xxaxaxavicho_ написа:край, ГДБОП вече те следятmindfreak написа:пратиха ми СМС, че ще се падне вариант номер 1, каквото и да значи това
А отговорите случайно да имаш ?
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir
xxaxaxavicho_ написа:край, ГДБОП вече те следятmindfreak написа:пратиха ми СМС, че ще се падне вариант номер 1, каквото и да значи това
predator_f написа:xxaxaxavicho_ написа:край, ГДБОП вече те следятmindfreak написа:пратиха ми СМС, че ще се падне вариант номер 1, каквото и да значи това![]()
А отговорите случайно да имаш ?

ToNgOis написа:От къде гледаш отговорите би ли споделил ?gal написа:Като гледам отговорите точките които успявам да събера са за 4,50 и то ако таблицата с критериите от миналата година е в сила. Ужас! Очаквах поне 5.![]()
![]()
Публикувано на: 19 Май 2009, 18:24mindfreak написа:то още темата не е излезла по нета... ама може от приятели дето знаят да е сверил
Отговорите на теста не си ги спомням на 100%, но тези които си спомням съвпадат + 21-28 също съвпадат. Беше елементарна матурата, поне за тези, които се готвят за изпит по математика в СУ. (та нивото е много по-високо).love_hunter написа:Ето ги мойте отговори... Споделяйте ако имате различни не твърдя че са верни!
1в;2в;3г;4б;5г;6г;7а;8б;9б;10г;11б;12г;13г;14в;15г;16б;17в;18б;19в;20а;
21 - 8;
22 - 3*корен6;
23 - 8;
24 - 3;
25 - 1/10;
26 - сбор 7 и произведение -18;
27 - 448;
28 - 9*(корен3+1)/2;
Ами аз мисля, че тала си се решава, (2 на 6та...). За всяко място имаш комбинация от 2 елемента 1ви клас. И ги умножаваш..mindfreak написа:27 задача не ти е правилна ... Задачата е пермутация с повторение.. и аз толкова получих като събрах 2на6та + 2на7ма + 2на8ма:D ама чак като се прибрах се усетих за пермутацията... мн гадно са ни прецакали министерството... по принцип това май не се учи в гимназията... не само в непрофилираната подготовка
аз също я реших по този начин, но явно е грешен. ама защо нзFotaje написа:Spored men zada4ata za ivan (27) e sbor ot tri kombinacii
i otgovora mi e razli4en
Офф това съвсем съм го изключил, колко ли точки ще ми отрежат за това...naitsirk написа:ммм... супер...
пролема е, че паролите само с а-та или само с б-та трябва да се махнат защото в условието е казано, че учстват и 2-та символа. Така отговора става 448-6=442