Указания от квестора
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Re: Указания от квестора
Ами аз се записах към средата на февруари и вече са добавени данните ми. Твоите явно още не са въведени, защото си се записала скоро. Затова и ти извежда "Некоректно въведени данни". Сигурен съм, че всичко е наред. И на мен така ми беше преди. А и защо ти е да си виждаш Персоналната информация отсега. В нея няма нищо...
- Прикачени файлове
-
- empty.jpg
- (14.23 KiB) Свалено 547 пъти
Компютърни науки 1 курс
- VelinaShine
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Публична администрация
- Курс: втори
Просто ми беше любопитно какво ще има вътре, нищо повече. 
- morfei
- Форумно зомби
E, вече знаеш - нищо интересно...VelinaShine написа:Просто ми беше любопитно какво ще има вътре, нищо повече.
Компютърни науки 1 курс
- ivankz
- От дъжд на вятър
- Специалност: Политология
- Курс: четвърти
Всичко беше точно и ясно! Благодаря за информацията.
Успех!
Tell me why are we so blind to see
that the ones we hurt are you and me...
that the ones we hurt are you and me...
Да питам аз, ако по изпита намерим въпроси които не би трябвало да са дадени какво правим? Говоря конкретно за теста по физика, в който срещам въпроси от профилирана подготовка и въпроси по материал изхвърлен като цяло от гимназиалната подготовка. Става дума за тестове от миналата година и от предишни години
- вечен студент
- Форумозавър Рекс
- Специалност: философия (СУ)
Програмите за всички изпити са дадени на сайта на СУ. Ето я тази по физика за предстоящия предварителен изпит:
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... iya/fizika
Нямам никаква представа, какво има в настоящите учебници по физика за средното училище (не ми е работа да знам). Ако в програмата има нещо, което го няма в учебника, значи трябва да разчитате или на самоподготовка, или на уроци.
И все пак моята работа е свързана с техническата, а не със съдържателната част на изпитите...
С някои от вас ще се видим на 25-ти април на изпита по БЕЛ!
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... iya/fizika
Нямам никаква представа, какво има в настоящите учебници по физика за средното училище (не ми е работа да знам). Ако в програмата има нещо, което го няма в учебника, значи трябва да разчитате или на самоподготовка, или на уроци.
И все пак моята работа е свързана с техническата, а не със съдържателната част на изпитите...
С някои от вас ще се видим на 25-ти април на изпита по БЕЛ!
- вечен студент
- Форумозавър Рекс
Специални благодарности на всички кандидат-студенти, които днес (25.04.2010г.) бяха в 239 зала (аулата) на Биологическия факултет. Всички младежи и девойки бяха изключително дисциплинирани и изпитът протече като по учебник (което се случва рядко в зала със 100 души). Успех на всички! 
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Вечний,
Теб трябва да назначат за квестор за вечни вермена!
Теб трябва да назначат за квестор за вечни вермена!
Into the endless we ride... 
- вечен студент
- Форумозавър Рекс
Ама, ние с теб, днес се гоним из целия форум и спамим здраво...
Абе, шегуваш се ти, шегуваш се, ама от 12 квестора в залата, само 5-ма вършехме някаква работа, а аз сам попълвах протокола и запечатвах пликовете (на всички 100 деца), та чак до излизането на резултатите се притеснявах, да не съм объркал нещо...
Абе, шегуваш се ти, шегуваш се, ама от 12 квестора в залата, само 5-ма вършехме някаква работа, а аз сам попълвах протокола и запечатвах пликовете (на всички 100 деца), та чак до излизането на резултатите се притеснявах, да не съм объркал нещо...
-
ImUrNightMare
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
2 въпроса : По математика може да си ползваме четиризначните таблици нали ?
иии ако някой изморител ме изморява, в смисъл дай да вида тая задача и некви такива , мога ли да кажа на квестора поне да го премести ако не и да го изгони, за да не изгонат мен по грешка ?
иии ако някой изморител ме изморява, в смисъл дай да вида тая задача и некви такива , мога ли да кажа на квестора поне да го премести ако не и да го изгони, за да не изгонат мен по грешка ?
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
1. Може, но трябва да си купиш справочника за кандидат-студенти на СУ(има го в книжарниците на СУ и около него) или да го вземеш от някой. С друг справочник или четиризначна таблица няма да те допуснат.
2. Малко вероятно е да те притесняват, а ако има такива не им обръщай внимание. Ако прекаляват се обърни към квесторите, все пак за това са там
2. Малко вероятно е да те притесняват, а ако има такива не им обръщай внимание. Ако прекаляват се обърни към квесторите, все пак за това са там
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
- people_know
- Да живей словото
- Специалност: GGF
Много се разочаровах след като момиченцето до мен само ми пречеше, тъй като чувах диктуващия в ухото и ... нали уж се проверява за подобни неща, не искам да злепоставям никого, но просто не беше приятно изживяване да се опитваш да се съсредоточиш върху темата си, а да бъдеш разсейван през цялото време !!!
Do The Creep xD
-
fabsss
- В началото бе словото
Абе нали уж се записва кога отиваме до тоалетна?? Един в мойта стая излиза поне 5-6 пъти и нито му казаха нещо,нито го записваха.Доста е преписал 
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Аз на изпита по БЕЛ отидох поне 3 пъти, първите 2 ме водиха за ръчичка почти до тоалетната, третия си бях сам... Но така или иначе независимо дали те записват или не, независимо дали те водят или не, в тоалетната си сам. Там лесно се преписва, стига да си приритал за това 
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
На изпита по математика бях с червена блузка, на която пишеше от кое училище съм. Като раздадоха задачите почнах да се хиля и си изядох шоколада. Почнах отново да се хиля.... и така половин час. ... Почнах да решевам задачи... На 3-тия час се отчаях и щях да се разрева, отново почнах да се хиля. На 4-тия час останахме около половината в залата и почнах да преписвам задачите на белова. Почнах да питам квесторите как да пиша (те бяха потресени от въпросите ми). 4часа и половина от началото, момичето с което седях е от моето училище (не беше гъкнала) тръгна да предава супер притеснена и аз е заговорих (какво направи, как е, къде е отседнала), след около 5 минути ни помолиха да спрем с говоренето. Точно след края аз съм последният предал.
Имам 4.40
Последствия - Хора, не притеснявайте! Смейте се на воля! Отпускащо е! Не се опитвайте да преписвате (въпреки че на 7ма задача си признавам видях ГРЕШЕН чертеж от момичето пред мен) и я направих вярно . Видях с очите си 3ма души опитващи се да препишат един от друг, но не успяха защото се огелпиха и едва не ги изгониха. Ако сте си учили през годините и не се депресирате ще се справите.
@people_know Трябваше да е издадеш! Конкуренция ти е все пак ! Аз лично така бих направил.
Последствия - Хора, не притеснявайте! Смейте се на воля! Отпускащо е! Не се опитвайте да преписвате (въпреки че на 7ма задача си признавам видях ГРЕШЕН чертеж от момичето пред мен) и я направих вярно . Видях с очите си 3ма души опитващи се да препишат един от друг, но не успяха защото се огелпиха и едва не ги изгониха. Ако сте си учили през годините и не се депресирате ще се справите.
@people_know Трябваше да е издадеш! Конкуренция ти е все пак ! Аз лично така бих направил.
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski