Какво си мислите в момента?
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
мисля си, че явно съм била сляпа - да живея толкова години в София и едва сега да забележа колко много кестени има навсякъде и колко е красиво като цъфтнат... мисля, че говори лошо за моята двойнствена същност фактът, че единственият интелигентен човек, с когото намирам време да водя смислен разговор напоследък, съм самата аз... мисля, че това не е на добро... мисля, че ако някой ми направи скрита камера, ще падне голям смях - то не е говорене сама, понякога на чужди езици даже, тананикане, а на моменти - и танцуване в ритъма на музика, която чувам само аз... голяма трагикомедия... мисля си, че в крайна сметка шизофренията не е много хубаво нещо
...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ами намери време и за менnrggirl написа:мисля си, че явно съм била сляпа - да живея толкова години в София и едва сега да забележа колко много кестени има навсякъде и колко е красиво като цъфтнат... мисля, че говори лошо за моята двойнствена същност фактът, че единственият интелигентен човек, с когото намирам време да водя смислен разговор напоследък, съм самата аз... мисля, че това не е на добро... мисля, че ако някой ми направи скрита камера, ще падне голям смях - то не е говорене сама, понякога на чужди езици даже, тананикане, а на моменти - и танцуване в ритъма на музика, която чувам само аз... голяма трагикомедия... мисля си, че в крайна сметка шизофренията не е много хубаво нещо...
Глупости, супер си е шизофренията! Я ме виж мен - много си ми е добре
Елито, я да не чувам! Пей си на воля, можем да си пеем заедно (от опит знам, че не прави осоообено голямо впечатление на хората по улицата
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: