? Ще ги преговаряте ли, ще ги учите ли? Аз съм в голяма чуденка. а за контролните теми?
Аватар
Sunshiiine
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Sunshiiine »

Ами да ти кажа, аз не. Преговарям тези, които не са се падали.. пък каквото стане, стане. А не знам коя е била контролната тема на първата изпитна сесия. Силно се надявам контролната тема от втората сесия (Растениевъдство) да не се падне, че тогава много лошо... Но доста гадни темички се падаха досега. Можем само да се надяваме този път да е нещо по-нормално.
danchence
В началото бе словото

Мнение от danchence »

И аз на това се надявам :roll: Някой знае ли, дали в една кампания се е падала, повече от един път някоя тема? Не знам какво да правя, все пак това са си четири теми :scratch:
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”