Кое е по-добре: да съжалявате за нещо сторено или обратното?

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Как мислите, кое е по-доброто, да съжалявате че сте направили нещо или да съжалявате че не сте го направили???

Не съжалявам за нищо
3
18%
Да съжалявам за нещо сторено, поне знаеш че си опитал(а) какво ли не
11
65%
Да съжалявам за нещо пропуснато, така и да е било кофти нема да се разочаровам <???>
3
18%

Общо гласове: 17

Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Re: Кое е по-добре: да съжалявате за нещо сторено или обратн

Мнение от nrggirl »

Berserker написа:втора почти - смислена тема за деня...така е като не ме водите на бира.... :lol:

гледам напоследък из форума какви ли не любовчийски, пиянски и други тям подобни теми, та: вайкате ли се за нещо, кога и за какво?

аз лично в повечето случай съм на принципа "по-добре да съжаляваш че си направил нещо отколото за нещо което не си", важен е опитал :) <тъпо е да те е яд че си си изпуслан шанса :( >
едиствено изключение: наркотици-> хич не ме е чд че не съм пробвал

а ако си изпуснал да направиш нещо, после цял живот има да се чудиш какво е би могло да е :)

а вий?
готина тема, мисля че ми знаеш мнението - никога не трябва да съжаляваш, че си рискувал, бих съжалявала единствено ако ме е хванало шубето и съм се скатала. най-големия ми ужас е да се събудя един ден със съзнанието колко истински и важни неща съм пропуснала заради единия страх. а аз съм пропуснала доста неща по независещи от мен причини, така че, падне ли ми шанс - с рогата напред :twisted: ...

п.п. говоря за неща, които смятам, че си струват, но евентуално изискват някакъв риск, и известно колебание дали да ги направиш. не съжалявам, че не съм пробвала трева или че не мога да карам ски, защото никога не съм искала да го направя...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Ми май не съжалявам. Поне не се сещам за нещо, за което съм съжалявала. Дори за пропуснатите неща не съжалявам.Човек си носи избора. Това е.
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

много готина тема, краси :wink: знаеш-преди време много съжалявах за зависещи и за независещи неща от мене...оба4е се научих ( ама не сама де :wink: ) да съжалявам само за тези, които са зависели от мене и са се случили по начин, по който не е трябвало.с една дума- когато аз съм си виновна си го знам и съжалявам, но това е само за да си го имам като урок, стореното не може да се поправи назад във времето.
истината е че винаги съм съжалявала , когато съм на диета на рожденни дни и изяждам най-малко торта :evil:
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

според мен има смисъл да се съжалява ако нещо е зависело от мен и ме е дострашало да го направя, т.е. за неща, за които сама съм си виновна, че не са се случили. общо взето обаче през последните няколко години се научих да извличам положителното от всяка ситуация, което ми помогна да осъзная с времето, че общо взето всичко, което съм искала, но не ми се е случило, е било за мое добро. в смисъл малко, нали се сещате - човек не винаги знае какво иска, и когато го получи, осъзнава, че не това е искал. е, в този смисъл, поне не мога да се оплача, че съм получила нещо, което съм искала и съм се раочаровала от него...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master

Мнение от Berserker »

kokteil_molotow написа:когато съм на диета на рожденни дни и изяждам най-малко торта :evil:
нямаш си на идея какво е да сваляш за състезание от 63 на 59 за 5 дена и гадната ти сестра да има рожден ден последния ден, със страшна тортаааа...... грррр.... как да не съжалява човек :evil: :evil: :evil:
Изображение

Изображение
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Егати ужаса... :cry: Само като си помисля ми се доплаква...Аз никога не съм пазила диети...Да има такава торта и да пропусна шанса...Да, да... :lol:
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master

Мнение от Berserker »

не знам... ама пък ако се бях прежалвал.... сума мъки щяха да отидат на вятъра //и после 1 месец конско и наказателни тренировки//

та по-добре да съжалявам че съм издържал :) пък и торти бол...ама друго си е :)

а ако можеше хич да не съжалаявам...то май и това опитвам :)

Мишето знае и че имах провален опит за летене наскоро та после не можех да ходя 2 седмици :lol: и пак не съжалявам, друго си е човек да опита всичко :)
Изображение

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”