Кандидати за Психология 2010
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
TheRivethead
- В началото бе словото
- Специалност: Психология
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: Психология '10
Аз искам да уча психология. Предполагам, ще мога да вляза с оценка 5,90-6,00 (поне толкова се надявам да имам) по бг от матурата и 6 от дипломата по английски, ама ще се пробвам и на редовния с български. Мераклия съм, дори да е безсмислено! ^_^
Това, което ме тревожи, е реализацията.
Това, което ме тревожи, е реализацията.
- manntraxx
- В началото бе словото
- Специалност: Журналистика и масови комуникации
- Курс: трети
Дааа, и аз реших онази вечер, че ще се присъединя .. вчера се записах.nox написа:Някой за изпита по английски на 13-и?
Come on guys, join the enthusing
И аз се чувствам много неподготвен, а и всички казват, че е много трудно, но какво да се прави - по-добре изпит по английски, отколкото по литература
- nox
- Пишете, о, братя
Е, недей така де, колега (: Аз тържествено обещавам да не изчезна безследно. I will keep haunting you guys.Nattevandrer написа:Ееех, колега... Освен да ти пожелая успех в новото начинание. Your presence will be sorely missed.
Реализацията с хуманитарна специалност (или като се замисля с която и да е друга), е малко като игра на карти. Дават ти там нещо и всичко зависи от теб и как точно ще си изиграеш козовете, за да вземеш ръката. (Леле, днес съм особено метафорично настроенTheRivethead написа:Това, което ме тревожи, е реализацията.
ослепях от много думи, оглушах от тъмнина
- kinda like you crazy
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
- Местоположение: I was born and raised on Venus but I may be here awhile
- Обратна връзка:
Някой цъка карти в студентски ;р
С техническите специалности не мисля, че е по-различно пък. За един инженер, или компютърджия, или архитект, или ... (произволна професия на мястото на точките) работа все ще се намери... но само ако е добър. Тъй че от тебе зависи дали ще блееш четири години, или ще премислиш какви знания можеш да добиеш и как да ги използваш. (:
С техническите специалности не мисля, че е по-различно пък. За един инженер, или компютърджия, или архитект, или ... (произволна професия на мястото на точките) работа все ще се намери... но само ако е добър. Тъй че от тебе зависи дали ще блееш четири години, или ще премислиш какви знания можеш да добиеш и как да ги използваш. (:
Everyone is king when there's no one left to pawn
- TourNoir
- В началото бе словото
Още един ентусиаст за 13ти!
Смятам да кандидатствам кореистика и психология, като за психологията ще искам да ми зачитат оценката от матурата по БЕЛ, стига да е 5,90+ , ако усетя, че съм се провалил на изпита по английски. Като стана въпрос - ако можеше да кандидатства с входящия номер от изпита, вече щях да имам цели три шестици xD (дам, заедно с датата се получава страхотно >__< , особено ако вярваш в 'знаците на съдбата' *страшна музика като фон*).
[сега никой да не ми се смее, долонаписаното е съвсем сериозно и пълно с надежда за отговор!
]
До преди малко се ровичках в старите дискусии на тогава-все-още-кандидат-психолозите и сякаш темата за липсата на реализация притеснява еднакво всички зайци. Ако някой "пенсиониран" студент психолог се навърта все още във форума, случайно чете това и би искал да ни помогне - няма да откажем наблюденията Ви, драги доброжелателю, върху това колко от бившите Ви колеги работят по специалността си. Благодаря =]
Смятам да кандидатствам кореистика и психология, като за психологията ще искам да ми зачитат оценката от матурата по БЕЛ, стига да е 5,90+ , ако усетя, че съм се провалил на изпита по английски. Като стана въпрос - ако можеше да кандидатства с входящия номер от изпита, вече щях да имам цели три шестици xD (дам, заедно с датата се получава страхотно >__< , особено ако вярваш в 'знаците на съдбата' *страшна музика като фон*).
[сега никой да не ми се смее, долонаписаното е съвсем сериозно и пълно с надежда за отговор!
До преди малко се ровичках в старите дискусии на тогава-все-още-кандидат-психолозите и сякаш темата за липсата на реализация притеснява еднакво всички зайци. Ако някой "пенсиониран" студент психолог се навърта все още във форума, случайно чете това и би искал да ни помогне - няма да откажем наблюденията Ви, драги доброжелателю, върху това колко от бившите Ви колеги работят по специалността си. Благодаря =]
And fat boy says: "Wouldn't it be nice
if I could melt myself like ice?
Or outrun my skin and just be pure wind..."
Oh, fragile flame,
sometimes I feel the same...
if I could melt myself like ice?
Or outrun my skin and just be pure wind..."
Oh, fragile flame,
sometimes I feel the same...
- nox
- Пишете, о, братя
Йей, сбираме си армия
Вълнуващо е!
А пък събирането на много "лоши" знамения може да се окаже хубаво нещо, в крайна сметка. Нали знаеш, като събереш два минуса, става плюс. Ta-dah!
Алехандро, аз вярно скоро играх кент-купе. Беше много четвъртокласно. pa-pa-pa-pokerface-pa-pa-poker face.
PS: Felicia Hemans is love!
А пък събирането на много "лоши" знамения може да се окаже хубаво нещо, в крайна сметка. Нали знаеш, като събереш два минуса, става плюс. Ta-dah!
Алехандро, аз вярно скоро играх кент-купе. Беше много четвъртокласно. pa-pa-pa-pokerface-pa-pa-poker face.
PS: Felicia Hemans is love!
-
petromirkolev
- В началото бе словото
- Курс: друг
И аз съм в кюпа с 5.60 матура. 5.50/5.60 диплома и 4.90 диплома, пък да видим какво ще стане. Още един човек се е насочил към Раднево, ама не виждам да се е разписал из темата, така че няма да го издавам 

Как да заспя, ако утре е край... Как да умра, ако няма рай...
- marty_ivanova
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
25,825 ми се получава балът,като искам психология с матурата по БЕЛ..Уф като гледам миналата година май ще й кажа сбогом ;( ;( ;( (матура по бел-5.61)
оо и аз съм за тук!Кандидат-психолог с изпит по английски ... така,че хора.. да стискаме палци,че ще се справим с тоз дълго чакан изпит ииии откомври ще пием бирички около Софийски 
- Quostadin
- В началото бе словото
Здравейте! Решил съм, че искам да уча психология от 2 години, чел съм из форума доста за специалността, много ми е интересна материята, която се изучава, но и аз като повечето се притеснявам за евентуалното реализиране.
Балът до тук, само с матурите, ми е 26,59 и според мин. бал от миналата година за момчетата (25.93) ми стига, но в последните години забелязвам тенденция балът да се вдига, така че не се знае нищо. Днес ми беше и изпита по ФЕ и се надявам да изкарам нещо над 5, за да затвърдя нещата и да има... alors on dance...
А някой БТВ да знае кога излизат резултатите...?
Балът до тук, само с матурите, ми е 26,59 и според мин. бал от миналата година за момчетата (25.93) ми стига, но в последните години забелязвам тенденция балът да се вдига, така че не се знае нищо. Днес ми беше и изпита по ФЕ и се надявам да изкарам нещо над 5, за да затвърдя нещата и да има... alors on dance...
А някой БТВ да знае кога излизат резултатите...?
There is no such thing as duty. If you know that a thing is right, you want to do it. If you don't want to do it—it isn't right. If it's right and you don't want to do it—you don't know what right is and you're not a man.
Ayn Rand
Ayn Rand
-
Miss_Mystery
- От дъжд на вятър
- Специалност: Социална педагогика
- Курс: четвърти
Re: Кандидати за Психология 2010
А колко е бил миналата година минималния бал за момичета? И кога ще излезе минималния за тази?
Нямам време - то тече и искам да живея сега...
мисля,че към 27 ... дано тази година да спадне поне още малкоralicachalova написа:А колко е бил миналата година минималния бал за момичета? И кога ще излезе минималния за тази?
- Quostadin
- В началото бе словото
Ето ТУК можеш да провериш баловете от предишните години, а за тази трябва да изчакаш класиранията, но като прегледаш миналите няколко КСК, горе-долу можеш да си направиш сметка. 
There is no such thing as duty. If you know that a thing is right, you want to do it. If you don't want to do it—it isn't right. If it's right and you don't want to do it—you don't know what right is and you're not a man.
Ayn Rand
Ayn Rand
27.15, за да бъдем по-точни.
Минималният бал за тази година ще стане ясен след класиранията, разбира се...
Минималният бал за тази година ще стане ясен след класиранията, разбира се...
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
- nox
- Пишете, о, братя
Аз все си мисля, че трябва да се вдигне балът заради матурите, ама кой знае...