Мнения за модераторския екип 2
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Re: Мнения за модераторския екип 2
Доста ми е неудобно, че ме хвалите.
Аз буквално не смея да направя почти нищо, защото статусът ми е неизяснен
, нямам достъп до Работния и респективно не знам доколко съм част от екипа. В общи линии щедро раздавам банове на потребителски имена с рекламна цел тип "Вижте-ми-сайта", пуснати във абсолютно всеки раздел (
)... и да, трия спам, но от дъжд на вятър 
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
глобални и админите имат права тамLord написа:Нарочно ли в някои раздели (потребители, предложения и работа и стаж) няма модератори?

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Аз съм говорил с Димо по тоя въпрос. Питай го какво мисли.pora_e_priqtel написа:Освен това никога не сме казвали, че ще изпълним тези искания. Ако не друго, поне няма излъгани надежди. Като цяло малко позатегнахме контрола върху спама в темата, но не толкова, че да убием всякакво желание за дискусия в нея.
Има нужда от нови модератори. Аз лично не смятам, че Светло е лош...даже напротив, той така или иначе не може без тоя форум. Но трябват още.
Вижте само колко качествени хора спряха да пишат във форума...
Като започнем от Рая Александра, минем през Мориарти, Кастело, Алхимикът и др. и завършим със Смоукинг Мирър....
Дон Хорхе почти не се мярка, Матусал и той от дъжд на вятър.
п.п. Не обичам да ми викат "Антоане". Ако може да намерите друго обръщение ще съм доволен.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Обратна връзка:
Благодаря на ПисобелаFloWersOfEviL написа:А ако някой очисти тази тема няма да е лошо![]()
оттук надолу е просто...а аз се чудих как е направила 3 страници.. http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 00#p739800
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Аз предлагам съвсем конструктивно и сериозно да се махнат правата на неактивните модове и админи, защото наличието на много никове в екипа на практика само дразни, тъй като малцина от тях вършат нещо и по този начин се създават причини за критикуване и спорове.
Повечето писали в тая тема знаем какво е било и какво е сега в милия ни форум. Аз лично не мисля, че запада, просто вече сме дъвкали и предъвквали повечето от тривиалните екзистенциални тематики и е нормално малко или много да не е същата тръпка като преди 1-2-3 и прочие години. Спам има и винаги ще има, но не мисля че в момента е непреодолим и уникално колосален проблем.
Ако толкова няма кой да се занимава с модераторска дейност си предлагам услугите най-сериозно, ще коля и беся миролюбиво и демократично и ще раздавам кебапчета само на заслужилите потребители.
Светльо не го одобрявам като модератор само и единствено поради факта, че не дава абсолютно никакъв пример на потребителите с поведението си, спами и флуди наравно с тях, а авторитета му сред потребителите лично за мен е доста съмнителен. Изрично отбелязвам, че нямам нищо против конкретните му модераторски действия (най-малкото щото модва там, където аз не влизам) и към него като личност.
И айде стига с драмата снимки/коментари наистина! Темата отдавна я изчерпахме
Повечето писали в тая тема знаем какво е било и какво е сега в милия ни форум. Аз лично не мисля, че запада, просто вече сме дъвкали и предъвквали повечето от тривиалните екзистенциални тематики и е нормално малко или много да не е същата тръпка като преди 1-2-3 и прочие години. Спам има и винаги ще има, но не мисля че в момента е непреодолим и уникално колосален проблем.
Ако толкова няма кой да се занимава с модераторска дейност си предлагам услугите най-сериозно, ще коля и беся миролюбиво и демократично и ще раздавам кебапчета само на заслужилите потребители.
Светльо не го одобрявам като модератор само и единствено поради факта, че не дава абсолютно никакъв пример на потребителите с поведението си, спами и флуди наравно с тях, а авторитета му сред потребителите лично за мен е доста съмнителен. Изрично отбелязвам, че нямам нищо против конкретните му модераторски действия (най-малкото щото модва там, където аз не влизам) и към него като личност.
И айде стига с драмата снимки/коментари наистина! Темата отдавна я изчерпахме
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- _Stella_
- Паисий
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
Според мен наистина трябва да махнат на модовете, които вече не влизат и не си вършат работата и да сложат нови. =) Даже най-добре ще е ако гласуваме. Първо се прави една тема с всеки, който иска и наистина мисли, че е отговорен и би се справил с тази задача, нещо като мотивационно мнение. Иии, след това админите ще преценят кой да сложат или пък с гласуване, както споменах по-горе... поне аз преди в един форум, в който влизах редовно накрая така направиха и беше ефективно.
Последно промяна от _Stella_ на 10 Юни 2010, 00:32, променено общо 1 път.
La libertà è il diritto dell'anima di respirare.
Международни отношения, I курс
Международни отношения, I курс
-
dexteriti
- Да живей словото
- Специалност: Economics with Journalism
Къв авторитет бе, тва е само форум...какво сте се взели толкова насериозно 
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
Форуменq Сръчко, сред потребителите както написахdexteriti написа:Къв авторитет бе, тва е само форум...какво сте се взели толкова насериозно
Последно промяна от Плазмодий на 10 Юни 2010, 02:18, променено общо 1 път.
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
...........
Последно промяна от svetlio.varna на 10 Юни 2010, 02:28, променено общо 1 път.
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
С това си мнение абсолютно доказваш написаното от менsvetlio.varna написа:Абе както допреди месец на никого не му се занимаваше с КСК раздела, така сега всички се гласят за модератори там...Плазмодий написа: ...си предлагам услугите най-сериозно, ще коля и беся миролюбиво и демократично...
Светльо не го одобрявам като модератор само и единствено поради факта, че не дава абсолютно никакъв пример на потребителите с поведението си, спами и флуди наравно с тях, а авторитета му сред потребителите лично за мен е доста съмнителен...Направете Палзмодий, Блъд Контес и вечен студент модове, че да спрат да мрънкат най-после...
Твърде избирателно четеш
и твърде ти порастна работата напоследъкПлазмодий написа: Изрично отбелязвам, че нямам нищо против конкретните му модераторски действия (най-малкото щото модва там, където аз не влизам) и към него като личност.
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
...........
Последно промяна от svetlio.varna на 10 Юни 2010, 02:27, променено общо 1 път.
-
dexteriti
- Да живей словото
- Специалност: Economics with Journalism
svetlio.varna написа:Тва че ми е 20,5 сm не мисля, че влияе на качествата ми на модератор.Плазмодий написа: и твърде ти порастна работата напоследък
Обърка темата май, тука ще ти хванат блъфа
И моят приятел Jeeses да дойде мод, па ше мрънкате, това е вродено на форумните глигани...мрън-мрън-мрън
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Светльо, бегай в работния раздел, че има какво да учиш откъм публично поведение!
Ъм... доста теми се насъбраха...
За старите модератори, които не са влизали от години - напълно сте прави и доколкото си спомням по въпроса досега не е имало разногласия. Остава само да се хванем и да го направим, предполагам.
За кулинарен раздел - не, че не е хубава идея, но аз лично се съмнявам, че ще има с какво да го напълним. Засега ми се струва, че две-три теми са достатъчни. Повече и без това никой не е отварял. Но пък това може да се промени и търсенето да наложи предлагане на повече теми и съответно раздел.
Разбира се може да греша. Ако се окаже, че много хора искате такъв раздел, що пък да не направим
Към Кемъл - не знам какво сте говорили с Димо и какво е решил той. Ние действаме според информацията, с която разполагаме. Ако има нещо ново, предполагам, че Димо ще ни каже.
И един послепис към Ваня. Страхувам се, че в предишния си отговор, покрай другото, което съм коментирал, е възможно да съм изместил акцента от темата и да съм пренебрегнал конкретни градивни предложения, които може би си отправила към екипа. А тъй като това е основната цел на тази тема, държа да те уверя, че конкретните градивни идеи винаги са добре дошли и винаги сме готови да ги изслушаме. Та ако сме пропуснали някоя от тях - припомни ни и ще я обсъдим.
Това е като допълнение. Иначе оставам зад всичко, което съм казал в предния пост.
Ъм... доста теми се насъбраха...
За старите модератори, които не са влизали от години - напълно сте прави и доколкото си спомням по въпроса досега не е имало разногласия. Остава само да се хванем и да го направим, предполагам.
За кулинарен раздел - не, че не е хубава идея, но аз лично се съмнявам, че ще има с какво да го напълним. Засега ми се струва, че две-три теми са достатъчни. Повече и без това никой не е отварял. Но пък това може да се промени и търсенето да наложи предлагане на повече теми и съответно раздел.
Разбира се може да греша. Ако се окаже, че много хора искате такъв раздел, що пък да не направим
Към Кемъл - не знам какво сте говорили с Димо и какво е решил той. Ние действаме според информацията, с която разполагаме. Ако има нещо ново, предполагам, че Димо ще ни каже.
И един послепис към Ваня. Страхувам се, че в предишния си отговор, покрай другото, което съм коментирал, е възможно да съм изместил акцента от темата и да съм пренебрегнал конкретни градивни предложения, които може би си отправила към екипа. А тъй като това е основната цел на тази тема, държа да те уверя, че конкретните градивни идеи винаги са добре дошли и винаги сме готови да ги изслушаме. Та ако сме пропуснали някоя от тях - припомни ни и ще я обсъдим.
Това е като допълнение. Иначе оставам зад всичко, което съм казал в предния пост.
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Зърното лиsvetlio.varna написа:Тва че ми е 20,5 сm.Плазмодий написа: и твърде ти порастна работата напоследък
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
...........
Последно промяна от svetlio.varna на 10 Юни 2010, 02:27, променено общо 1 път.