Защо не излиза разпределението за ИСТОРИЯ?
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- ViN_DieSeL
- От дъжд на вятър
е брао на мен не ми отваря никакво разпределение ..нямам идея какво става? : Вие каде го видяхте ? : от КСК-2006 и персонална информация нали?stelii написа:Излезе и вашето разпределение най-после..Желая УСПЕХ на всички ви в неделя!!
"Ако спе4еля,пе4еля за цял народ,ако загубя,губя само мене си..."
- ViN_DieSeL
- От дъжд на вятър
- MIND FIELD
- От дъжд на вятър
- явор
- Летописец Виртуоз
ХИМИЧЕСКИ ФАКУЛТЕТViN_DieSeL написа:предполагам понеже съм 5902 и още не са стигнали до мен и тва ще стане до дове4ера....дано да е така де...
бул. “Джеймз Баучър” № 1
/пътува се с трамваи № 14 и 18 и автобуси № 94 и 102/
V етаж зала 501 от 05840 до 05964 20 души
... виж тук: http://www.uni-sofia.bg/students+bg/adm ... istory.doc
- ViN_DieSeL
- От дъжд на вятър
явор написа:ХИМИЧЕСКИ ФАКУЛТЕТViN_DieSeL написа:предполагам понеже съм 5902 и още не са стигнали до мен и тва ще стане до дове4ера....дано да е така де...
бул. “Джеймз Баучър” № 1
/пътува се с трамваи № 14 и 18 и автобуси № 94 и 102/
V етаж зала 501 от 05840 до 05964 20 души
... виж тук: http://www.uni-sofia.bg/students+bg/adm ... istory.doc
Явор4о еи сега излезе и аз го видях...кои знае каде е тва нещо е*ах мама му 4еснууу...дано поне да са падне нещо дет да станат 19 4овека и да ма остаят да си пиша на спокоиствие
- ViN_DieSeL
- От дъжд на вятър
да а негатива да не те оставят да пишеш постоянно някои да ти вика аве туи кога беше или даи ми 1 химикал 4е моя нещо праи мизерий или тва тряа ли да го пиша ам ти колко страници написа....и някви шумове постоянно или пък да преписват от мен и после да не вляза за смета на тез дет са преписали от мен...е нененене благодаря!20 души идеално!!!POWER написа:Абе преимуществото да си в голяма зала е, че имаш по-голям шанс да преписваш или пък да си кжаеш две-три думи с някой, който познаваш.
Но аз нито мисля да преписвам, нито пък имам познати в моята зала, така че остават само отрицателните черти.
Че и темата ще се тегли ( предполагам ) в моята зала, още по-гадно.
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Aз ще имам познати там, с един съученик ще сме заедно. Не че ще е успокоение, но поне позната физиономия да има. Но темата май няма да се тегли в нашата зала, а в онази с 241 човека.POWER написа:Абе преимуществото да си в голяма зала е, че имаш по-голям шанс да преписваш или пък да си кжаеш две-три думи с някой, който познаваш.
Но аз нито мисля да преписвам, нито пък имам познати в моята зала, така че остават само отрицателните черти.
Че и темата ще се тегли ( предполагам ) в моята зала, още по-гадно.
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."