Вярвате ли в любовта от пръв поглед?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
Banana
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
.....или да мина по-късно!
Незнам дали вярвам или не вярвам звучи ми малко като в приказките с първия поглед и знаеш ,че този е човека с когото искаш да прекараш остатъка от живота си (както е станало с майка и татко поне те така казва т пък до колко е вярно незнам) на мен не ми се е случвало ...и не мисля ,че ще ми се случи ...пхъх
на карък като мен!
Незнам дали вярвам или не вярвам звучи ми малко като в приказките с първия поглед и знаеш ,че този е човека с когото искаш да прекараш остатъка от живота си (както е станало с майка и татко поне те така казва т пък до колко е вярно незнам) на мен не ми се е случвало ...и не мисля ,че ще ми се случи ...пхъх

То не може тая работа в оная и душата в рая
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- Калев
- Живее, за да пише
- Специалност: право
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Re: Вярвате ли в любовта от пръв поглед?
Според мен само това е възможно от пръв поглед, любов - не.coup написа:Аз не вярвам - вярвам в сексуалното привличане от пръв поглед , но чак пък любов.
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
А аз разбрах, че има защо да се заблуждават, с което Цинда ми се издигна м очите с 1 смBerserker написа:ми те много хора се заблуждават така, мъшрума колко им се смее послеra4e^f написа:Малко offtopic. До преди няколко дни мислех, че Циндила-Пиндил е момиче. Нима съм живяла в такава жестока заблуда ?
По темата - аз на това му викам секс от пръв поглед и го има и е адски силно, когато е споделено и не е само нагон а е от онова красивото еротично индийски тип привличане
Иначе вярвам във влюбването от пръв поглед, но никога не съм имала възможност да проверя дали е любов
Тази душа на аватара ми е студентка в тайланд - родителите й са тайландка и американец. Тя не е фотомодел, но се е съгласила да й направят една фотосесия. (при това любимият ми фотограф я е няправил!)Паган написа:Ти кажи коя е тая душа на аватара ти,Koral написа:За мъжете, които не вярват - Мога да мина и втори път пред погледа ви..
пък аз ще се справям нататък
I keep every tear like an ocean
For every day that my fortune
Kept me from being with you
I cradle your faith that reveals me
Grows like a flower then heals me
Fills me with promise anew
For every day that my fortune
Kept me from being with you
I cradle your faith that reveals me
Grows like a flower then heals me
Fills me with promise anew