Помощ и съвети всякакви
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Mushmul
- Флъдзила
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: завършил
Re: Помощ и съвети всякакви
Имам въпросче. Трябва ми стенна природогеографска карта на България. Проверих в една-две книжарници, но нямат. Не ми се иска да поръчвам по интернет. Предпочитам да си я видя, избера и т.н. Къде според вас мога да намеря?
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
В книжарницата в подлеза на СУ до метростанцията имаше преди месец, май точно на България бяха, ако не се лъжа.
- Mushmul
- Флъдзила
Ех, да бе, как не се бях сетила да проверя в гугъл!
Светльо, мерси, дано да има още
Светльо, мерси, дано да има още
Поли, мисля, че в Писмена има.
Кажи ми какво точно е природогеографска и ще проверя

Кажи ми какво точно е природогеографска и ще проверя
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Mushmul
- Флъдзила
Ми заглавието на картата може да е и Физикогеографска/Физическа. Ето примерче: http://www.atlasi.bg/i/photos/1215494906.jpg
Ако имате, много ще съм благодарна да ми кажеш в какъв мащаб е(1:500 000/600 000 е това, което ще ми свърши работа) и колко парички струва
Ако имате, много ще съм благодарна да ми кажеш в какъв мащаб е(1:500 000/600 000 е това, което ще ми свърши работа) и колко парички струва
Окей, след няколко часа ще ти пиша 
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
Я препоръчайте някоя по-нова комедия за по-тясна компания (и стига с тва "Мисия лондон"
), по възможност да не е някаква пълна простотия 
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Какво ше рече "по-тясна компания" ?svetlio.varna написа:Я препоръчайте някоя по-нова комедия за по-тясна компания (и стига с тва "Мисия лондон"), по възможност да не е някаква пълна простотия
Само кочове, или
ти и някоя женка (по възможност тясна на определени места)
?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
То от жена до жена... С комедиите е най-трудно, защото има много различни видове и шансът да сбъркаш и да й се види "пълна простотия" е огромен.
Ако питането ти още е актуално - "What's up, doc?" Има го в Замунда, един от най-най-най-любимите ми филми е и страшно ме е яд, че вече не правят такива. Обаче не е нов, от 1972 - с Барбра Стрейзанд и е просто...
Ама ако не й хареса, не ме бий.
Аз лично страшно го уважавам тоя филм и периодично си го гледам отново. Вярвам, че и ти няма да съжаляваш.
Иначе може да пробваш с "It's Complicated" - Мерил Стрийп, Алек Болдуин и Стив Мартин. Романтичен е, но е и много забавен и мисля, че ще ти свърши работа.
...
А ако искаш "пълна простотия" - произволен филм с Лесли Нилсен. Силно и горещо препоръчвам "Spy Hard" (най-добрата пародия, която съм гледала), "Airplane!" и "The Naked Gun" (всички части). Това е смехът на смеховете, но определено не е за всеки. Обикновено реакциите варират между "Боже, това е ТЪПО!", до "Боже, това е ГЕНИАЛНО!".
Е, гениални са.
Но може да ги гледаш и сам, реакциите са непредвидими. 
Ако питането ти още е актуално - "What's up, doc?" Има го в Замунда, един от най-най-най-любимите ми филми е и страшно ме е яд, че вече не правят такива. Обаче не е нов, от 1972 - с Барбра Стрейзанд и е просто...
Ама ако не й хареса, не ме бий.
Иначе може да пробваш с "It's Complicated" - Мерил Стрийп, Алек Болдуин и Стив Мартин. Романтичен е, но е и много забавен и мисля, че ще ти свърши работа.
...
А ако искаш "пълна простотия" - произволен филм с Лесли Нилсен. Силно и горещо препоръчвам "Spy Hard" (най-добрата пародия, която съм гледала), "Airplane!" и "The Naked Gun" (всички части). Това е смехът на смеховете, но определено не е за всеки. Обикновено реакциите варират между "Боже, това е ТЪПО!", до "Боже, това е ГЕНИАЛНО!".
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
И аз мислех да предложа It's Complicated. Идеална е просто за случая. Иначе хубава романтична комедия е и Made of Honor (особено ако е фенка на Анатомията на Грей
)
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Обратна връзка:
"Позабременяла" е по-як филм...
Или "Role Models" - където има диви ебавки с ЛАРП-а...
Или "Role Models" - където има диви ебавки с ЛАРП-а...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Аз не видях нищо смешно в тоя прехвален филм ("Позабременяла"). Даже ми беше глупав и скучноват.
"Made of Honor" наистина е много добър, но и той не е комедия. Просто романтичен филм, а Светльо май не питаше за такъв. Иначе чудесни попадения в жанра са и "The Truth About Love" (Силве, ако не си го гледала, виж го - почти сигурна съм, че ще ти хареса, а Дъгрей Скот е възхитителен!) и "While You Were Sleeping". Тези двата определено са любимите ми романтични филми (конкретно от жанра "романтична комедия"). Също и "My Best Friend's Girl" (ама там заради Дейн Куук май - по време на тая сцена мислех, че мониторът ще се подпали
). И "The Ugly Truth", макар тая шумотевица около него да ми се стори излишна.
Разбира се, без да броим класиките от типа на "Как да разкараш гаджето за 10 дни" и т.н.т. Макар че и "Докато ти спеше" е сред тях - уникално готин филм.
"Made of Honor" наистина е много добър, но и той не е комедия. Просто романтичен филм, а Светльо май не питаше за такъв. Иначе чудесни попадения в жанра са и "The Truth About Love" (Силве, ако не си го гледала, виж го - почти сигурна съм, че ще ти хареса, а Дъгрей Скот е възхитителен!) и "While You Were Sleeping". Тези двата определено са любимите ми романтични филми (конкретно от жанра "романтична комедия"). Също и "My Best Friend's Girl" (ама там заради Дейн Куук май - по време на тая сцена мислех, че мониторът ще се подпали
Разбира се, без да броим класиките от типа на "Как да разкараш гаджето за 10 дни" и т.н.т. Макар че и "Докато ти спеше" е сред тях - уникално готин филм.
Последно промяна от Търговецът на кристал на 26 Май 2010, 22:09, променено общо 1 път.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- _Stella_
- Паисий
- Специалност: Международни отношения
The proposal e готин =)
La libertà è il diritto dell'anima di respirare.
Международни отношения, I курс
Международни отношения, I курс