В момента за съжаление тотално съм загубил всякаква връзка със съвременния футбол, та би било малко тъпо да тръгна да се правя на специалист, но ще си кажа няколкото фаворити, пък ще видим.
Германия
Португалия
Аржентина
Модератори: ники, Methuselah
Не съм съвсем съгласен...всичко си зависи от комуникацията между играчите. А на нашите национали последния им проблем е, че играят в различни първенстваKristo написа:Ако голям процент футболисти от една държава играят в 1 първенство (ерго - един и същи стил на това първенство, без значение кое е), те се обиграват в националния по-лесно и играят еднакъв стил. В обратния случай като България - по 1-2 души в различни първенства, различни като стил, като философия, като качество, като климат и дори като тактика... как ше се съберат да правят отбор, като всеки си знае неговото...Scarface написа:С Австралия и САЩ преувеличи с тея по 10-11 души. Да не говорим, че това, че имат по 1-2 футболисти повече от нас във ВЛ не ги прави 3-4 пъти по-силни.Kristo написа: Австралия и САЩ не са за подценяване - играчите им играят във висшата лига. За сравнение, България има 3 души там, докато тези тимове имат по 10-11 души. Т.е. са 3-4 пъти по-силни от нашите национали.
А английското го дадох за пример, едно щото е най-силното, и второ, щото нии нямаме в Испания, и имаме 1 в Италия...
Тва са Франция е уникална глупост, особено след финала срещу Италия...pora_e_priqtel написа:Франция може да спечели световно, само ако то се провежда във Франция. Изкушавам се да цитирам Ал Бънди.![]()
В момента за съжаление тотално съм загубил всякаква връзка със съвременния футбол, та би било малко тъпо да тръгна да се правя на специалист, но ще си кажа няколкото фаворити, пък ще видим.
Германия
Португалия
Аржентина
dataghost написа:То че Англия ще спечелят, ще спечелят, но ми е интересно дали ще срещнат Испания или Бразилия.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
Аз не знам що си мислиш, че Кабо Верде е толкова слаб отбор. Почти всичките им национали играят в първенства, където хората знаят как да работят с един футболист. Което, разбира се, не означава, че са на нивото на Португалия като цяло, но в никъв случай играчите им не играят в Кабо Вердерското първенствоRising написа:Е, да де...НО въпреки всичко - Кабо Верде?!?!?!
остърчоБавария написа:тъпчо...dexteriti написа:А, така...при НОРМАЛНИЯ! Кой нормален вика за Германия
Into the endless we ride... 
Оправдаваш хикса с Кабо ВердеScarface написа:Аз не знам що си мислиш, че Кабо Верде е толкова слаб отбор. Почти всичките им национали играят в първенства, където хората знаят как да работят с един футболист. Което, разбира се, не означава, че са на нивото на Португалия като цяло, но в никъв случай играчите им не играят в Кабо Вердерското първенствоRising написа:Е, да де...НО въпреки всичко - Кабо Верде?!?!?!