В петък съм на държавен, ще може ли тогава да си видя работата? Интересно ми е колко точки са ми дали на последния въпрос
МАТУРИ 2010 - РЕЗУЛТАТИ
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir
- summer_f_
- Пишете, о, братя
- Курс: кандидат-студент
Re: МАТУРИ 2010 - РЕЗУЛТАТИ
от кога до кога работите ще са в училище?
В петък съм на държавен, ще може ли тогава да си видя работата? Интересно ми е колко точки са ми дали на последния въпрос
The mosT imporT ThinG is.. To Choose wiTh Your HearT!
-
ForeverGreen
- В началото бе словото
И аз искам точно това да видя..summer_f_ написа:от кога до кога работите ще са в училище?
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Попитайте директорите 
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
So can I get a window seat, I want nobody next to me
-
Ivan Stanchev
- В началото бе словото
- Специалност: Право
И в тази тема да се разпиша .
БЕЛ 5.77
АНГЛ.ЕЗИК 5.88
При положение, че специално за матурите не се готвих изобщо и не съм преписва, т.е разчитах само и единствено на себе си, аз съм доволен.Можеше малко повече по БЕЛ, но тъпи грешки на литературата
БЕЛ 5.77
АНГЛ.ЕЗИК 5.88
При положение, че специално за матурите не се готвих изобщо и не съм преписва, т.е разчитах само и единствено на себе си, аз съм доволен.Можеше малко повече по БЕЛ, но тъпи грешки на литературата
На още 1000 места го напишиIvan Stanchev написа:И в тази тема да се разпиша .
БЕЛ 5.77
АНГЛ.ЕЗИК 5.88
Като почнете да се вайкате как сте изкарали 5,92(примерно) и не сте доволни ми става лошо, колко сте зле. Не сте се били готвили, на училище неходихте ли бе? гадни зубърчета
Не се излагайте а се кефете, то е ясно че тука във форума освен отличници малко други заблудени пишат.
- Ivo Penev
- Легендарен флуудър
- Специалност: право
- Обратна връзка:
шшшшш,недей така... има и заблудениmagicman написа:Като почнете да се вайкате как сте изкарали 5,92(примерно) и не сте доволни ми става лошо, колко сте зле. Не сте се били готвили, на училище неходихте ли бе? гадни зубърчетаНе се излагайте а се кефете, то е ясно че тука във форума освен отличници малко други заблудени пишат.
memento mori
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
- Специалност: Италианска филология
- Курс: трети
максималистите са зле?
-
mirena_z
- В началото бе словото
5.84 БЕЛ
5.29 Английски език

5.29 Английски език
- megi_nedeva
- В началото бе словото
- Специалност: Право
- Курс: първи
История и цивилизация - Отличен (5.92)
Български език и литература - Отличен (5.88)
Български език и литература - Отличен (5.88)
- santoria
- От дъжд на вятър
аз съм заблудена, нямам отличен , нито по първата нито по второтаmagicman написа:Като почнете да се вайкате как сте изкарали 5,92(примерно) и не сте доволни ми става лошо, колко сте зле. Не сте се били готвили, на училище неходихте ли бе? гадни зубърчетаНе се излагайте а се кефете, то е ясно че тука във форума освен отличници малко други заблудени пишат.
- Кристиян
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Голяма работа, и аз нямах отличен на матурата по БЕЛ, а имам 5.00 и вайкам ли се? Не, защото за мен матурите не са чак толкова важни за кандидатстване. Искам да покажа знанията си на истинския изпит по Литература 
Здравейте
и аз съм доволна, имам 5,12 на матурата по география, като се има предвид, че съм завършила много ранни години, но тогава не учехме, а сега ми трябва за балообразуваща оценка
дали излезнаха статистиките с оценките? .... за петък ги гласяха, но....

-
symbolsgohere
- В началото бе словото
5,91 по български и 6,00 по английски. Много съм горда, защото не се подготвях за матурите по никакъв начин, освен да прочета два разказа на Елин Пелин предишната вечер (само за два ми стигнаха силите, толкова ме издразни). Добре че се падна произведение, което бяхме чели в час...
Чудя се кога ще излязат статистиките за средния успех на всяко училище, които ги имаше във вестниците миналата година, и дали нашият випуск ще продължи традицията да сме първи. И какъв е бил процентът на двойките и пр. Защото мисля, че тази година матурата беше доста по-лесна.
Чудя се кога ще излязат статистиките за средния успех на всяко училище, които ги имаше във вестниците миналата година, и дали нашият випуск ще продължи традицията да сме първи. И какъв е бил процентът на двойките и пр. Защото мисля, че тази година матурата беше доста по-лесна.