изпитни сесии

Подфорум към Медицинския факултет

Модератор: dqvolito

die_Hexe
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

изпитни сесии

Мнение от die_Hexe »

Здравейте!
Въпросът ми е дали миналата година е имало две сесии с изпити по биология и химия, както е тази година? И дали при бал 34.2 от изпитите от втората сесия имам шанс за прием в МФ-СУ, при положение, че има 40 момичета с по-високи оценки от мойта по химия и 30 по биология и това само от втората сесия, а от третата сигурно ще станат и повече :s
Благодаря ви предварително :)
neber
В началото бе словото

Re: изпитни сесии

Мнение от neber »

Миналата година април месец е имало само предварителен изпит по биология. За сметка на това юли месец е имало 2 изпита по химия. По принцип ако видиш баловете за миналите години тенденцията е към спадане на бала всяка година. При момчетата миналата година на 3то класиране е бил 25. Тая година не виждам на къде може да падне повече.
Аватар
Polina_Nikolova
От дъжд на вятър
Специалност: Медицина
Курс: втори

Мнение от Polina_Nikolova »

neber написа:Миналата година април месец е имало само предварителен изпит по биология. За сметка на това юли месец е имало 2 изпита по химия. По принцип ако видиш баловете за миналите години тенденцията е към спадане на бала всяка година. При момчетата миналата година на 3то класиране е бил 25. Тая година не виждам на къде може да падне повече.
Но бройките за мъже са се увеличили, затова падна, а и при момичетата бала за миналата година беше по-висок с 50 стотни, така че ще те помоля да не даваш половинчата информация :!:

die_Hexe, имаш много хубав бал, не гледай цифрите на тези над теб, не знаеш и двете им оценки, а и не всички ще се запишат :wink: Все пак за твое успокоение си направи и третата сесия, може да изкараш повече, аз на втория изпит по химия изкарах повече от първия, а до последния момент се чудих да ходя ли :)
Lyvsko Syrce
В началото бе словото
Специалност: медицина

Мнение от Lyvsko Syrce »

Да не забравяме, че в СУ с биология и химия се кандидатства не само медицина, така че е напълно възможно тези с по-високи оценки от теб всъщност да не са ти конкуренция. :) Така че спокойно и успех.
zazo_sf
В началото бе словото

Мнение от zazo_sf »

Здравейте!
Имам малък въпрос, свързан с бала ми.На предваритения изпит изкарах: Химия - сесия 2-5.25 ,Биология - сесия 2-4.63.Балът ми е 31.76
Имам ли шанс да ме приемат Медицина в СУ тази година?
Lyvsko Syrce
В началото бе словото
Специалност: медицина

Мнение от Lyvsko Syrce »

Вътре си на 99%.
neber
В началото бе словото

Мнение от neber »

Вътре си, но ако дадеш 2713 лева :lol:
Аватар