Аз живея в Студентски град.

Тук можете да задавате всичките си въпроси, които се отнасят да общежитията на СУ и Студентски град, както и за квартири в София.

Модератори: peterdi, thegirl

Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Re: Аз живея в Студентски град.

Мнение от allshallperish »

Crippled Alice написа:Но не виждам нищо лошо млади хора да си правят оргии и да се забавляват - нали затова са млади?
:shock:

Не и в Студентски град, не и на 20 години, не и оргии. Да ви имам и забавлението, честно :shock: :shock: :shock:
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
Crippled Alice
Легендарен флуудър
Специалност: Италианска филология
Курс: трети

Мнение от Crippled Alice »

На мен хората не ми пречат, стига да не се нараняват
Всеки преценява сам за себе си, на едни им харесва, на други не.
Ама с тия побоища и кървища... в какъв свят живеем...
Аватар
Crippled Alice
Легендарен флуудър

Не ми е ясно как ще бъдат забранени оргиите например :D
Като цяло аз не одобрявам тези дейности, но пак казвам - щом не се стига до убийство, нямам нищо против. да се харесват, забавляват, доставят удоволствие. Само да се пазят. И отново - да остават живи и здрави
Аватар
Crippled Alice
Легендарен флуудър

Шапка свалям на този, който успее да възвърне това чувство у младите хора! За жалост е безвъзвратно изгубено още при влизането в гимназията, а за следващите поколения - след излизането от родилния дом...
Аватар
Crippled Alice
Легендарен флуудър

нямам представа каква е обстановката в Студентски относно хигиена, изказвам мнение на базата на "Амнезия" и новините на БТВ, а там хич не е розова картинката.. :(
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Обратна връзка:

Мнение от O|OeHukc »

Оргиите, както и купоните не са лошо нещо! Лошо е когато те са главните определение за Студентски град.
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

О, свещена простота :mrgreen: Фениксе, успех с кампанията :) Наиситина има много какво да се оправя в Студентски град. Но на мен лично и пари да ми дават, не бих се върнала да живея там :wink:
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Аз вече съм там само по заведенията.

А ако трябва да си говорим честно... според мен е срамно да си на 30 и кусур и да пребиваваш още там :roll: :roll: :roll: :scratch: :scratch: :scratch: :lol: :lol: :lol:

Мисля, че златната среда за живеене в Студентски е между 19-25 години макс.
Изображение
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика

Мнение от allshallperish »

ПОКАНА ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА СТУДЕНТСКИ ГРАД -
Прикачени файлове
ПОКАНА.pdf
(183.55 KiB) Свалено 20 пъти
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право

Мнение от svetlio.varna »

Ураган написа:Аз съм за пречистване на Студентски Град.
Като се съберем повече участници ще решим и какво точно, етническо, имуществено или морално. :)
Имам лоша новина за теб - и трите са противозаконни, противоконституционни, въобще противоправни са отвсякъде :lol:
Facebook
Изображение
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Crippled Alice написа:Но не виждам нищо лошо млади хора да си правят оргии и да се забавляват - нали затова са млади?
Разбира се.

През почивните дни бях с десетокласници в Пловдив на екскурзийка.
Перфектни деца. Уредиха хотела, влаковете... 28 човека ги върнах живи и здрави. Това е най-важното.

А всичко останало като повърнат матрак, изгорен мокет с въглени от наргиле, опръскана стена с кола, разбита врата и откъртен капак на тръбите в банята са дребни неща. Пък те тия капаци са смешни... хванати с 2 капки силикон, те и у нас в Люлин падат. Друг е въпроса юнаците какво са търсили - водомери ли, кранове ли... детска работа... длъжни са да проверят... Само за тоя проклет капак не знаех при издаването на стаите, та смуках от пръсти с какви врели-некипели да зарибявам ревизорката :lol: :lol: :lol: :lol:
Шефа е пич - каза, ааа то нищо - ще се оправи.

Мислите ли, че на татковците с А8-ците им пука за не'кви си капаци и матраци. :scratch: :scratch: :scratch: Да бе, да. :wink:
При настаняването шефа и рецепционистката бяха доста загрижени как ще ги опазя вечерта в дискотеката. Че с тия пловдивски селяндури не си е работа. Та те започнаха да ме филмират "що за стоки са". Още тогава им казах... работата е сериозна, отиии... Парламента - паветата - разстрел :Gigakach_01: :Gigakach_01: :Gigakach_01: :Gigakach_01: :Gigakach_01: :Gigakach_01: Върнахме се в 6 часа от дискотеката, 8:30 ме събуждат с: господине, на еди коя си й е лошо... така бързо изтрезнЕх. Слава Богу, оправиха се нещата.

Един път се живее. Млади са, млади сме, какво му трябва на човек?
Трима музиканти-кантиии
само по тиранти-рантииии
Вчера ми се откинаха ръцете да мъкна тия колони, разклонители, кабели из целото Филибе, ама всичко в името на купона :P :P :P :P

Днес колегите учители цъкаха :cyclopsani: как съм тръгнал с 28 човека.

Това го разказвам във връзка с това, че празненствата няма как да приключат, каквото и да стане. България такава-онакава, но всеки намира поводи да се весели. Пък като изтрезнее нека си псува живота, негова си работа.
Аре не се правете на комшийката от долния етаж. За нея ясно - тя си живее още в комунистическо. Ше ми тропа с тояга по нейния таван. Весело ми е било, пийнал съм, решил съм - пуснал съм музика, тя какво очаква? Да гледам с нея сериала ли? Като искам, ще го гледам, като искам да пусна музика, музика ще пусна, тя да си гледа едничката работа - как да си резервира место в последния й дом, оти и те стават кът.
За по-зрели ли се смятате, така осъдително да коментирате оргиите и напиваниците...
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Студентски град и общежития, квартири”