du6ata написа:така е,Pimboli! мъж лъв е много опасно нещо...само как ми лазят по нервитеее!!
мама е стрелец, а тати лъв...уеуееее кака пък е овен. понякога се чудя как още не сме се избили
Аааахахахаха! Ужас! Егати семейството - и аз ви се чудя!!!
Ние вкъщи сме само два огнени (лъв и стрелец), а нашите са дева и везни. Ама пак си се бием от време на време
Мннеее...
Аз съм лъв и не харесвам зодията си - прекалено емоционални и рядко използваме всичките си възможности, защото прекалено обичаме да се забавляваме и да не си налагаме нищо.
Не харесвам зодия близнаци за момичета и зодия отворенгяс за момчета
Banana написа:А коя според вас е най-хубавата зодия?
е как коя, иска ли питане - Близнаци, много ясно
Berserker написа:
на всеки своята мн ясно
иначе се понасям с деви раци рибета кози
телетата малко странни понякога...
а водолейте бих ги забранил със закон, нищо лично бананчо, тебе те бройме за изключение, те ВТ хубав град, хубави хора
хммм, имам чувството, че една зодия ти убягва ...
Pimboli написа:Не харесвам зодия близнаци за момичета
и на теб ти давам втори шанс да си помислиш ...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Pimboli написа:Не харесвам зодия близнаци за момичета
и на теб ти давам втори шанс да си помислиш ...
Вижте кака Ели колко е великодушна!
еее, ами как, нали затова са каките !
що и ти ли имаш нещо против нас - добрите, милички, малко двойствени и леко шизофренични близначета ... още повече при положение, че познаваш Паганчо?!?
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
nrggirl написа:
що и ти ли имаш нещо против нас - добрите, милички, малко двойствени и леко шизофренични близначета ... още повече при положение, че познаваш Паганчо?!?
За Паган ще премълча...
Имаче кака Ели ме кефи! И леля ми е близнаци... яко, к`во.
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
nrggirl написа:
Имаче кака Ели ме кефи! яко, к`во.
кака Ели е много happy