МАТУРИ 2010 - РЕЗУЛТАТИ
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir
- Ifff_ka
- В началото бе словото
- Специалност: kandidat-student
Re: МАТУРИ 2010 - РЕЗУЛТАТИ
ахаххаха лелеее нека смятаме ,че ние може да сме се объркали ,вместо тези,които са оценявали,защото би било грубо.Поредното недоглеждане или небрейжост ,както често се случва в страната ни 
Не говорех за конкретния случай, а за познати, които ми се оплакваха, именно че не излизала една точка на 5 стотни, или там колкото се пада. А иначе така се оценяват тестове като имаш достатъчно голяма извадка.
-
cherry_kiss
- В началото бе словото
здравейте, искам да попитам дали е възможно да ми се преразгледа матурата по немски,защото са ми поправяли верни неща и така ми се смъква оценката. Някой знае ли към кого да се обърна 
Оценката не може да се промени по никакъв начин.Може само да си видиш работата.Резултатите са окончателни.cherry_kiss написа:здравейте, искам да попитам дали е възможно да ми се преразгледа матурата по немски,защото са ми поправяли верни неща и така ми се смъква оценката. Някой знае ли към кого да се обърна
Имам въпрос
- ако кандидатствам с матурата по немски език за дадена специалност, като балообразуваща коя оценка се взима - от дипломата или отново от матурата ?
-
djordanelka
- В началото бе словото
здравейте някой ако може да ми даде съвет- оценките от матурите са ми 5.09 по БЕЛ и 4.09 по география и се чудя с коя оценка ще е по-добре да кандидатствам във ВИНС-а тъй като на матурата по география има доста двойки,а по БЕЛ са много добри.Благодаря предварително 
- bggashnik
- Пишеща машина
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Струва ми се, че по този въпрос трябва да пишеш в сайта на ИУ-Варна. И все пак, ще опитам да ти помогна.
Има значение дали има квоти по предметите,с които се кандидатства. За УНСС знам,че няма.
1.Има квоти-тогава е най-добре да провериш местата по квоти и колко човека имат по-добра оценка от тебе.
2.Няма квоти-тогава трябва да кандидатстваш с БЕЛ
Има значение дали има квоти по предметите,с които се кандидатства. За УНСС знам,че няма.
1.Има квоти-тогава е най-добре да провериш местата по квоти и колко човека имат по-добра оценка от тебе.
2.Няма квоти-тогава трябва да кандидатстваш с БЕЛ
Компютърни науки I курс
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Отново от матурата
Хмм...оценка 5.70 по немски дали ще ми стигне за филология -португалска и.т.н. като резервен вариант... ? Гледах статистиките от миналата година обаче тогава балообразуващите предмети са били + БЕЛ, а сега не е така
Хмм...оценка 5.70 по немски дали ще ми стигне за филология -португалска и.т.н. като резервен вариант... ? Гледах статистиките от миналата година обаче тогава балообразуващите предмети са били + БЕЛ, а сега не е така
- Ifff_ka
- В началото бе словото
за филология не е ли само с изпит по съответния език?????
Зависи каква филология - за немска,английска,френска,италианска,испанска е така - или с изпит , или с матура, но за останалите не е ,поне така пише в справочника
- Ifff_ka
- В началото бе словото
ооо извинявам се,можело и с матура обаче се умножава по 2,а изпита по 3,предполагам имаш 6 от дипломата и бала трябва да падне доста до към 17 и ще ти стигне
) 
Ами 6 имам, да ... и се чудя дали да се записвам на изпит по немски,защото се оказа,че все още може, но тогава е и изпитът по журналистика и май ще ми стане много за един ден
Миналата година е бил около 20 ,но от максимален 30
- Ifff_ka
- В началото бе словото
олеее от 30 на 20 ......ами както решиш,което искаш повече,а ти на предварителния по журналистика яви ли се?