Академия на МВР vol. 2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Академия на МВР vol. 2
Май вече всички хартиШки са на линия. Утре отивам в районното и какво правя там, не знам точно. Надявам се да са по - мили от тези в съда. Мацката днес ми се развика, защото давам 6лв. а не 5.50 oO... Благодаря отново за помощта 
-
ashkadarma
- В началото бе словото
Автобиографията трябва да е най-малкият ти проблем и без това ще проучат всички така че не и отдавай такова значение .
- Shved
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
wrath Не се притеснявай, надали са ти се навикали повече от на мен
имаше много голяма опашка за претърсването и аз решиш да заобиколя.... уви оказа се грешка

- _sonrisa_
- Флъдзила
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Ам, първият път като отидох полицаят се беше паркирал до вратата, прав, проверяваше, всичко точно. Вчера обаче се беше разплул на стола и аз си мислех, че така ще си мина. Е, подвикна след мен малко. Проблемът беше, че толкова пъти ми бяха искали лична карта през този ден, че я бях забутала някъде. Рових, рових, стана ми смешно, че не я намирам и полицая накрая се предаде: "Оф, зарежи".
Така, така, документите ми вече са подадени. Доста се зачетоха в биографията ми и казаха, че била перфектна, което предполагам е добре. Сега....чакаме...
И аз утре ще подавам, остана ми само тая биография да напиша 
А някой няква идея да има за датите на изпитите?Там е даден някъв период о 1 до 28 юни мисля, ама кво значи това?:D
Ами точно това ми обясниха днес. След като мине 26-ти май или когато беше последният срок за подаване на документите, в зависимост от броя кандидати ще решат за дните, на всеки ще му бъде издадена служебна бележка и ще ни потърсят, за да си ги вземем, отново от районното управление.
Идеално. Ти всички специалности ли писа?
Не, само противодействие...
И аз тъй. Тоя кризисен мениджмънт незнам от каде го изкопаха.
Нали сме в криза

- Hrisko
- От дъжд на вятър
От 1 до 28 юни са датите за медицинско изследване, проверка на физическа годност и психологическо изследване в тия дати ще са по райони т.е София град , София област и останалите областиGaz написа:А някой няква идея да има за датите на изпитите?Там е даден някъв период о 1 до 28 юни мисля, ама кво значи това?:D
- Shved
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Е ти ми каза, че и чадърчето го водят като оръжие
най-забавното беше, когато ми искаха слънчевите очилата за проверка
Офффф... аз от това завършване обаче просто усесщам как няма да си подам документите на време. Хора да ви питам на вас искаха ли ви служебна бележка, че още не сте завършили ?
Офффф... аз от това завършване обаче просто усесщам как няма да си подам документите на време. Хора да ви питам на вас искаха ли ви служебна бележка, че още не сте завършили ?