Който е бил на изпита в СУ и на олимпиадата 2 кръг се сеща защо
Ако може някой да качи отговорите да си ги свалим
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir
защото целта на конкретния въпрос е да напишеш НАЙ-ВАЖНОТО, което е по-трудно от писане на тема, защото трябва да прецениш кое е то. Не е целта на обема... И аз мога да изпиша 10 листа, ама нейсе...mrbig написа:Не знам защо беше зададено до 3 страници.Вижда ми се супер малко за така поставения проблем.Аз писах 5 и половина страница.Чудя се до колко точки ще ми отнемат.Иначе всичко съм включил имам няколко грешки при войните на Пресиян.Объркал съм войната със Сърбия.Писал съм я 849-852 вместо 839-842..и други подобни такива.
еми то в СУ и аз написах 16 стр. ама тука искаха 3,за да видят дали можеш да отсяваш важното...имаше си и конкретни въпроси...mrbig написа:Не знам защо беше зададено до 3 страници.Вижда ми се супер малко за така поставения проблем.Аз писах 5 и половина страница.Чудя се до колко точки ще ми отнемат.Иначе всичко съм включил имам няколко грешки при войните на Пресиян.Объркал съм войната със Сърбия.Писал съм я 849-852 вместо 839-842..и други подобни такива.
Да бахти въпросите въшна политика на хановете и вътрешна.Нали трябва да им се опише се пак.Както и да е.webstil написа:еми то в СУ и аз написах 16 стр. ама тука искаха 3,за да видят дали можеш да отсяваш важното...имаше си и конкретни въпроси...mrbig написа:Не знам защо беше зададено до 3 страници.Вижда ми се супер малко за така поставения проблем.Аз писах 5 и половина страница.Чудя се до колко точки ще ми отнемат.Иначе всичко съм включил имам няколко грешки при войните на Пресиян.Объркал съм войната със Сърбия.Писал съм я 849-852 вместо 839-842..и други подобни такива.
2008 са били 40...summer_f_ написа:Аз съм объркала 9 и 29 въпрос.
Като извадим и по една точка от 37,35 и 31.... Абе горе-долу добре е. Ще видим на последния какво ще дадат.
Лелееее 35 точки ли вече дават на него
А в тези въпроси със свободен отговор зачита ли се, ако си написал нещо грешно, но после си го поправил и си написал вярното?summer_f_ написа:Аз съм объркала 9 и 29 въпрос.
Като извадим и по една точка от 37,35 и 31.... Абе горе-долу добре е. Ще видим на последния какво ще дадат.
Лелееее 35 точки ли вече дават на него