Шоколадена тема

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Шоколадена тема

Мнение от Мила »

Как бе, бисквито? Тая с малините е един път... А ако я ядеш и с малиново вино :drunken: :drunken: :drunken: :drunken:
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Bety_
Летящите Пръсти

Мнение от Bety_ »

Ами не знам... Аз попринцип по-малко се кефя на тези с плодчести неща - с изключение на Ягодовия йогурт, поздрав за Иринка. :mrgreen:
Та - може би твърде силно му усещам ароматизаторите и ми е прекалено ивскувствен. :lol:
Изображение
Learn french or die trying
V o r b e i
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

И на мен ми е твърде парфюмиран, ама не е толкова зле. И за Бос-а с пияни вишни ми е леко противоречиво мнението. Странен е някакси.
I wanna fall from the stars straight into your arms
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Днес не се сдържах и си купих гигантския Милка Шампиолад! Но в момента търпеливо ме изчаква в хладилника... и изобщо планирам да не го изям за един час, а да си го къткам поне няколко дни :monkey:
(да бе, да)
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

цял час :shock: .. толкова ли е гаден :?
:lol: :mrgreen:
Изображение
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Ааа, забравих да кажа, че е 300 грама. Не изглежда никак гаден :drunken: обаче е адски калоричен и така, още се въздържам и не съм го опитала :oops:
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

Стига бе хора! Шоколад в хладилника! Това убива всичко!
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

MERCES_LETIFER написа:Ааа, забравих да кажа, че е 300 грама.
ам чи то туй съ подразбира .. мене по малки мъй срам да си вземам :mrgreen:
Ди .. какво му е на шоколада в хладилника :roll: .. аз такова животно не че съм виждал .. ама то щото ми отнема повече време да го занеса до там токолкото да го изям :oops:
Изображение
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Ооооох, много е хубаааааааааааааааааааав
Аватар
lunatic_moon
Вазов
Специалност: Компютърни науки

Мнение от lunatic_moon »

мда, студен наистина е прекрасен :drunken:
Днес пробвах Милка с карамел. Мисля, че съм влюбена :love1:
Аватар
_Stella_
Паисий
Специалност: Международни отношения
Курс: първи

Мнение от _Stella_ »

Шоколадът е любимото ми нещо :P Абсолютно всеки ден ям и не мога да живея без него, пристастена съмммм :drunken: Аз съм шокохолик! :mrgreen: Иначе най-вече обичам млечен шоколад, с лешници, абсолютно всички на Линдт, като казах Линдт днес си купих от шоколадовите сърчица, ммммммммм :) Шоколаааааааааааааааааааад :cheers:
La libertà è il diritto dell'anima di respirare.

Международни отношения, I курс
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

issoax написа:Ди .. какво му е на шоколада в хладилника :roll: .. аз такова животно не че съм виждал .. ама то щото ми отнема повече време да го занеса до там токолкото да го изям :oops:
Не може шоколадът да се чупи, троши или гризе, за да се яде. Не ми се връзва с разбиранията с предстоящото удоволствие.
Той се отчупва със съвсееем леко усилие. След това парченцето се взима и започва да летиии към устата, като усещаш как преглъщаш, защото знаеш какво предстои. И когато вече си мислиш, че ще се изцапаш, понеже почва да се топи по пръстите, то се озовава върху езика ти и се разстила в копнянанта наслада. И чак след като я изсмучеш цялата, си готов да преглътнеш, даже няколко пъти и да се насочиш към следващото отчупване.. И така 15 пъти, освен ако не си с компания :)
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

хахаха лелеее сложи 1 червена точка :lol: :mrgreen:
Изображение
Аватар
Crippled Alice
Легендарен флуудър
Специалност: Италианска филология
Курс: трети

Мнение от Crippled Alice »

FloWersOfEviL написа:
issoax написа:Ди .. какво му е на шоколада в хладилника :roll: .. аз такова животно не че съм виждал .. ама то щото ми отнема повече време да го занеса до там токолкото да го изям :oops:
Не може шоколадът да се чупи, троши или гризе, за да се яде. Не ми се връзва с разбиранията с предстоящото удоволствие.
Той се отчупва със съвсееем леко усилие. След това парченцето се взима и започва да летиии към устата, като усещаш как преглъщаш, защото знаеш какво предстои. И когато вече си мислиш, че ще се изцапаш, понеже почва да се топи по пръстите, то се озовава върху езика ти и се разстила в копнянанта наслада. И чак след като я изсмучеш цялата, си готов да преглътнеш, даже няколко пъти и да се насочиш към следващото отчупване.. И така 15 пъти, освен ако не си с компания :)
леле толкова е красиво :cry: добре че си имам шоколад до мен :mrgreen:
моят любим е на милка ноазет, няма равен...
преди години милка бяха пуснали един бял с горски плодове, КЪДЕ по дяволите изчезна? :( :(
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Даа, сещам се. Ами като много други Милки -- лимитирана версия. Произвеждал се е няколко месеца и е спрял... може да си намериш останки от някоя партида в някое малко магазинче, ама вероятността не е много голяма :)

Охххх, на мен тоя Шампиолад автоматично ми застана в топ-класацията на Милка под номер 1 :twisted: страшееен ееее!!!... кремчето е много хубаво (пише: млечно с аромат на карамел), има хрупкави парченца може би крокан и формичка (топка) на всяко парченце, в която пак има нещо хрупкаво, може би вафличка. Абе страшен ееее! Дори и Виктор, който не харесва толкова много сладко, му се изкефи страшно много. :albino: Пък другите ми любими милки си остават Марципана (!!!), ягодката и бисквитките :cheers:
Публикувай отговор

Обратно към “Кулинарен раздел”