Академия на МВР vol. 2

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Gaz
В началото бе словото

Re: Академия на МВР vol. 2

Мнение от Gaz »

Абе то верно излезна егати проучването.Тия неща за роднини и т.н. ги пиша вече 2ри път. Ще трябва да ги пиша сигурно още няколко пъти щото кандидатствам и в НВУ. А вече ми писна :)
Metodiev
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Metodiev »

Еи... как е конкуренцията тази година :)
uyfuliutyr
В началото бе словото

Мнение от uyfuliutyr »

някой знае ли горе долу колко е броя кандидатстващи тази година
Въпросът не е в това как е а колко е голяма конкуренцията
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от _sonrisa_ »

Всъщност въпросът е точно Каква е конкуренцията, а не колко е. Защото има доста голяма разлика между конкуренция и кандидати ( поне според мен). В крайна сметка много от кандидатстващите не са въобще конкуренция - слаба физическа подготвка, недостатъчно високи оценки от диплома и ДЗИ, а предишните години- липса на достатъчно знания по БЕЛ и история..

Така че няма какво да го мислите с колко човека ще се борите за едно място - канидатите Винаги са Много! В крайна сметка говорим за общо 80 места! Гледайте себе си и вашата подготвока, защото сравняването с другите няма да ви донесе кой знае какви резултати :P
:mrgreen:
Firestarter_f
В началото бе словото

Мнение от Firestarter_f »

_sonrisa_ както винаги е права. Не е важно количеството, а е важно качеството.
Аватар
levskara
В началото бе словото

Мнение от levskara »

Голям проблем ли е,ако се явиш на резервните дати,вместо на редовните на физически изпити,медецинския преглед и психо теста?
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

Има резервни дати :roll: Аз даже не знаех.. :mrgreen:
При всяко положение не мисля, че е добре да си изпускаш редовните дати.. Но не знам.. кога са тези дати и защо се дават въобще? Нещо ми лиспва информация :oops: :mrgreen:
Аватар
Shved
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Shved »

даааааааа, и кой каза Сонриса винаги е права а :D :D :D
Какъв е извода от цялата работа... да имате стабилна подготовка => трябва да имате добър частен учител :lol: :lol: :lol: Добрече само аз си знам за какво говоря :D
http://www.facebook.com/profile.php?id= ... ef=profile

Ако не става, опитай с по-голям чук :D
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

Само той си знаел :lol: Мен защо ме изключваш от бройката?! :lol: :mrgreen:
Аватар
Shved
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Shved »

Така де... то и ти знаеш ;D то ти ако не знаеш аз няма да имам стабилна подготовка ;D ...както психическа така и физическа :lol: :lol: :lol:
http://www.facebook.com/profile.php?id= ... ef=profile

Ако не става, опитай с по-голям чук :D
uyfuliutyr
В началото бе словото

Мнение от uyfuliutyr »

_sonrisa_ написа:Всъщност въпросът е точно Каква е конкуренцията, а не колко е. Защото има доста голяма разлика между конкуренция и кандидати ( поне според мен). В крайна сметка много от кандидатстващите не са въобще конкуренция - слаба физическа подготвка, недостатъчно високи оценки от диплома и ДЗИ, а предишните години- липса на достатъчно знания по БЕЛ и история..

Така че няма какво да го мислите с колко човека ще се борите за едно място - канидатите Винаги са Много! В крайна сметка говорим за общо 80 места! Гледайте себе си и вашата подготвока, защото сравняването с другите няма да ви донесе кой знае какви резултати :P
каква е конкуренцията аз не мога да разбера поради простата причина че не мога да се запозная с всички кандидати но знам че никои от тях не бива да се подценява Аз искам да си направя повърхностна представа с броя кандидатстващи(ако някои има информация разбира се)
Съвсем отделен е въпросът че според мен този начин на балообразуване няма да отсее най достоините кандидати.И аз като съм си поставил за цел влизане в АМВР то аз я преследвам и се трудя за постигането и така гледам своята подготовка
Firestarter_f
В началото бе словото

Мнение от Firestarter_f »

uyfuliutyr, разбирам те, приеми че повърхностната (количествената) характеристика на кандидатите ще е просто МНОГО, а качествената ще се види на място. Системата на оценяване за тази година и да я коментираме и да не я, тя няма да се промени.
За човек, който има цел пред себе си и е решен да я гони до край, самият път до нея вече не е препядствие сам по себе си, каквито и трудности да предлага, те са просто въпрос на време.
ForeverGreen
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от ForeverGreen »

Аз получих честитката : 1-ви и 2-ри Юни на изпити :)
Ubiicata
В началото бе словото

Мнение от Ubiicata »

uyfuliutyr написа:
_sonrisa_ написа:Всъщност въпросът е точно Каква е конкуренцията, а не колко е. Защото има доста голяма разлика между конкуренция и кандидати ( поне според мен). В крайна сметка много от кандидатстващите не са въобще конкуренция - слаба физическа подготвка, недостатъчно високи оценки от диплома и ДЗИ, а предишните години- липса на достатъчно знания по БЕЛ и история..

каква е конкуренцията аз не мога да разбера поради простата причина че не мога да се запозная с всички кандидати но знам че никои от тях не бива да се подценява Аз искам да си направя повърхностна представа с броя кандидатстващи(ако някои има информация разбира се)
Съвсем отделен е въпросът че според мен този начин на балообразуване няма да отсее най достоините кандидати.И аз като съм си поставил за цел влизане в АМВР то аз я преследвам и се трудя за постигането и така гледам своята подготовка
2000....как е????
Аватар
levskara
В началото бе словото

Мнение от levskara »

ForeverGreen, заедно сме на 1-ви и 2-ри! :)
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”