Мнения за модераторския екип 2

Тук можете да дискутирате по актуални проблеми свързани с вътрешната и външна политика на България и Европейския съюз, както и по проблеми от геополитическо значение за съвременния свят.

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор
Аватар
вечен студент
Форумозавър Рекс
Специалност: философия (СУ)

Re: Мнения за модераторския екип 2

Мнение от вечен студент »

Искам Алекс Леви (Светльо, горкият, дори не знае кой е Алекс) да получи достъп до админ-панела на форума, откъдето може не само да слага бан, но директно да трие потребители, да създава нови под-форуми, да дава и да отнема модераторски права и т.н. Това е логичното продължение на поетия вече курс!

:lol: :lol: :lol:

П.П. Да не забравяме и Пи4! Той ще бъде глобален мод, поне докато Алекс Леви не реши да му отнеме правата...
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

Чакай бе, аз още в до мод раздела нямам достъп, ти за админ панела ми говориш :lol:

По темата: ич не ми дреме :wink:
Facebook
Изображение
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Абе дайте и на Вечен Студент модераторски права, да спре да мрънка и той, че ни писна вече...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
Prudence
Легендарен флуудър

Мнение от Prudence »

Аз предлагам на всички да ни се дадат такива права и да няма сърдити. Да живее анархията и хаосът...
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Prudence написа:Аз предлагам на всички да ни се дадат такива права и да няма сърдити. Да живее анархията и хаосът...
:salute:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от O|OeHukc »

аз не искам
имам правото да не искаме
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Обратна връзка:

Мнение от camel »

КЪМ МОДОВЕТЕ:НАИСТИНА ЛИ НЕ СЛЕДИТЕ ТАЯ ТЕМА (СНИМКИТЕ). ЩОТО НЕ ВИЖДАТЕ, ЧЕ В НЕЯ НЯМА НИЩО ДРУГО ОСВЕН СПАМ?ЧОВЕК И В АМЕРИКА ДА ОТИДЕ И ДА Я ОТВОРИ ЗА 1 СЕКУНДА ПАК ЩЕ СЕ ОТВРАТИ! НЯМА ДА ПРЕКРАТЯ ВОЙНАТА, ДОКАТО ПОНЕ НЯКОЙ НЕ ПОЧНЕ ДА СЕ ГРИЖИ ЗА ТЕМАТА. ТО ДА ИМАШЕ САМО КОМЕНТАРИ... ПО-ДОБРЕ ЩЕШЕ ДА Е ОТ ТОЯ КАЧАМАК.

Ето заради такива тъпотии предложих: снимка-пост и на всичкото отгоре предложението ми се прие от по-голямата част форумци. Продължавам да си мисля, че има някъде някого, на когото му пука.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

много се вживяваш сякаш :)
Изображение
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Темата вече е в пълна кореспонденция с изискванията на Камел. Най-чистата тема!
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

camel написа:КЪМ МОДОВЕТЕ:НАИСТИНА ЛИ НЕ СЛЕДИТЕ ТАЯ ТЕМА (СНИМКИТЕ). ЩОТО НЕ ВИЖДАТЕ, ЧЕ В НЕЯ НЯМА НИЩО ДРУГО ОСВЕН СПАМ?ЧОВЕК И В АМЕРИКА ДА ОТИДЕ И ДА Я ОТВОРИ ЗА 1 СЕКУНДА ПАК ЩЕ СЕ ОТВРАТИ! НЯМА ДА ПРЕКРАТЯ ВОЙНАТА, ДОКАТО ПОНЕ НЯКОЙ НЕ ПОЧНЕ ДА СЕ ГРИЖИ ЗА ТЕМАТА. ТО ДА ИМАШЕ САМО КОМЕНТАРИ... ПО-ДОБРЕ ЩЕШЕ ДА Е ОТ ТОЯ КАЧАМАК.

Ето заради такива тъпотии предложих: снимка-пост и на всичкото отгоре предложението ми се прие от по-голямата част форумци. Продължавам да си мисля, че има някъде някого, на когото му пука.
Антоане, няма начин системата да не позволява в една определена тема да не се пуска мнение, ако няма приложена снимка. Плюс това не всички модератори имат права в този раздел, а и да имаха - имат и личен живот, не могат по цял ден и цяла нощ да висят във форума и да дебнат потребителите. Те са големи деца и могат много добре да си преценят кога се оливат - в повечето случаи просто не им пука, което и 200 модератора да сложиш пак няма да промениш.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Освен това никога не сме казвали, че ще изпълним тези искания. Ако не друго, поне няма излъгани надежди. Като цяло малко позатегнахме контрола върху спама в темата, но не толкова, че да убием всякакво желание за дискусия в нея.
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Съгласна съм (с Мила). Камел, вместо да се бориш срещу формата на темата, се бори срещу системните спамъри, защото всеки път (и кажи речи всяка друга тема) е оакана от едни и същи хора. :blackeye:
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Демек бори се срещу вятърни мелници :lol:
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

Мила написа: Антоане, няма начин системата да не позволява в една определена тема да не се пуска мнение, ако няма приложена снимка. Плюс това не всички модератори имат права в този раздел, а и да имаха - имат и личен живот, не могат по цял ден и цяла нощ да висят във форума и да дебнат потребителите. Те са големи деца и могат много добре да си преценят кога се оливат - в повечето случаи просто не им пука, което и 200 модератора да сложиш пак няма да промениш.
Пхахахахахахахаха!!!! :lol: :lol: Това оправдание го слушам, откакто съм се регистрирала във форума, с малката разлика, че допреди 2 години модераторите бяха на ниво, вършеха си работата, отвръщаха на всички сигнали за нарушениея и спам и форумът беше едно по-добро място за писане / четене / дискусии / етц. Ще ме извинявате, но към днешна дата ПОЧТИ НИКОЙ не върши никаква работа и на практика има от 1 до 2 активни мода, които дори нямат права във всички раздели. :bounce: Сега в "екипа" се вкарват най-големите спамъри, те от своя страна присламчват своите протежета и така порочният кръг се затваря. Не, че ми пука особено какво става с този форум – той отдавна е поел по кривия път, но - моля ви! - не започвайте да се жалвате колко съвестно си вършите задълженията и колко ви е трудно да смогвате, защото всички знаем, че не е така. :wink:
Поре, Иринка – за въпросните потребители си има нещо, наречено 'предупреждение', което се налага (о, изненада!) отново от модератори или админи. Последните обаче като че ли в този форум не съществуват :o

П. П: Искам Берса да се върне!! :?
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право

Мнение от svetlio.varna »

Blood Countess написа: ... Сега в "екипа" се вкарват най-големите спамъри, те от своя страна присламчват своите протежета и така порочният кръг се затваря...
Айде ако наистина си вярваш дай линк към едно мое СПАМ мнение в НЕ-ФЛУУД тема. После посочи един модератор-протеже, който съм присламчил в екипа. И като финал на аргументацията си може да ми посочиш поне един кусур на раздел, в който аз най-големият спамар имам права и не съм направил нищо по въпроса: сигнализирано мнение, обиди, спам, флууд, мнение на латиница или каквото и да е. И не виждам какво си се заяла точно с MERCES_LETIFER. Точно пък тя и Pisobella трият най-много флууд от всички мод-ове.

И стига с тва мрънкане! Не питай какво форумът ще направи за теб, а какво ти ще направиш за форума!
Последно промяна от svetlio.varna на 09 Юни 2010, 15:45, променено общо 1 път.
Facebook
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Мнения”