Аааааааа, аз тамън за него си мислех! Имам чувството, че този с карамела го ям всеки денMERCES_LETIFER написа:Даа, сещам се. Ами като много други Милки -- лимитирана версия. Произвеждал се е няколко месеца и е спрял... може да си намериш останки от някоя партида в някое малко магазинче, ама вероятността не е много голяма
Охххх, на мен тоя Шампиолад автоматично ми застана в топ-класацията на Милка под номер 1страшееен ееее!!!... кремчето е много хубаво (пише: млечно с аромат на карамел), има хрупкави парченца може би крокан и формичка (топка) на всяко парченце, в която пак има нещо хрупкаво, може би вафличка. Абе страшен ееее! Дори и Виктор, който не харесва толкова много сладко, му се изкефи страшно много.
Пък другите ми любими милки си остават Марципана (!!!), ягодката и бисквитките
Шоколадена тема
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- _Stella_
- Паисий
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
Re: Шоколадена тема
La libertà è il diritto dell'anima di respirare.
Международни отношения, I курс
- Mushmul
- Флъдзила
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: завършил
Оу, аз забравих да ви разкажа как една прекрасна групичка хора (измежду които Силвето, Дарко и Илиянка) ми подариха 21 шоколада за 21-вия ми рожден ден преди месец и нещо
Имаше някои, които никога не бях опитвала през живота си! И за да ви накарам да ми завиждате прилагам и снимкиов материал

Имаше някои, които никога не бях опитвала през живота си! И за да ви накарам да ми завиждате прилагам и снимкиов материал

- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Оооо, тези на Goplana са невероятни. Не мога да разбера защо са толкова евтини.
А от показаните на снимката не съм опитвала Pergale и тоя с планинския връх. И тоя с кучето. Оп, то май е картичката.
Пък за тоя Милка с бонбонките - за Daim ли говорите? Аз се хващам в мисли да се запася с него, защото е лимитиран, а както май бях разправяла, когато го пуснаха, във Финландия се изхранвах основно с Даймчета по едно време.

Ако ги пуснат и тук, просто не се виждам.
А от показаните на снимката не съм опитвала Pergale и тоя с планинския връх. И тоя с кучето. Оп, то май е картичката.
Пък за тоя Милка с бонбонките - за Daim ли говорите? Аз се хващам в мисли да се запася с него, защото е лимитиран, а както май бях разправяла, когато го пуснаха, във Финландия се изхранвах основно с Даймчета по едно време.

Последно промяна от Търговецът на кристал на 03 Юни 2010, 21:15, променено общо 2 пъти.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
Поли, Данчо през уикенда пак ще ходи до Cadbury World (!!!) и познай дали си няма списък за покупки 
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Мила, ама не е честно, ти си имаш дилър! 
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
Само защото знам, че на Силвия ще й позеленеят ушите от яд, когато види това:

you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Mushmul
- Флъдзила
Мила, ти си лоша! Тая вечер ме измъчваш с шоколади и с пица...Не ти ли е жал 
- _Stella_
- Паисий
Охохохохо, даааааа....направооо тоя шоколад с тия даимчета е дрогаааТърговецът на кристал написа:Оооо, тези на Goplana са невероятни. Не мога да разбера защо са толкова евтини.
А от показаните на снимката не съм опитвала Pergale и тоя с планинския връх. И тоя с кучето. Оп, то май е картичката.![]()
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
О, аз пък не съм го пробвала още... 
НЕЕЕЕ!Mushmul написа:Мила, ти си лоша! Тая вечер ме измъчваш с шоколади и с пица...Не ти ли е жал
(бтв, от англия си донесох и едно кедбъри (силви
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Шампиолад е фантастичен. С майка ми в момента унищожаваме може би десетият си. А може и повече да са, не знам. Специално съм поръчала да ни зареждат в магазина от него.
И грешите по отношение на грамажа - големите шоколади на милка отдавна не са по 300, вече са по 250гр.
И шоколадът не бива да се пъха в хладилника най-вече защото това изменя вкусовите му качества. Иначе човек може да го изчака да си омекне, но вкусът му няма да е точно същият.
И, Поли, бях се зачудила кога ще се похвалиш тук
Мила, Кедбъри си е Кедбъри. Дразни ме, но в момента аз също поглъщам един Шампиолад с трета космическа, така че не ми пука особено
И грешите по отношение на грамажа - големите шоколади на милка отдавна не са по 300, вече са по 250гр.
И шоколадът не бива да се пъха в хладилника най-вече защото това изменя вкусовите му качества. Иначе човек може да го изчака да си омекне, но вкусът му няма да е точно същият.
И, Поли, бях се зачудила кога ще се похвалиш тук
Мила, Кедбъри си е Кедбъри. Дразни ме, но в момента аз също поглъщам един Шампиолад с трета космическа, така че не ми пука особено
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Oх, пак е много, като се замисля колко захар има в тея 250 гр... ужасяващ гликемичен шок за организма...
(недей наведнъж, наистина!!)
(недей наведнъж, наистина!!)
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Спокойно, спокойно, ям го заедно с майка ми...
Плюс това, аз съм сред топ-шокохолиците тук. Мога да тренирам "ядене на шоколад" като професионален спорт
Плюс това, аз съм сред топ-шокохолиците тук. Мога да тренирам "ядене на шоколад" като професионален спорт
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

- _Stella_
- Паисий
Аз ще съм ти голяма конкуренцияMidwinterSun написа:Спокойно, спокойно, ям го заедно с майка ми...![]()
Иначе онази картинка отгоре винаги като отворя темата с 21 шоколада мн ме изкушаваааааа
- Mushmul
- Флъдзила
Аз си дадох обещание(което почти спазвам), че ще ям само по половин шоколад на ден. Като резултат от тези 21 сега са останали 5.