Тук казваш едно и също всъщност.Rising написа:Винаги фаворизираш отбора, за който викаш.
А това да фаворизираш един отбор, не значи, че той има реални шансове да победи (съответната година).
Модератори: ники, Methuselah
Тук казваш едно и също всъщност.Rising написа:Винаги фаворизираш отбора, за който викаш.
хммм, не е точно да е абсолютно едно и също, вече обясних каква според мен е тънката разлика, но започнахме прекалено много да се вглеждаме в детайлитеFloWersOfEviL написа:Тук казваш едно и също всъщност.Rising написа:Винаги фаворизираш отбора, за който викаш.
А това да фаворизираш един отбор, не значи, че той има реални шансове да победи (съответната година).
Не е така, защото аз винаги викам за Англия, но това не значи, че според мен тя ще е шампион, затова сега не знам как да гласувам в тая анкета.. Ех, ама и проблеми имам..Rising написа: Така че затова, ако искате променете въпроса на анкетата - кой отбор ще подкрепяте или нещо от сорта, макар че това няма да промени много съотношението на гласовете, защото всеки пак ще си вотва по същия начин поради разбираеми причини.![]()
тъпчо...dexteriti написа:А, така...при НОРМАЛНИЯ! Кой нормален вика за Германия
Ти си вотвай за Англия, пък за другото не мисли много. Каквото трябва да стане, ще стане през следващия месец...FloWersOfEviL написа:Не е така, защото аз винаги викам за Англия, но това не значи, че според мен тя ще е шампион, затова сега не знам как да гласувам в тая анкета.. Ех, ама и проблеми имам..Rising написа: Така че затова, ако искате променете въпроса на анкетата - кой отбор ще подкрепяте или нещо от сорта, макар че това няма да промени много съотношението на гласовете, защото всеки пак ще си вотва по същия начин поради разбираеми причини.![]()
И аз така им викам, тъпациБавария написа:тъпчо...dexteriti написа:А, така...при НОРМАЛНИЯ! Кой нормален вика за Германия
С Австралия и САЩ преувеличи с тея по 10-11 души. Да не говорим, че това, че имат по 1-2 футболисти повече от нас във ВЛ не ги прави 3-4 пъти по-силни.Kristo написа: Австралия и САЩ не са за подценяване - играчите им играят във висшата лига. За сравнение, България има 3 души там, докато тези тимове имат по 10-11 души. Т.е. са 3-4 пъти по-силни от нашите национали.
Ако голям процент футболисти от една държава играят в 1 първенство (ерго - един и същи стил на това първенство, без значение кое е), те се обиграват в националния по-лесно и играят еднакъв стил. В обратния случай като България - по 1-2 души в различни първенства, различни като стил, като философия, като качество, като климат и дори като тактика... как ше се съберат да правят отбор, като всеки си знае неговото...Scarface написа:С Австралия и САЩ преувеличи с тея по 10-11 души. Да не говорим, че това, че имат по 1-2 футболисти повече от нас във ВЛ не ги прави 3-4 пъти по-силни.Kristo написа: Австралия и САЩ не са за подценяване - играчите им играят във висшата лига. За сравнение, България има 3 души там, докато тези тимове имат по 10-11 души. Т.е. са 3-4 пъти по-силни от нашите национали.
Ааа, не! Стига им толковаRadoRado написа:Италия