Да, но няма смисъл, догодина може да не си в същата стаяSun Shine написа:Позволяват ли ремонти?
Условията, проблемите, въпросите?
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Re: Условията, проблемите, въпросите?
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Нямаше ли някакво условие, че ако се направи ремонт за (примерно) 1000 лева, имаш право да ползваш стаята, дори да нямаш успех за това?
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
I swear I'm not the devil though you think I am...
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Обратна връзка:
Не съм чувала за подобно нещо.
-
кой повика кой почука
- Драскач
като ще правиш ремонти си търси направо квартираBlood Countess написа:Нямаше ли някакво условие, че ако се направи ремонт за (примерно) 1000 лева, имаш право да ползваш стаята, дори да нямаш успех за това?
на мен и на повечето ние е екстра

Здравейте, догодина ще съм 3 курс в СУ, а приятелката ми - 1 курс в СУ. Искаме да сме заедно в една стая... дали ще ни разрешат от СБО ???
И двамата имаме отличен успех и ще се класираме, по-големият проблем е дали ще ни разрешат да сме заедно?
Според мен всяка форма с която се ограничават правата ни с оглед на пола е дискриминация и ако не ни разрешат даже се замислям да сезирам Комисията за защита от дискриминация.
И двамата имаме отличен успех и ще се класираме, по-големият проблем е дали ще ни разрешат да сме заедно?
Според мен всяка форма с която се ограничават правата ни с оглед на пола е дискриминация и ако не ни разрешат даже се замислям да сезирам Комисията за защита от дискриминация.
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Обратна връзка:
Ако се ожените - може 

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Тъпо е, че няма кой да разрешава битовите проблеми и когато нещо се прецака да ти кажат: Ми тряа потърсиш работниците, не знам на кой етаж бяха.
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- blackout
- Летящите Пръсти
- Специалност: право
- Курс: трети
Нашата домакинка отговаряше на молбите с простичкото: "Обърни се към инвеститорите!", от нейната уста това звучеше като "Обърни се към Господ, само той може да реши проблема ти..."Prudence написа:Тъпо е, че няма кой да разрешава битовите проблеми и когато нещо се прецака да ти кажат: Ми тряа потърсиш работниците, не знам на кой етаж бяха.
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
Re:
проблема е в това, че стайте са за по трима, а не в дискриминациятаsmot написа:Здравейте, догодина ще съм 3 курс в СУ, а приятелката ми - 1 курс в СУ. Искаме да сме заедно в една стая... дали ще ни разрешат от СБО ???
тези който са за по двама си има приоритети
вии сте приятели, но има хора който са сгодени с деца, братя, сестри
кой смятъш, че трябва да е с предимство ти или те
- Deschain
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Колко горе-долу ви излиза на месец наемът на общежитието + консумативите?
- Deschain
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Обратна връзка:
Благодаря!:)
Питам аз, 'щото гледам че има хора, писали че им излизало по 80, по 100 и т.н. ... и да мога някаква груба сметка да си направя.
Питам аз, 'щото гледам че има хора, писали че им излизало по 80, по 100 и т.н. ... и да мога някаква груба сметка да си направя.
- Sunshiiine
- Да живей словото
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: кандидат-студент
- Обратна връзка:
Абе вчера спорихме с майка ми, та да питам аз, че вече ще ме побърка
То че никой не спазва правилата в общежитията, така е, ама разрешено ли е да се готви? Тоест не дали го правите, ами има ли някаква конкретна забрана.. щото някоя си позната, която имала дъщеря в общежитие на СУ, казала че било забранено да си готвиш(от съображения за сигурност.. т.е. като пийнат в повече, да не станело нещо си..) Което е изключително малоумно щото по тая логика трябва да забранят включване на всякакви други електрически уреди

За своето положение хората винаги винят обстоятелствата. Онези, които успяват в живота, които вървят напред и нагоре, търсят желаните от тях обстоятелства. Ако не могат да ги намерят, ги създават.
-
The Darkness Within
- От дъжд на вятър
- Специалност: Компютърни науки
Има забрана за използване на печки и други използване за отопление уреди - за да не се запали общежитието, ако оставиш нещо включено. Имало е преди няколко години пожар точно заради някаква печка и май оттогава са затегнали мерките.
- bggashnik
- Пишеща машина
- Специалност: Компютърни науки
И все пак, доколкото знам, в 51ви блок има кухненско помещение на всеки етаж...Въпрос на късмет къде ще се паднеш 
Компютърни науки I курс