Живи ли са Кърт Кобейн и Тупак Шакур? :)
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Живи ли са Кърт Кобейн и Тупак Шакур? :)
Хайде, кажете първо за тях, пък после ще обсъдим безследно изчезналия Ричи Джеймс от Manic Street Preachers и когото се сетите още 
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Ти ще кажеш! Знаеш ли колко албуми на Нирвана и 2Пак излязоха посмъртно, а? Щото те пичовете може отдавна да са намерили вечния покой, ама звукозаписните компании и продуцентите не саBerserker написа: живи са! ама не знам що не издават вече
Мани ти творчеството... Шоубиз'с му е майката
(абе що няма емотиконче с парички, вееее)
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Re: Живи ли са Кърт Кобейн и Тупак Шакур? :)
Men in Black всички сте гледали, налиЦиндил-Пиндил написа:Хайде, кажете първо за тях, пък после ще обсъдим безследно изчезналия Ричи Джеймс от Manic Street Preachers и когото се сетите още
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Re: Живи ли са Кърт Кобейн и Тупак Шакур? :)
Не съмWinyan написа:Men in Black всички сте гледали, налиЦиндил-Пиндил написа:Хайде, кажете първо за тях, пък после ще обсъдим безследно изчезналия Ричи Джеймс от Manic Street Preachers и когото се сетите още
- darky
- Пишеща машина
- Специалност: НУПЧЕ
- Курс: трети
- Обратна връзка:
добре де и аз съм виждал даже видео матеряли с убийството на тупак както и тялото му, така и погребението му ... но ... това не променя особено нещатаЦиндил-Пиндил написа:Виждал съм снимка на мъртвото тяло на Кърт Кобейн (не е чак толкова страшно, колкото звучи), така че него го отписваме.
За 2Pac съм чувал, че продължават да излизат на бял свят негови фотосесии, в които той е с последен модел кецове, дрешки, часовници... пуснати на пазара години след смъртта му
а той самия сигурно е накзан от майкаси да не излиза щото си играе с оръжия и лоши чичковци