1 курс Право ('09-'10)

Архив на всички останали категории.
Заключено
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила
Специалност: Право
Курс: четвърти

Re: 1 курс Право ('09-'10)

Мнение от _sonrisa_ »

За 21 въпрос съм убедена, че трябва да представлява това, което написах по-горе. Забележете долните въпроси - 21. трябва да включва кратка характеристика на нещата, включени в следващите 2-3 ;). Няма какво да му се чудите толкова. Целият конспект е по тази схема направен ;)
Аватар
Jack Skull
От дъжд на вятър
Специалност: право
Курс: втори

Мнение от Jack Skull »

Scorpion написа:
iodine написа:
Тва и некаф фором, не си даам изубщо грижъ как пишъ.
Това е оправданието на всички ниско грамотни в този форум.
Аз пък се чудя ти като си толкова грамотен,образован и великУдушен вземи кажи нещо по темата за изпитите,като те гледам киснеш тук в тази тема за да злУбееш (със сигурност не си и първи курс).Не разбирам какво е това излишно дребнаво изказване.Ако си толкова добре с граматиката и езика може да станеш даскЪл по БЕЛ.Но тове ест е самУ мнение (Управдание) на един ниЗко грамотен човек като мен :wink:
Бтф ако си нямаш работа можеш да извадиш мненията ми от форума и да ги редактираш,после може и граматика да издадем-с моЙта неграмотност и твоЙта прециСност и педЪнтичнос..
По темата:Аз разбрах от Пиперков че не се знае още какъв ще е изпитът-устен или писмен,а на лекцията Н. каза че първите два дена е писмен и който не е доволен от оценката може да се яви и устно :)
Относно протоколите -не вярвам да излязат по рано от 7ми защото той самия каза че не може да извади протокол и да пише оценка преди изпита.По този повод знае ли някой евентуално от по-горен курс като се освободиш по икономика кога ти нанасят оценката? :?
May I eat your eyes?
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

Би трябвало да е заедно с оценките на колегите ти, които са държали изпит. Ама по добре питай проф. Русинова :) :*
Аватар
Ivanxou
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Ivanxou »

_sonrisa_ написа:Би трябвало да е заедно с оценките на колегите ти, които са държали изпит. Ама по добре питай проф. Русинова :) :*
Тя даже не е професор ;).
Аз - СУ 16:0 :cheers:
Изображение
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

Не е ли :roll: Хм.. бях останала с такова впечатление хихи
Е нищо, повиших я :mrgreen:
Аватар
Jack Skull
От дъжд на вятър

Мнение от Jack Skull »

Мда не е професор-гл асистент е.Ама иначе питах я да и то много пъти питах и тони конджов ама няма почти съгласуваност между тях а и Русинова е на семинар на морето :) , но може и да си права при всички положения странното беше че Русинова каза че ще ни изпратят освобожденията по имейл (което ме кара да си спомня колко ни изпратиха презентациите по имейл-за справка не ни ги изпратиха) а Конджов каза че ще извадят след 10 дена списък на освободените на таблото (което е много добър вариант) и нищо за внасяне на оценките.
А аз държа да си внеса оценката в книжката защото първия семестър един колега който се яви на изпит по ИБДП като отиде да си плаща таксата му казаха че той не се е явил на ИБДП.Добре че си беше дал книжката та преподавателя я беше разписал с оценката че сега щеше да си ходи без оценка и да се явява септември.
May I eat your eyes?
RA[sgB]
Да живей словото

Мнение от RA[sgB] »

Да,трябва да се следят в това отношение преподавателите,защото са супер мега разсеяни...Тази седмица като ми мина изпита по спорт и си давам книжката,той ми написа оценката,подава ми я и вече искаше да ме изпраща по живо по здраво,и аз го питам няма ли да ми нанесе оценката и в неговите листи и отговор:Уф,да бе,вярно.... :lol: Ако ти не си следиш състоянието на оценките ти и коректното им внасяне,няма кой друг!
Аватар
iodine
Драскач
Курс: първи

Мнение от iodine »

За хората, които ще ходят на ОПИ тая сряда и тези които ще са (или ще бъдем :? ) на устен, ето ви малко подаръче:

http://razrabotkite.hit.bg/OPI_pechat_nqkoi_vyprosi.doc

Не са всички, но не са малко, няма какво да си ги пазя :mrgreen:

След сесията може да ги пусна и в Legal Theory.
В името на потока! Втория!
Аватар
Ivo Penev
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Ivo Penev »

идеи откъде да намеря инфо за правните предписания :?:
memento mori
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

Иво, ти беше първи поток нали?
Има много малко информация в учебника на Ташев - първия на страница 109 в главата за ПН :)
Ако си втори - същото инфо + имай предвид, че проф Милкова разглежда ПН и ПП като синоними и върпосът за видове ПП е всъщност видове ПН
:)
I.Laz.
В началото бе словото

Мнение от I.Laz. »

Колеги, не съм прекалявал с ходенето на лекциите на проф. Милкова, така че някой ще сподели ли как стоят нещата с въпросите на изпита? В сми. като при проф. Токушев ли ще са разделени на 2 части и ако да, след кой въпрос започва втората половина?
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

След 45-ти ще е разделението ;)
I.Laz.
В началото бе словото

Мнение от I.Laz. »

благодаря за информацията :wink: Ще га имам предвид като уча 1вите въпроси :D
Аватар
mihaela_a
Постоянно присъствие
Специалност: Право-редовно
Курс: първи

Мнение от mihaela_a »

Добре,защо 21 въпрос за нормативната организация не може да е главата за функциите? Тя нали е казала,че я има тази глава,няма какво друго да е,а и "Многостранната активна роля на правото в живота на обществото може да се разкрие цялостно в дълбочина посредством изследването на функциите на правото." ми се вижда,че доста си пасва :scratch:
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
Аватар
Ivo Penev
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Ivo Penev »

_sonrisa_ написа:Иво, ти беше първи поток нали?
Има много малко информация в учебника на Ташев - първия на страница 109 в главата за ПН :)
Ако си втори - същото инфо + имай предвид, че проф Милкова разглежда ПН и ПП като синоними и върпосът за видове ПП е всъщност видове ПН
:)
мерси,значи си подготвям правни норми и по двата въпроса,иначе първите 30-40 въпроса .. ми извинявайте за обща култура.. ама дългът зове уви
memento mori
Заключено

Обратно към “Други”