Играете ли тото?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
да, доста зарибяваща игричка.. вчера жена ми си беше купила "Блясък" и вътре имаше 2 таблички.. много е весело.. аз реших едната, та като за първи път си беше постижение 
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
тото!?! Ами по принцип не играя, въпреки че съм пробвала(естествено като се набере големия джакпот
), но...
хаха....гледам и тук судокуто набира фенове...има го и в кю-то(преди доста време си бяха изтеглила демо). Вярно си е зарибявка! Някой, ако знае от къде да си дръпна играта фор фрий и с доста таблички - да каже....то не, че ми е останало много свободно време, но...
хаха....гледам и тук судокуто набира фенове...има го и в кю-то(преди доста време си бяха изтеглила демо). Вярно си е зарибявка! Някой, ако знае от къде да си дръпна играта фор фрий и с доста таблички - да каже....то не, че ми е останало много свободно време, но...
GBS: 'Two tickets reserved for you, first night Pygmalion. Bring a friend. If you have one.'
WSC: 'Cannot make first night. Will come to second. If you have one.' WSC - Чърчил
WSC: 'Cannot make first night. Will come to second. If you have one.' WSC - Чърчил
- peterdi
- Легендарен флуудър
- Специалност: ГИСК
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ми виж в страницата на Труд - http://www.trud.bg/tralala написа: Някой, ако знае от къде да си дръпна играта фор фрий и с доста таблички - да каже....то не, че ми е останало много свободно време, но...
Има всеки ден по някое, обаче предполагам че въртят само по 2 таблици на седмица.
- Lord de Sword
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
страхотно е, като реша някое трудно направо се чувствам като олимпийски шампион по математикаpeterdi написа:Аз не - играя само судоку. Ако някой се интересува, мога да му кажа печеливша стратегия
иначе тото не играя много-много... щото неам пари
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!