Скандинавистика
Модератор: Don Horhe
Re: Скандинавистика
/... ... .../
Последно промяна от Solveig на 12 Юни 2010, 23:16, променено общо 1 път.
Не бе :Д просто искам да знам едно друго за тази специалност.. имам доста време, но както си е доста си тече.. а аз се лутам между съвсем различни желания иии почти никакви подробности не знам за Скандинавистиката и така(:
/... ... .../
Последно промяна от Solveig на 12 Юни 2010, 23:15, променено общо 1 път.
-
sorcererals
- В началото бе словото
А аз да попитам. Понеже мисля да се запилея малко по Норвегия, ама хич ме няма с езика, някой може ли да помага с материали, да се подготвя поне малко. Ще започвам и курс сега средата на юни в Нордстудео, но ми се иска и нещо допълнително, малко по-интензивно. Та в тази връзка, някой би ли се жертвал да ме насочи към учебни материали?
-
sorcererals
- В началото бе словото
Никой не ще да се жертва
. Айде да попитам така, някой има ли желание да изкара някой лев с частни уроци по норвежки? Ако има желаещи нека да драснат ЛС.
- Nattevandrer
- Да живей словото
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
хехех ;ДSolveig написа:(на какво ниво ще бъде, зависи главно от тебе, макар че по шведски например преподаването е на наистина безукорно ниво)
"Actually, in my opinion, a man didn`t have to be insane to be sensitive. There were people who could be wounded by trifles and whom a single hard word could kill."
/... ... .../
Последно промяна от Solveig на 12 Юни 2010, 23:14, променено общо 1 път.
-
alara_kalama
- В началото бе словото
здравейте, имам въпрос, който не е особено свързан с кандидатстване и тн. Много харесвам шведско кино, забелязвам, че във филмите жените понякога носят по две брачни халки една до друга на пръста си когато имат два брака. Интересно ми е дали обичаите им са такива, че носят пръстените си и от предишните бракове. ако някой, който изучава културата може да ми отговори ще е прекрасно:)
/... ... .../
Последно промяна от Solveig на 12 Юни 2010, 23:16, променено общо 1 път.
- Nattevandrer
- Да живей словото
- Обратна връзка:
О, не мога да кажа, че съм разочарован от нещо - най-малкото пък от преподаватели; просто ми хареса как звучи като изказване - като за undergraduate prospectus на СУ. ;ДSolveig написа:Мнението е основано на лични наблюдения и изразява липсата на лични разочарования. Ако имаш нещо за споделяне, моля, заповядай.
П.П. Daria е краен култ.
"Actually, in my opinion, a man didn`t have to be insane to be sensitive. There were people who could be wounded by trifles and whom a single hard word could kill."
/... ... .../
- Nattevandrer
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Да, нищо ново.
kolko minimum trqbva da izkaram na angliiskiq za da imam 6ans v skandinavistikata 
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Първо, мацко, инсталирай си фонетиката
Второ, има си тема в подходящия раздел
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 58&t=16546
Трето, има си изнесени минималните балове за всички специалности от предишните КСК
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... minali_ksk
Второ, има си тема в подходящия раздел
Трето, има си изнесени минималните балове за всички специалности от предишните КСК
/... ... .../