1 курс Право ('09-'10)

Архив на всички останали категории.
Заключено
Аватар
iodine
Драскач
Специалност: Право
Курс: първи

Re: 1 курс Право ('09-'10)

Мнение от iodine »

blackout, ако си бил при Милкова, кажи нещо за изпита и по-точно тия въпроси, които са съвсем синтезирани в учебника и достатъчно ли са данните в него?
В името на потока! Втория!
Аватар
blackout
Летящите Пръсти
Специалност: право
Курс: трети

Мнение от blackout »

Не седнах при Милкова, така че нямам преки впечатления. Обаче на самия изпит тя не си намери талончетата с въпросите от конспекта и изкара някакви стари талончета, които бяха по-малко на брой и съдържаха само по-нормалните въпроси.
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
DiVa
В началото бе словото

Мнение от DiVa »

Някой има ли представа дали проф. Ташев ще ни препитва по курсовите?
Marto'o
В началото бе словото

Мнение от Marto'o »

а как не седна при милкова ? смисал може ли да 4акаш да се освободи асистента и да ходиш при него или те те викат
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

DiVa написа:Някой има ли представа дали проф. Ташев ще ни препитва по курсовите?
Да, на устана част, ако стигнем до там де... :lol:
Facebook
Изображение
Аватар
iNCodE
От дъжд на вятър
Курс: втори

Мнение от iNCodE »

DiVa написа:Някой има ли представа дали проф. Ташев ще ни препитва по курсовите?
да
Аватар
Advocate
Драскач

Мнение от Advocate »

Миналата година ,аз седнах при Милкова и мога да кажа ,че много добре се отнесе и нямах никакви проблеми.Говорих по 2-та въпроса като на първия ме спря и каза по втория да говоря.След това ме попита за юридически актове.И ме попита за курсовата ми работа съвсем малък въпрос.Резултата беше 6 и с това изпита мина.Така че Милкова не е страшна стига да знаеш какво говориш.
Salus populi suprema lex
kaloyand
От дъжд на вятър

Мнение от kaloyand »

Advocate написа:Миналата година ,аз седнах при Милкова и мога да кажа ,че много добре се отнесе и нямах никакви проблеми.Говорих по 2-та въпроса като на първия ме спря и каза по втория да говоря.След това ме попита за юридически актове.И ме попита за курсовата ми работа съвсем малък въпрос.Резултата беше 6 и с това изпита мина.Така че Милкова не е страшна стига да знаеш какво говориш.
Мога единствено да ти кажа браво!
Би ли споделил/а как протече изпитът за останалите ти колеги?
Право,3 курс,13гр
svetlio.varna
Легендарен флуудър

Мнение от svetlio.varna »

Милкова с кой асистент провежда изпита? С Кьосев?
Facebook
Изображение
Аватар
blackout
Летящите Пръсти

Мнение от blackout »

Що се отнася до устния при Милкова, след като се влезеш вътре и си изтеглиш въпросите сядаш на дивана и си ги разписваш. Ако тези, които сте вътре, не си спазвате някакъв определен ред, никой от изпитващите няма да си направи труда да го следи. На тях не им пука. Важното е да не стои свободен изпитващ. Проблемът е, когато единият изпитващ е по-желан от другия. Тогава всички студенти се правят на мишки и гледат в земята като накрая свободният изпитващ играе на руска рулетка и посочва някой (миналата година така направи Шопов, когато Милкова си замина към 11 ч. и всички започнаха да се услушват, за да седнат при Кьосев).
Ако изпитват Шопов и Милкова, няма такива проблеми. Там повечето хора нямат предпочитания. Аз лично препоръчвам Шопов за хората, които искат тройка. При него схемата е следната: ако си за 2 или 3, ти пише 3; ако си за 4, ти пише 4; ако си за 5, ти пише 4; ако си за 5.50, ти пише 4; ако си за 6.00, ти пише 5; ако си за 7-8, ти пише 6. (миналата година беше писал една или две шестици). Най-голямата грешка, която може да направи някой, който е бил на упражнения при Шопов, е да си каже: "Аз бях много активен, имах 20 плюса. Той ме запомни. Сигурно ще се държи справедливо.". Ха-ха. Милкова е доста по-обективна от гледна точка на знанията ти (доколкото може да е обективен човек, който държи да му кажеш, че в хипотезата на ПН няма ЮФ). Това са всичките ми спомени от изпита. Не е голяма мъка, а запиването след него си е голямо удоволствие. :wink:
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
kaloyand
От дъжд на вятър

Мнение от kaloyand »

blackout написа:Що се отнася до устния при Милкова, след като се влезеш вътре и си изтеглиш въпросите сядаш на дивана и си ги разписваш. Ако тези, които сте вътре, не си спазвате някакъв определен ред, никой от изпитващите няма да си направи труда да го следи. На тях не им пука. Важното е да не стои свободен изпитващ. Проблемът е, когато единият изпитващ е по-желан от другия. Тогава всички студенти се правят на мишки и гледат в земята като накрая свободният изпитващ играе на руска рулетка и посочва някой (миналата година така направи Шопов, когато Милкова си замина към 11 ч. и всички започнаха да се услушват, за да седнат при Кьосев).
Ако изпитват Шопов и Милкова, няма такива проблеми. Там повечето хора нямат предпочитания. Аз лично препоръчвам Шопов за хората, които искат тройка. При него схемата е следната: ако си за 2 или 3, ти пише 3; ако си за 4, ти пише 4; ако си за 5, ти пише 4; ако си за 5.50, ти пише 4; ако си за 6.00, ти пише 5; ако си за 7-8, ти пише 6. (миналата година беше писал една или две шестици). Най-голямата грешка, която може да направи някой, който е бил на упражнения при Шопов, е да си каже: "Аз бях много активен, имах 20 плюса. Той ме запомни. Сигурно ще се държи справедливо.". Ха-ха. Милкова е доста по-обективна от гледна точка на знанията ти (доколкото може да е обективен човек, който държи да му кажеш, че в хипотезата на ПН няма ЮФ). Това са всичките ми спомени от изпита. Не е голяма мъка, а запиването след него си е голямо удоволствие. :wink:
благодаря че ми разясни за асистентите,на мен ми беше Шамов и нямам наблюдения върху другите,така че ще се опитам да мина при Милкова,ако не дано стане при Кьосев
Право,3 курс,13гр
I.Laz.
В началото бе словото

Мнение от I.Laz. »

Някой колега от горните курсове, може ли да разясни, до колко и как влияят курсовите работи на крайната оценка?
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

На нас ас. Кьосев ни обясняваше, че представляват " към 1/3 от крайната ни оценка" :mrgreen:
Аватар
iodine
Драскач

Мнение от iodine »

Сериозно ли няма ЮФ в хипотезата според проф. Милкова? Аз все си мислех да го кажа ако ми се падне тоя въпрос :shock:

И благодаря много за информацията от колегите от горните курсове :D
В името на потока! Втория!
Аватар
Ivanxou
В началото бе словото
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Ivanxou »

_sonrisa_ написа:На нас ас. Кьосев ни обясняваше, че представляват " към 1/3 от крайната ни оценка" :mrgreen:
Да, сигурно... 8) .Хаха, колко оценките от тестчето по ИБДП имаше влияние.Отдавна спрях да вярвам на всяка казана дума във факултета.
Аз - СУ 16:0 :cheers:
Изображение
Заключено

Обратно към “Други”