Академия на МВР vol. 2

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Shved
В началото бе словото
Обратна връзка:

Re: Академия на МВР vol. 2

Мнение от Shved »

Нищо не пиши там. Аз нишо не писах и всичко си ми беше тип топ :)

П.С. Сонрисче я кажи сега по колко добри дела на ден си пишеш :D :) :lol:
http://www.facebook.com/profile.php?id= ... ef=profile

Ако не става, опитай с по-голям чук :D
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от _sonrisa_ »

E всичко сторено за деня го броя като 1 :lol: Толкова е дневната дажба :lol:

:rr:
Аватар
Shved
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Shved »

е, аз като ти ги броя, мин по 3-4 излизат :D само от тук .. а представям си иначе :lol:

Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

Ти ще ме изкараш майка Тереза сега :lol:
Пък тук всичко се брои за едно - отива направо в графа " Безвъзмездна помощ за бедните форумни душИ" :lol:
Аватар
Hrisko
От дъжд на вятър

Мнение от Hrisko »

иво иво написа:ОБЩО ЗА СВИДЕТЕЛСТВО ЗА СЪДИМОСТ
От 30 ноември 2009 г. свидетелство за съдимост в София се издава изцяло и само на адрес бул. "Патриарх Евтимий" 2 (бившия Нотариат, в ляво зад попа) - бюро "Съдимост" (от входа на партера, направо, в дъното). Работи от 09:00 до 17:30 часа, без обедна почивка, тел. 8955 734. Там има три каси за внасяне на държавната такса – 5,50 лева. Пред тях трябва да има бланка за молба (заявление). Необходима е лична карта в оригинал и акт за раждане (заверен препис), ако не го вади самото лице и пълномощно.
С молбата (заявлението) и разписката удостоверяваща платена държавна такса се отива малко в дясно, където се подават. Има различни гишета за родени в София и другаде в страната. За родените в София свидетелството става след няколко минути, а от страната 3-4 дни.
Струва ми се, че за Академията е необходимо в свидетелството (респективно – заявлението) да е посочено, за работа в МВР. Разликата е, че в този случай свидетелството трябва да съдържа данни за всички осъждания, независимо от настъпила амнистия или реабилитация.
Ако имената на лицето са променени след навършване на 14-годишна възраст поради встъпване в брак, осиновяване или на други основания, се посочват и имената по рождение.
Ако греша моля поправете ме.
Какви са тия глупости ? В това свидетелство пише точно 5 изречения какви са тия ... Ако си съден ще пише , че си съден а не абе не знам много са ми объркани твойте публикаций ;)
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

Човекът просто обича монологичните разсъждения :mrgreen:
Аватар
Shved
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Shved »

хахахха :D еее не е правилно така. Аз щях да си ги разделя на няколко графи :D помощ за : "Свидетелство за съдимост", "медицинско", "Обща помощ" и т.н. :D виж колко много добри дела стават. А за майка Тереза ще имаш да поработиш още доста :D

P.S. А за постовете на Иво нещо и на мен логиката ми се губи :D чета нищо не разбирам и се чувствам НЕинтелигентен :) :lol:

Аватар
Hrisko
От дъжд на вятър

Мнение от Hrisko »

_sonrisa_ написа:Човекът просто обича монологичните разсъждения :mrgreen:
Не знам кой какво обича но явно неговите мнения не се разбират само от мен .. ;)
Аватар
Wrath
От дъжд на вятър
Курс: втори

Мнение от Wrath »

И да се върнем към Бюро "справки" :)
Остана ми само един "документ", а именно биография. Гледам бланката, представена ми в сайта,обаче си оставам само с гледането. Наистина не знам какво и как трябва да напиша. Обърнах чичко Гугъл, той пък ми предлага само европейския вариант на CV, който не смятам, че тук ще ми свърши работа.
Какво трябва да напиша в "свободния" текст?
ashkadarma
В началото бе словото

Мнение от ashkadarma »

В биографията трябва да напишеш всичко което се пише по европейския стандарт за CV който си гледала в гугъл само че в свобноден текст.
Аватар
Hrisko
От дъжд на вятър

Мнение от Hrisko »

ashkadarma написа:В биографията трябва да напишеш всичко което се пише по европейския стандарт за CV който си гледала в гугъл само че в свобноден текст.
Грешиш , биографията трябва да е написана ако мога да се изкажа по старият начин. т.е да е написана на ръка препоръчвам ( карирани листа ) и да е от старият тип т.е Авобиография на еди кой си от къде къде учи къде е завършил майка баща брат от къде са къде живеят къде работят/учат . А не по новите изисквания ;)
Аватар
Wrath
От дъжд на вятър
Курс: втори

Мнение от Wrath »

Hrisko написа:
ashkadarma написа:В биографията трябва да напишеш всичко което се пише по европейския стандарт за CV който си гледала в гугъл само че в свобноден текст.
Грешиш , биографията трябва да е написана ако мога да се изкажа по старият начин. т.е да е написана на ръка препоръчвам ( карирани листа ) и да е от старият тип т.е Авобиография на еди кой си от къде къде учи къде е завършил майка баща брат от къде са къде живеят къде работят/учат . А не по новите изисквания ;)
Аз успях да скалъпя нещо, като написах гореспоменатото, добавих и 1-2 добри думи. Е, спестих информацията, че гледам на боб, лея куршуми, слагам копчета тик-так и каквото пипна, превръщам в злато, но се надявам, че ще ми свърши работа. Благодаря за бързите отговори и най - вече за напътствието с карираните листове.
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

Това с карираните листи никак не е нужно :mrgreen:
Но иначе да - в биографията пишеш
1. Лични данни - три имена, егн, ЛК номер, издадена от ..., на....; място на раждане и метожителство. Къде си учила и от кога до кога си учила на тези места. Не е лошо да напишеш среден успех от завършеното ти образование ( особено ако е похвален :mrgreen: ) Освен това пишеш накратко информация за извънкласни дейности - като например занимания по спорт, музика, танци и тн.
2. Информация за баща ти - име, егн, място на раждане, местожителство. Къде е учил, години, къде е работил ( години)
3. Същата информация за майката ти
4. Информация за брат/сестра - име, егн, място на раждане, местожителство. Плюс учебните заведения, в които е учила. :)

Това е всичко :) И въпреки че каза, че вече си понаписала нещо, мисля че пазя мойта от миналата година и мога да ти я пратя за по-нагледно :lol: Това се отнася и за другите, които още не са я написали или искат да видят как изглежда :)
Аватар
Hrisko
От дъжд на вятър

Мнение от Hrisko »

Имах предвид за карираните листове , че ако пише на бели листа може да изкриви редовете , а при карираните няма как това ми беше мисълта , иначе ДА права си не е задължително на карирани ;)
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

Даже на мен ми бяха казали, че трябва на бели листи.. но не мисля, че има кой знае какво значение на какъв лист си го писал. :mrgreen:
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”