и още по-криво ми става, че ше ги пропусна...
има нещо много грешно вцялата ситуация
А дали наистина са били на момичето ?chaplata написа:Днес ми се случи ситуация стил веднъж на милион:
На спирката на НДК, секунди след като трамваят е спрял и пътниците са се почти качили, мяркам на пейката на спирката банкнота 50 лева. Колебах се как да постъпя в ситуацията, но честното в мен се обади и се провикнах: "Някой си е забравил парите". Едно младо момиче, току що качило се в трамвая, ми отгорови че са нейни, и й ги подадох през затварящата се врата. Така се зарадва момичето...
А кое е тъжното? Покрай мен мина една бабка и ми каза "Глупак! Защо не си ги задържа?! Това са 50 лева!!"

Да. Трябваше да идеш. На концерта неминуемо щеше да се почувстваш по-добре. Аз в такива случаи излизам. Било на събитие или просто с приятели. Винаги, винаги, винаги е по-хубаво, отколкото да си висиш вкъщи и да си страдаш за това, за което си страдаш.fak написа:ше пропусна лорд ъв дъ денс, щото ми е криво, тъпо, умряло и просто нямам настроение![]()
и още по-криво ми става, че ше ги пропусна...![]()
има нещо много грешно вцялата ситуация

нейни или не, няма как да знае, човекът е постъпил честно и е много гадно да се отнесе някаква бабка така с него.Boleyn написа:А дали наистина са били на момичето ?

нали имаш 18Kat написа:Все още не мога да повярвам, че няма да видя Morcheeba на живоИ всеки ден се вкисвам все повече и повече, адски ми е гадно, щото надали ще имам шанса да ги видя на живо друг път.
Толкова е глупаво - не можело, само защото съм само момиче