кафе ... с мляко... и мед... в голяяяма чаша ... всяка сутрин!
току довърших днешната доза
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Мразя кафето и всички сладки, имащи вкус на кафе.Bagatur написа:Кафе изобщо не пия, затова гласувах за чай.
Добър изборshayne написа:Starbucks
При положение, че живея на две крачки от мола в Бургас, познай дали всеки ден не съм там за едно гранде лате_Stella_ написа:[
Добър изборКафето там е адскииииии вкусно! Има страхотни неща, а студеният им чай е най-най-хубавият, който някога съм пила
Ама Старбъкс си е скъпичко като се замисля... миналата година се сдобих с 3-4 листчета за втора безплатна напитка за мола в Бургас и дали не се възползвах с мама и приятелки
![]()
Tака си мислиш._Stella_ написа:![]()
Как се събуждаш? Аз сутрин без кафе съм трупясала. Иначе за кеф си пия капучино като отида на някое кафе, а сутрин пия шварц от нужда, за да си отворя очите![]()
Старбъкс е няма толкова гадно кафе. Вижте това в Коста, пак го има в мола в Бургас.shayne написа:При положение, че живея на две крачки от мола в Бургас, познай дали всеки ден не съм там за едно гранде лате_Stella_ написа:[
Добър изборКафето там е адскииииии вкусно! Има страхотни неща, а студеният им чай е най-най-хубавият, който някога съм пила
Ама Старбъкс си е скъпичко като се замисля... миналата година се сдобих с 3-4 листчета за втора безплатна напитка за мола в Бургас и дали не се възползвах с мама и приятелки
![]()