Академия на МВР vol. 2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
Firestarter_f
- В началото бе словото
Re: Академия на МВР vol. 2
ъххх вампири....тцтцтцт
-
ForeverGreen
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Последно ? Колко взимат ?Ubiicata написа:Глупости....ForeverGreen написа:Леле,сега ми казаха 4 епруветки с кръв взимали за медицинския...
Ужас,от това най-ме е страх... :X
Някой ще потвърди ли ?
Eдин въпрос от мен. Ясно е, че няма да мога да отговоря на горния пост, но технически, какво значение има дали ще ти вземат 1,2,3 или 4 епруветки? Ще те прободат един път, физически няма да усетиш разлика...
Последно промяна от Wrath на 28 Май 2010, 19:48, променено общо 1 път.
- Hrisko
- От дъжд на вятър
Не се коси за кръвта ти гледай изпитите да минешWrath написа:Eдин въпрос от мен. Ясно е, че няма да мога да отговоря на горния пост, но технически, какво значение има дали ще ти вземат 1,2,3 или 4 епруветки? Ще те прободат един път, физически няма да усетиш разлика...
Хах, и аз съм на това мнениеHrisko написа:Не се коси за кръвта ти гледай изпитите да минешWrath написа:Eдин въпрос от мен. Ясно е, че няма да мога да отговоря на горния пост, но технически, какво значение има дали ще ти вземат 1,2,3 или 4 епруветки? Ще те прободат един път, физически няма да усетиш разлика...Дойде ли на някои от Благоевград честитка ?
- Hrisko
- От дъжд на вятър
Да не би да изпусна екскурзията заради Академията ?Wrath написа:Хах, и аз съм на това мнениеHrisko написа:Не се коси за кръвта ти гледай изпитите да минешWrath написа:Eдин въпрос от мен. Ясно е, че няма да мога да отговоря на горния пост, но технически, какво значение има дали ще ти вземат 1,2,3 или 4 епруветки? Ще те прободат един път, физически няма да усетиш разлика...Дойде ли на някои от Благоевград честитка ?
Аз вече започнах леко да се притеснявам за нещата, които предстоят, но засега в рамките на нормалното....
Каква екскурзия? 
- Hrisko
- От дъжд на вятър
Ами 12-ти клас екскурзия нямате ли вие ?Wrath написа:Каква екскурзия?
Ааа, трябваше да имаме, но не се организирахме нещо...
-
ForeverGreen
- В началото бе словото
Ако взимат повече,има хора на които им прилошава,а след това следва физически изпит,в който трябва да имаш енергия..Wrath написа:Eдин въпрос от мен. Ясно е, че няма да мога да отговоря на горния пост, но технически, какво значение има дали ще ти вземат 1,2,3 или 4 епруветки? Ще те прободат един път, физически няма да усетиш разлика...
Това са епруветки, събиращи между 0,5 и 7мл., не си донор, не даваш половин литър. Отново не смятам, че на някого ще му прилошее от липсата на няколкокото милилитра. Вече за случаи, които припадат при вида на кръв, няма да коментирам, защото имам живи примери за такива, окол мен.
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Наистина взимат по повече от една епруветка, но количеството като цяло не е много. На мен лично май ми взеха по-малко, защото ми се беше разхерметизирала колбичката ( отворих я преди това
), но лекарката каза " а, голяма работа" така че очевидно няма кой знае какво значение колко кръв ще ти вземат. Аз предпочитах да не гледам, защото ми се е случвало да припадам даже (
) , но като влизах в стаята преди мен имаше едно момче и вече пълнеха трета епруветка 
Но не се притеснявайте, изследванията никак няма да ви попречат на физическия изпит, още повече, че ще почакаеа поне час и половина, два докато дойде време за него
Но не се притеснявайте, изследванията никак няма да ви попречат на физическия изпит, още повече, че ще почакаеа поне час и половина, два докато дойде време за него
-
Metodiev
- В началото бе словото
Хора , нали на 31 май ще кажат кога ще се явяваме на изпитите ?
Някои има ли си на идея кога ще се явяват кандидатите от гр.Пловдив на физически изпит ?
Някои има ли си на идея кога ще се явяват кандидатите от гр.Пловдив на физически изпит ?
-
ashkadarma
- В началото бе словото
Проверявайте в сайта и ще разберете кои градове кога ще се явяват.Още не са изкарали датите но ще ги изкарат скоро.
Взимат не повече от 1-2ml. При кръводаряване се взима 250-300ml. Няма от какво да се стряскате