Е да... ама веднага ше се навъдят други хора.... човешкото любопитство е огромна сила...alter ego написа:Бих препоръчал отделен форум, посветен на теб, с единствен потребител ти...
Предложения за форума (раздели и други)
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: Предложения за форума (раздели и други)
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Ако е последен в темата - можеш. Ако не е, не можеш.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
Мила написа:Ако е последен в темата - можеш. Ако не е, не можеш.
и питам що не можем?
къв е смисълът на тва?
la douleur exquise
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Можеш да ги едитваш и да слагаш само (девет) точки, примерно
Което пак е нещо, и то не малко -- например в бгмама можеш да си едитваш постовете само в рамките на 24 часа и после остават вовеки... което е много гадно.
като се карате с някого през нощта да можем и тия дето лягаме по рано да прочетемfak написа:къв е смисълът на тва?Мила написа:Ако е последен в темата - можеш. Ако не е, не можеш.
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
а и някой може да реши в последствие да си изтрие мнението и да се направи на ударен, все едно "никога не съм писал подобно нещо". Освен това дискусията става несвързана с липсвата на разни мнения например.
Мислете кво пишете все пак. А и може да се редактира поне.
Мислете кво пишете все пак. А и може да се редактира поне.

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
ти... сериозно ли...?Pisobella написа:а и някой може да реши в последствие да си изтрие мнението и да се направи на ударен, все едно "никога не съм писал подобно нещо
верно... тва ли ви е аргументацията?
че по същата логика, чрез едита ше си напиша квото си искам и пак ше се направя на ударена
ама работата е, че не сме в прогимназията, че да лъжем кой кво казал и да се оправдаваме.
тва е толкова гениална идея, колкото и минимумът знаци
la douleur exquise
ами то с тая възможност за едитване е малко кофти ама все пак си пише че е променяно мнението
иначе има форуми в които имаш 10 мин да едитваш .. правописни грешки едно друго и стига толко .. което там е правено точно заради разни караници едитвания и триения на усерите едно време
пп що в тая тема пишем
иначе има форуми в които имаш 10 мин да едитваш .. правописни грешки едно друго и стига толко .. което там е правено точно заради разни караници едитвания и триения на усерите едно време
пп що в тая тема пишем
щото предлагам тая глупост да паднеissoax написа: пп що в тая тема пишем
la douleur exquise
мисълта ми беше че тая тема е някаква съживена от ицето
а преди пишехме в http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... f=2&t=8445

а преди пишехме в http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... f=2&t=8445
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Къф е смисъла да си триеш мнението? Що изобщо си го писал, ако после ше го махнеш? Какъв некадърник, трябва да си, за да кажеш някакво важно мнение (па било и дори спам в спам-тема), и после да я махнеш, все едно малка частичка от тебе се откъсва...
А всеки пост е ценен сам по себе си (е, без тези на фак, което обяснява загрижеността и), и трябва да се цени и да остане вечно за ценителите. Разбирате ли ме?
А всеки пост е ценен сам по себе си (е, без тези на фак, което обяснява загрижеността и), и трябва да се цени и да остане вечно за ценителите. Разбирате ли ме?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
fak тва е моето мнение просто. Иначе съм била свидетел на подобни глупости и караници, от уж големи хора
А поне се вижда, че мнението е редактирано, даже да си изтрил каквото си писал.
Както и да е. Тва нещо надали ще отпадне. Все пак ако нещо не ви харесва можете да си редактирате самото мнение, което е почти същото като триенето
А поне се вижда, че мнението е редактирано, даже да си изтрил каквото си писал.
Както и да е. Тва нещо надали ще отпадне. Все пак ако нещо не ви харесва можете да си редактирате самото мнение, което е почти същото като триенето

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Не че е кой знае какво предложение, но какво пък.
Искам да се въведе правило, когато има нова тема за размисли и страсти, ника на човека да се изписва в оригинален вид. Примерно Prudence, а не Прудънс. Само мен ли ме дразни, че Кристо пише на кирилица всичко?
Искам да се въведе правило, когато има нова тема за размисли и страсти, ника на човека да се изписва в оригинален вид. Примерно Prudence, а не Прудънс. Само мен ли ме дразни, че Кристо пише на кирилица всичко?
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
това не му е много мястото тук .. в сми димо няма как да го ограничи това ... може би тр да помолиш Кристо да ги пуска на латиница / да да знам че няма как да стане :lol: / или да пуснеш някаква такава темичка в която да гласуваме колко е гадно и после да му пилим сол .. иначе и мен не ме кефи така че по трудно се сърчва