Академия на МВР vol. 2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Академия на МВР vol. 2
Абе то верно излезна егати проучването.Тия неща за роднини и т.н. ги пиша вече 2ри път. Ще трябва да ги пиша сигурно още няколко пъти щото кандидатствам и в НВУ. А вече ми писна 
-
Metodiev
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Еи... как е конкуренцията тази година 
-
uyfuliutyr
- В началото бе словото
някой знае ли горе долу колко е броя кандидатстващи тази година
Въпросът не е в това как е а колко е голяма конкуренцията
Въпросът не е в това как е а колко е голяма конкуренцията
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Всъщност въпросът е точно Каква е конкуренцията, а не колко е. Защото има доста голяма разлика между конкуренция и кандидати ( поне според мен). В крайна сметка много от кандидатстващите не са въобще конкуренция - слаба физическа подготвка, недостатъчно високи оценки от диплома и ДЗИ, а предишните години- липса на достатъчно знания по БЕЛ и история..
Така че няма какво да го мислите с колко човека ще се борите за едно място - канидатите Винаги са Много! В крайна сметка говорим за общо 80 места! Гледайте себе си и вашата подготвока, защото сравняването с другите няма да ви донесе кой знае какви резултати

Така че няма какво да го мислите с колко човека ще се борите за едно място - канидатите Винаги са Много! В крайна сметка говорим за общо 80 места! Гледайте себе си и вашата подготвока, защото сравняването с другите няма да ви донесе кой знае какви резултати
-
Firestarter_f
- В началото бе словото
_sonrisa_ както винаги е права. Не е важно количеството, а е важно качеството.
Голям проблем ли е,ако се явиш на резервните дати,вместо на редовните на физически изпити,медецинския преглед и психо теста?
- _sonrisa_
- Флъдзила
Има резервни дати
Аз даже не знаех..
При всяко положение не мисля, че е добре да си изпускаш редовните дати.. Но не знам.. кога са тези дати и защо се дават въобще? Нещо ми лиспва информация

При всяко положение не мисля, че е добре да си изпускаш редовните дати.. Но не знам.. кога са тези дати и защо се дават въобще? Нещо ми лиспва информация
- Shved
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
даааааааа, и кой каза Сонриса винаги е права а
Какъв е извода от цялата работа... да имате стабилна подготовка => трябва да имате добър частен учител
Добрече само аз си знам за какво говоря 
Какъв е извода от цялата работа... да имате стабилна подготовка => трябва да имате добър частен учител
- _sonrisa_
- Флъдзила
Само той си знаел
Мен защо ме изключваш от бройката?!

- Shved
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Така де... то и ти знаеш ;D то ти ако не знаеш аз няма да имам стабилна подготовка ;D ...както психическа така и физическа

-
uyfuliutyr
- В началото бе словото
каква е конкуренцията аз не мога да разбера поради простата причина че не мога да се запозная с всички кандидати но знам че никои от тях не бива да се подценява Аз искам да си направя повърхностна представа с броя кандидатстващи(ако някои има информация разбира се)_sonrisa_ написа:Всъщност въпросът е точно Каква е конкуренцията, а не колко е. Защото има доста голяма разлика между конкуренция и кандидати ( поне според мен). В крайна сметка много от кандидатстващите не са въобще конкуренция - слаба физическа подготвка, недостатъчно високи оценки от диплома и ДЗИ, а предишните години- липса на достатъчно знания по БЕЛ и история..
Така че няма какво да го мислите с колко човека ще се борите за едно място - канидатите Винаги са Много! В крайна сметка говорим за общо 80 места! Гледайте себе си и вашата подготвока, защото сравняването с другите няма да ви донесе кой знае какви резултати![]()
Съвсем отделен е въпросът че според мен този начин на балообразуване няма да отсее най достоините кандидати.И аз като съм си поставил за цел влизане в АМВР то аз я преследвам и се трудя за постигането и така гледам своята подготовка
-
Firestarter_f
- В началото бе словото
uyfuliutyr, разбирам те, приеми че повърхностната (количествената) характеристика на кандидатите ще е просто МНОГО, а качествената ще се види на място. Системата на оценяване за тази година и да я коментираме и да не я, тя няма да се промени.
За човек, който има цел пред себе си и е решен да я гони до край, самият път до нея вече не е препядствие сам по себе си, каквито и трудности да предлага, те са просто въпрос на време.
За човек, който има цел пред себе си и е решен да я гони до край, самият път до нея вече не е препядствие сам по себе си, каквито и трудности да предлага, те са просто въпрос на време.
-
ForeverGreen
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Аз получих честитката : 1-ви и 2-ри Юни на изпити 
2000....как е????uyfuliutyr написа:каква е конкуренцията аз не мога да разбера поради простата причина че не мога да се запозная с всички кандидати но знам че никои от тях не бива да се подценява Аз искам да си направя повърхностна представа с броя кандидатстващи(ако някои има информация разбира се)_sonrisa_ написа:Всъщност въпросът е точно Каква е конкуренцията, а не колко е. Защото има доста голяма разлика между конкуренция и кандидати ( поне според мен). В крайна сметка много от кандидатстващите не са въобще конкуренция - слаба физическа подготвка, недостатъчно високи оценки от диплома и ДЗИ, а предишните години- липса на достатъчно знания по БЕЛ и история..
Така че няма какво да го мислите с колко човека ще се борите за едно място - канидатите Винаги са Много! В крайна сметка говорим за общо 80 места! Гледайте себе си и вашата подготвока, защото сравняването с другите няма да ви донесе кой знае какви резултати![]()
Съвсем отделен е въпросът че според мен този начин на балообразуване няма да отсее най достоините кандидати.И аз като съм си поставил за цел влизане в АМВР то аз я преследвам и се трудя за постигането и така гледам своята подготовка
ForeverGreen, заедно сме на 1-ви и 2-ри!