Размисли и страсти с allshallperish

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
Boleyn
Легендарен флуудър
Специалност: Българска филология
Курс: завършил

Re: Размисли и страсти с allshallperish

Мнение от Boleyn »

Колко връзки си имала досега ?
Какви мъже харесваш ?
Кое е най-голямото ти любовно разочарование ?
Какво би променила във външния си вид ?
С какво искаш да се занимаваш след време ?
Изображение
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

Колко връзки си имала досега ? - Три
Какви мъже харесваш ? - Това е много относително. Харесвам искрени мъже, мъжествени, нежни, тези които се отнасят добре с мен, тези които не ги е страх да ми кажат какво мислят за мен и не им пречи да споделят вс с мен, тези които не ме лъжат; колкото до външния вид - високи, понеже аз самата съм висока. Не си падам и по кльощави, разбираемо защо, не искам аз да се чувствам мъжа :lol: . Но всичко е много относително. Имам приятел, който мн обичам, а външността му е само бонус към чувствата ми.
Кое е най-голямото ти любовно разочарование ? - Когато бях на 14-15 години имах връзка с едно момче от Благоевград. За 4 месеца се видяхме общо 4 пъти и аз го приемах много тежко, бях много нещастно влюбена. В крайна сметка той реши да ме зареже, за да не се измъчвам. Мисля, че е това.
Какво би променила във външния си вид ? - Бих искала да съм по-стегната, понеже преди бях доста дебела и като поотслабнах ми се прибраха нещата, не ми е увиснала кожата, но все пак ми се иска да съм по-стегната. Бих искала да имам по-хубава коса и по-хубава кожа. Също и по-голям бюст, но приятелят ми ми е забранил да мисля за силикон :mrgreen:
С какво искаш да се занимаваш след време ? - С нещо, което ще ме прави щастлива. Не съм сигурна, че бъдещето ми е преводач или нещо от тоя род. Но едно е ясно - искам да съм много ангажирана и да нямам време да мисля за глупости.

:)
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
FightForFreedom
Паисий

Мнение от FightForFreedom »

1) Наистина ли смяташ, че в силиконовите гърди има нещо привлекателно?
2) Когато беше малка, обичаше ли да гледаш как вали или как изгрява слънцето?
3) Каква предпочиташ да бъдеш - мъдра или героична?
4) Какви качества у хората най-вече са те разочаровали?
5) Кога се чувстваш предадена?
6) Приятно ли ти е да се чувстваш "на първо място"?
7) Можеш ли да търпиш да "свириш втора цигулка"?
8) Изпитваш ли силна привързаност към семейството си или по-скоро умерена?
9) Какво ти е отношението към опасните спортове?
10) Каква работа предпочиташ: протичаща в уютен офис или свързана с вълнуващи пътувания?
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

1) Наистина ли смяташ, че в силиконовите гърди има нещо привлекателно? -Не, смятам, че човек би изглеждал по-добре, но заради това заслужава ли си да си жертваш здравето? Не мисля.
2) Когато беше малка, обичаше ли да гледаш как вали или как изгрява слънцето? - Да. И сега обичам, особено да гледам или да слушам как вали. Като малка си спомням, че веднъж спрях дъжда :D
3) Каква предпочиташ да бъдеш - мъдра или героична? - Зависи от момента. Героиката не ми е в кръвта, но понякога правя неща, които не са характерни за мен, такива които би ме било страх да направя. Но в такива моменти не се замислям въобще. Мъдростта е най-хубавият "дар".
4) Какви качества у хората най-вече са те разочаровали? - Безотговорността, депресивните състояния, лицемерието и прикритостта може би.
5) Кога се чувстваш предадена? - Не съм се чувствала предадена. Поне нямам такива спомени.
6) Приятно ли ти е да се чувстваш "на първо място"? - За приятеля ми съм на първо място, за друго първо място - не знам. Приятно е :D . Принципно имам спортна злоба в себе си, но рядко се проявява.
7) Можеш ли да търпиш да "свириш втора цигулка"? - Мога, аз не се бутам да съм най-отпред. Ако е в любовта и връзките например - не, не бих изтърпяла.
8) Изпитваш ли силна привързаност към семейството си или по-скоро умерена? Изпитвам най-силна привързаност към приятеля си и майка си. Към сестра си и баща си - не чак толкова. Не знам дали това отговаря на въпроса ти.
9) Какво ти е отношението към опасните спортове? - Лошо. Наскоро едно колежка, която се занимаваше с катерене почина. Оттогава имам много лошо отношение към тия спортове.
10) Каква работа предпочиташ: протичаща в уютен офис или свързана с вълнуващи пътувания? - Нещо междинно, вероятно. Работата в офис е мнооооого отчайваща, а пътуванията, особено вълнуващи, не са за мен. Аз съм много сдържан човек, не обичам особено много "новото" и не бих могла да съм далече от семейството си и хората, които обичам. За това по-скоро не бих избрала вълнуващите пътувания. Може и в друг живот :D
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
FightForFreedom
Паисий

11. Пристрастена ли си към нещо?
12. В какво занимание откриваш творческата си стана?
13. Колко често се замисляш по философски въпроси?
14. Коя е "царицата на добродетелите"?
15. Възможно ли е да предпочетеш неудобство пред самота?
16. Кой е най-заплетеният сюжетно твой сън?
17. Какво ти идва първо на ум, когато чуеш думата "свобода"?
18. Правила ли си тест за интелигентност и колко излезе?
19. Би ли се подложила на психоанализа?
20. Вярваш ли, че е възможно да повишиш коефициента си на интелигентност, ако се подложиш на нестинарство?
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

pora_e_priqtel написа:Кристо, извинявай, ама това точно ти да критикуваш някого, че търси внимание, е все едно Бойко Борисов да обвинява Пилат Понтийски, че си е измил ръцете.
Съгласен в общи линии :lol:
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

11. Пристрастена ли си към нещо? - Към приятеля си.
12. В какво занимание откриваш творческата си страна? - В писането и рисуването.
13. Колко често се замисляш по философски въпроси? - Напоследък все по-рядко. Мисля за 1000 други неща.
14. Коя е "царицата на добродетелите"? - Майка Тереза .
15. Възможно ли е да предпочетеш неудобство пред самота? - О,да. Мразя самотата.
16. Кой е най-заплетеният сюжетно твой сън? - Конкретизирай "заплетен сюжет".
17. Какво ти идва първо на ум, когато чуеш думата "свобода"? - Българският флаг.
18. Правила ли си тест за интелигентност и колко излезе? - Около 112%. Не си спомням какво означава това.
19. Би ли се подложила на психоанализа? - Ами аз и без друго ходя на психиатър :lol: . Е, мисля, че не.
20. Вярваш ли, че е възможно да повишиш коефициента си на интелигентност, ако се подложиш на нестинарство? - Не. Мога да повиша други страни, но за интелект се съмнявам, честно казано.
dexteriti
Да живей словото
Специалност: Economics with Journalism

Мнение от dexteriti »

Кво ще кажеш за Омир? :lol:
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

dexteriti написа:Кво ще кажеш за Омир? :lol:
Имаш добро чувство за хумор :mrgreen:
dexteriti
Да живей словото
Специалност: Economics with Journalism

Мнение от dexteriti »

E кажи де :lol:
Tи от ИНИЦИАТИВАТА ли си? :lol:
Аватар
FightForFreedom
Паисий

21. Смяташ ли, че основната функция на един човек, страдащ от маниакално-депресивно разстройство, в депресионна фаза остава осъзнавана?
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

Силно се надявам, да не осъзнават :mrgreen:
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

E кажи де :lol: - За да си го слагат всички на подпис ли? :lol: Мани, достатъчно съм се изложила вече.
Tи от ИНИЦИАТИВАТА ли си? :lol:- Да, аз съм го главните заподозрени :twisted:
Аватар
Lord
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от Lord »

Напиши стихотворение. :cheers:
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo

Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

Lord написа:Напиши стихотворение. :cheers:
Малко по-късно ще кача едно :D .
Заключено

Обратно към “Размисли и страсти”