Академия на МВР vol. 2

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Firestarter_f
В началото бе словото

Re: Академия на МВР vol. 2

Мнение от Firestarter_f »

ъххх вампири....тцтцтцт
ForeverGreen
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от ForeverGreen »

Ubiicata написа:
ForeverGreen написа:Леле,сега ми казаха 4 епруветки с кръв взимали за медицинския...
Ужас,от това най-ме е страх... :X
Някой ще потвърди ли ? :D
Глупости....
Последно ? Колко взимат ?
Аватар
Wrath
От дъжд на вятър
Курс: втори

Мнение от Wrath »

Eдин въпрос от мен. Ясно е, че няма да мога да отговоря на горния пост, но технически, какво значение има дали ще ти вземат 1,2,3 или 4 епруветки? Ще те прободат един път, физически няма да усетиш разлика...
Последно промяна от Wrath на 28 Май 2010, 19:48, променено общо 1 път.
Аватар
Hrisko
От дъжд на вятър

Мнение от Hrisko »

Wrath написа:Eдин въпрос от мен. Ясно е, че няма да мога да отговоря на горния пост, но технически, какво значение има дали ще ти вземат 1,2,3 или 4 епруветки? Ще те прободат един път, физически няма да усетиш разлика...
Не се коси за кръвта ти гледай изпитите да минеш ;) Дойде ли на някои от Благоевград честитка ? :D
Аватар
Wrath
От дъжд на вятър

Мнение от Wrath »

Hrisko написа:
Wrath написа:Eдин въпрос от мен. Ясно е, че няма да мога да отговоря на горния пост, но технически, какво значение има дали ще ти вземат 1,2,3 или 4 епруветки? Ще те прободат един път, физически няма да усетиш разлика...
Не се коси за кръвта ти гледай изпитите да минеш ;) Дойде ли на някои от Благоевград честитка ? :D
Хах, и аз съм на това мнение :mrgreen: Аз вече започнах леко да се притеснявам за нещата, които предстоят, но засега в рамките на нормалното....
Аватар
Hrisko
От дъжд на вятър

Мнение от Hrisko »

Wrath написа:
Hrisko написа:
Хах, и аз съм на това мнение :mrgreen: Аз вече започнах леко да се притеснявам за нещата, които предстоят, но засега в рамките на нормалното....
Да не би да изпусна екскурзията заради Академията ?
Аватар
Wrath
От дъжд на вятър

Мнение от Wrath »

Каква екскурзия? :roll:
Аватар
Hrisko
От дъжд на вятър

Мнение от Hrisko »

Wrath написа:Каква екскурзия? :roll:
Ами 12-ти клас екскурзия нямате ли вие ?
Аватар
Wrath
От дъжд на вятър

Мнение от Wrath »

Ааа, трябваше да имаме, но не се организирахме нещо...
ForeverGreen
В началото бе словото

Мнение от ForeverGreen »

Ако взимат повече,има хора на които им прилошава,а след това следва физически изпит,в който трябва да имаш енергия..
Аватар
Wrath
От дъжд на вятър

Мнение от Wrath »

Това са епруветки, събиращи между 0,5 и 7мл., не си донор, не даваш половин литър. Отново не смятам, че на някого ще му прилошее от липсата на няколкокото милилитра. Вече за случаи, които припадат при вида на кръв, няма да коментирам, защото имам живи примери за такива, окол мен.
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от _sonrisa_ »

Наистина взимат по повече от една епруветка, но количеството като цяло не е много. На мен лично май ми взеха по-малко, защото ми се беше разхерметизирала колбичката ( отворих я преди това :oops: ), но лекарката каза " а, голяма работа" така че очевидно няма кой знае какво значение колко кръв ще ти вземат. Аз предпочитах да не гледам, защото ми се е случвало да припадам даже ( :mrgreen: ) , но като влизах в стаята преди мен имаше едно момче и вече пълнеха трета епруветка :)

Но не се притеснявайте, изследванията никак няма да ви попречат на физическия изпит, още повече, че ще почакаеа поне час и половина, два докато дойде време за него :mrgreen:
Metodiev
В началото бе словото

Мнение от Metodiev »

Хора , нали на 31 май ще кажат кога ще се явяваме на изпитите ?
Някои има ли си на идея кога ще се явяват кандидатите от гр.Пловдив на физически изпит ?
ashkadarma
В началото бе словото

Мнение от ashkadarma »

Проверявайте в сайта и ще разберете кои градове кога ще се явяват.Още не са изкарали датите но ще ги изкарат скоро.
Ubiicata
В началото бе словото

Мнение от Ubiicata »

Взимат не повече от 1-2ml. При кръводаряване се взима 250-300ml. Няма от какво да се стряскате
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”