И за да не е съвсем офф топик:
Цветя на злото, коя ти е любимата книга (ако все още не са те питали де, нямах време да изчета цялата тема
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Пиано. И малко китара, ама като казвам малко, малко е.Плазмодий написа:На какво свириш?
Тук и аз съм съгласна. Постоянно получавам покани за всякакви групи и страници и не знам какви неща. То е близо до акъла, че няма как да влезеш в една група и това да ти даде нещо в играта, като те не са свързани по никакъв начин.Blood Countess написа:Аз пък си мисля, че е по-малоумно да влизаш в групи като "9284983759736759732 фармвил кеш! Ит риъли уъркс, инвайт ооооол йор френдс" О.о Нека не раздаваме злобни епитети наляво и надясно, става ли, Иринчи, защото е възможно някой някога СЪВСЕМ СЛУЧАЙНО да се засегне?
Мне, не са ме питали. "Граф Монте Кристо". 10-ти клас. Шашардиса ме.Blood Countess написа:Цветя на злото, коя ти е любимата книга (ако все още не са те питали де, нямах време да изчета цялата тема)?
FloWersOfEviL написа:Доколко е важно за теб да си романтично обвързана... да речем в момента?
Това не знам как да го разбирам. Искаш да кажеш, че е пролет.. май месец.. и "трябва" да е важно (или не) да съм романтично обвързана? Не те разбрах.
issoax написа:каква зодия си .. вярваш ли им на тия неща
Лъв съм - абе.. има нещо. Имам една позната, която след името пита за зодията. Е това вече е прекалено.
имаш ли братя / сестри
Не. Имах куче!![]()
готвиш ли
Е па тряя се яде нещо в тая София, да![]()
ейй ти май гледаше ШЛ .. за кого беше на финала
Принципно си виках за Ливърпул, ама те още в групите отпаднаха..
На финала бях за Байерн. Ако не друго, то поне заради Оливър Кан
Нито се страхувам да съм в сериозна връзка, нито търся непременно такава, за да не съм сама. Напротив. Човек трябва да си е себедостатъчен и да не е зависим от другия, дори и нещата да са сериозни. Важно е във всеки един момент да можеш да си кажеш: Аз мога да се справя сам. Зависимостта е много коварна - кара те да се изгубиш.MERCES_LETIFER написа:Не, не заради месеца, просто се чудих... има толкова много хора, които предпочитат да са сами, страхуват да се с някой; а другата крайност има такива, които просто се нуждаят от връзка и са зависими към нея; и т.н. Тая тема винаги ми е била любопитна
![]()
Огромно - не. Аз и не знам какво е огромно семейство.MERCES_LETIFER написа:И като подвъпрос: как се виждаш след време? С огромно семейство или?...
Идва от стихосбирката на Бодлер - "Les fleurs du mal", чието име преведох на английски за по-достъпно.Плазмодий написа:Защо избра този ник?
Тук се сетих, че това правя, като съм в София. Като съм в родния град или излизам с някой, или си разучавам някоя песничка, или цъкам на компа - я StarCraft, я Heroes III, я Tribes, или ямFloWersOfEviL написа: как правиш свободното си време не свободно
Чета и се разхождам. Обикновено ги съчетавам. Но, като е тъмно, само се разхождам.[/i]