Шантави сънища
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- chaplata
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: втори
Re: Шантави сънища
Бях на някаква почивна станция на море, и Киро (theDarkSite) ме гонеше да ме трепе с гаечен ключ, защото при паркиране му одрасках колата 
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Сънувах, че със Виктор, Иво, Мила, Стефани и Кристо (
) се оказваме в Стара Загора.
Иво най-нахално се навря в някаква сладкарница, където почна да тършува изпод един хладилен щанд и извади една торба. Персоналът на сладкарничката веднага му скочи с думите: "Абе, ччччшш, еййй, кво правиш бе, тъпанар", но Иво любезно обясни, че те нещата са си негови и той лично си ги бил оставил там.
Торбата се оказа пълна с лакомства, които той по братски раздели с останалите.
След като се нагрухтяхме, Милена забеляза на някаква къща една табелка, която обещаваше безплатен банкет няколко улици по-нагоре, изписука щастливо, че знае точния адрес, и ни поведе, но за съжаление тогава се събудих и не разбрах какво е станало и дали сме се докопали.
После сънувах котенца. Силвия (MidwinterSun) ми подари двечки -- едно оранжевичко, голямо сладурче, и едно убийствено красиво, черно и дългокосместо, защото съм си нямала дългокосместо
Междувременно отнякъде се бях сдобила и с още едно, май че беше тигрово, а на всичкото отгоре и Миша взе, че роди -- цели осем парчета!
Но в съня си бях една ужасна мама -- държах ги на някаква мизерна тераса и се сещах за тях само веднъж дневно.
Дори някои май че избягаха

Иво най-нахално се навря в някаква сладкарница, където почна да тършува изпод един хладилен щанд и извади една торба. Персоналът на сладкарничката веднага му скочи с думите: "Абе, ччччшш, еййй, кво правиш бе, тъпанар", но Иво любезно обясни, че те нещата са си негови и той лично си ги бил оставил там.
След като се нагрухтяхме, Милена забеляза на някаква къща една табелка, която обещаваше безплатен банкет няколко улици по-нагоре, изписука щастливо, че знае точния адрес, и ни поведе, но за съжаление тогава се събудих и не разбрах какво е станало и дали сме се докопали.
После сънувах котенца. Силвия (MidwinterSun) ми подари двечки -- едно оранжевичко, голямо сладурче, и едно убийствено красиво, черно и дългокосместо, защото съм си нямала дългокосместо
Но в съня си бях една ужасна мама -- държах ги на някаква мизерна тераса и се сещах за тях само веднъж дневно.
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Аз пък сънувах как съм в някво заведение и гледам промоция 2 шуменски за 4000 лв. и почнах да си броя парите, да видя дали ше имам за 2 бири. Ама бях тарикатче иначе, кой може да се похвали с 4000 кинта в джоба? 
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Аз наскоро сънувах как Обеля е разбунтувала се провинция на Римската империя и Цезар ни прати армия, за да потуши бунта
И от прозореца си гледах битка в стил Heroes 3 с пехотинци и още някакви бойни единици от играта

I wanna fall from the stars straight into your arms
- chaplata
Сънувах, че отивам в Кауфланд да си купя самозалепващо фолио и ПВЦ. По едно време на един рафт гледам - лъскави, чисто нови табели за международните линии на Юнион Ивкони (срещу всеки град има флагче от съответната държава). Ох, как ми светнаха очичките
Мятам всичко в количката и тичам на касата. По пътя обаче две куки ме спират и ме питат защо не съм платил табелите, и ми обясняват как трябвало да чакам някаква госпожа Райна Семерджиева. "Е аз как да я позная?"-викам, а те ми отвръщат "Тя е единствената, която ходи в магазина с крокодил на каишка"
Тръгвам да я търся, ама иззад един щанд ми изскача само крокодила и почва да ми се зъби. Аз от самозащита почвам да го бия с маркуч от прахосмукачка
по главата, а той отхапва 2/3 от него преди дори да съм посегнал. Накрая вдигнах количката да го ударя...ама се събудих 
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Човек! Видя ли, че си писал последен в тая тема, вече знам, че ще следва смях
Какви ги сънуваш само! 
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- chaplata
Сънувах, че съм буквата Ю
Чао, хора! Отивам на преглед в едно заведение... малко след Плиска се намира
Чао, хора! Отивам на преглед в едно заведение... малко след Плиска се намира
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ох, днес следобяд пак сънувах онзи сън, дето майстори ми свалят прозореца...
Ама беше по-кратко.
Into the endless we ride... 
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Т'ва беше егаси шашавата нощ. Сънувах, че Валя ме татуира - целия гръб и дясната страна на кръста - с някаква птица феникс, която излита от пламъци - крилете й заемаха целия ми гръб, а пламъците бяха отдясно и бяха оранжеви
Всъщност не беше никак зле 
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Не, но останалото не е за публичните секции.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Аз мисля, че сънувах рая. Беше толкова красиво! Защо човек не си носи фотоапарат насън :/
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Сънувах, че търся някакъв човек, който живеел на покрива на един много висок блок в Младост 2 (там има няколко такива. В съня ми изглеждаха по същия начин, но още по-високи, над 40 етажа). Всъщност нямах какво толкова да правя с човека, но това си беше хубав повод да се кача на покрива, откъдето знаех, че гледката към Витоша и София е прелестна, особено по залез.
А човекът си гледал овца на покрива. После, незнайно как, се оказа, че овцата всъщност е прасе. Така и не стигнах до покрива, но пътят беше интересен. Във входа имаше портиерка, която много любезно ме пусна вътре и ме упъти за покрива
. Около нея имаше разни уреди, които измерваха нивото на опасност
Е та качвам си се аз в асансьора и давам за най-горе. Той се засилва много мощно, но въпреки това виждам коридорите по етажите. По едно време пустият му асансьор, вместо да върви нагоре, взе да се движи настрани и ме остави някъде на средата. Явно трябваше да се прекача
Там влязох в един апартамент, в който се запознах с възпълна негърка в предизвикателно облекло, която ми предложи да правим BDSM. Обясних й, че трябва да намеря човека с прасето
и после, като свърша каквото съм си наумил на покрива (тоест да се полюбувам на гледката), ще се върна
. Странното беше, че в съня ми наистина го мислех...
Хванах някакъв друг асансьор, пак за нагоре, ама нещо така и не стигна до покрива.

А човекът си гледал овца на покрива. После, незнайно как, се оказа, че овцата всъщност е прасе. Така и не стигнах до покрива, но пътят беше интересен. Във входа имаше портиерка, която много любезно ме пусна вътре и ме упъти за покрива
Е та качвам си се аз в асансьора и давам за най-горе. Той се засилва много мощно, но въпреки това виждам коридорите по етажите. По едно време пустият му асансьор, вместо да върви нагоре, взе да се движи настрани и ме остави някъде на средата. Явно трябваше да се прекача
Там влязох в един апартамент, в който се запознах с възпълна негърка в предизвикателно облекло, която ми предложи да правим BDSM. Обясних й, че трябва да намеря човека с прасето
Хванах някакъв друг асансьор, пак за нагоре, ама нещо така и не стигна до покрива.
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Оня ден сънувах, как съм на летен лагер, само футболни отбори... но има и тонове момичета...
И аз лично спирам заговор за преврат срещу Майка България... с ей тези две леви ръце...
И аз лично спирам заговор за преврат срещу Майка България... с ей тези две леви ръце...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!