Журналисти 2010

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
easy
От дъжд на вятър
Курс: кандидат-студент

Re: Журналисти 2010

Мнение от easy »

Темата въобще не беше гадна, особено имайки предвид възможността да се пише есе. Дори, за есе, беше най - добрият варинат според мен. Нали ще ставаме журналисти :roll: , колко по - подходяща тема?
F for fake.
wontgiveup
В началото бе словото

Мнение от wontgiveup »

Здравейте! Имам въпрос, който навярно за вас няма да е нов този форум и все пак, извинявам се (малко трудно се четат 164 страници, за да открия необходимата ми информация :D ) Ето го и въпросът ми: на предварителния изпит имам 4.75 и 60 момичета са над мен - това добре ли е като класация и оценка. А колко момичета приемат журналистика? Ако оценката не е достатъчна, какъв трябва да е минимума като оценка, която трябва да изкарам на редовния изпит? Благодаря предварително! :flower:
Ще влезна тихо. Кротко ще приседна,
ще вперя поглед в мрака да те видя.
Когато се наситя да те гледам –
ще те целуна и ще си отида.
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от morfei »

wontgiveup написа:Здравейте! Имам въпрос, който навярно за вас няма да е нов този форум и все пак, извинявам се (малко трудно се четат 164 страници, за да открия необходимата ми информация :D ) Ето го и въпросът ми: на предварителния изпит имам 4.75 и 60 момичета са над мен - това добре ли е като класация и оценка. А колко момичета приемат журналистика? Ако оценката не е достатъчна, какъв трябва да е минимума като оценка, която трябва да изкарам на редовния изпит? Благодаря предварително! :flower:
Миналата година са приемали 45 момичета редовно и 30 задочно. Иначе никой не може да ти каже колко е минимума, който трябва да изкараш, за да влезеш.
Компютърни науки 1 курс
wontgiveup
В началото бе словото

Мнение от wontgiveup »

Благодаря :)
Ще влезна тихо. Кротко ще приседна,
ще вперя поглед в мрака да те видя.
Когато се наситя да те гледам –
ще те целуна и ще си отида.
Аватар
steli
От дъжд на вятър

Мнение от steli »

Ами, честно да си кажа темата не ми харесваше. Не е гадна, но не харесвам Вазов като писател, а и като поет. Другите теми бяха по-добри /макар че не ми допада и Димчо Дебелянов с неговите меланхолии :lol: /. Добре беше, че има и възможност да се пише есе, но по принцип интерпретативното съчение се оценява по-добре, въпреки че зависи от това как си го написал. :D
Добре, че поне няма да отменят матурата...засега!
You can never go too far...
Аватар
Etien
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Etien »

Hi all ! Искам да ви задам едно скромно въпросче - Заедно със записването за редовния ли се подават и документите за участване в класиранията ? Миналата година беше така ,но сега има леки промени и нз дали пак е така. Важно е да знам, защото няма да съм в БГ. Благодаря предварително !
ВРЪЗКИ С ОБЩЕСТВЕНОСТТА ( PR ) - 1 КУРС
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

Миналата година беше така, но сега има различни срокове. Ако не си в БГ можеш да го направиш по интернет от сайта на СУ.

Чл. 9. (1) Кандидатстудентските изпити са разпределени в три сесии със съответните срокове за подаване на заявления за явяване на изпити от различните сесии, съгласно приложение № 1:
1. първа сесия – 05.01.2010 г. до 25.01.2010 г.;
2. втора сесия – до 23.03.2010 г.;
3. трета сесия – до 21.05.2010 г.

Чл. 20. (1) Кандидат-студентите подават лично или чрез други лица документи за класиране от 28 юни до 9 юли (без неделните дни).
Facebook
Изображение
Аватар
steli
От дъжд на вятър

Мнение от steli »

Е, това е много глупаво с класирането. Ако изпитите се бавят толкова, колкото и преди как ще се запишем за класиране?! :cry: Дано в другите университети не е толкова кратък срока, особено като знам, че изпитите там започват от юли.
Аватар
Кристиян
Легендарен флуудър
Специалност: Българска филология
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Кристиян »

Провери в сайта и ще видиш за колко време горе-долу стават класиранията. Ако оценката ти е висока, няма нужда чакаш много ;) Последното класиране, т.е. трето трае до Август, но не мога да се сетя как е точната дата. Светлъо би трябвало да се намеси! ;)
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки

Мнение от morfei »

Че какво общо има записването за класиране и оценката от изпита? Ти си поставяш желанията в реда, в който ти харесват, а вече оценките за кое ще ти ситнат е друг въпрос.
Компютърни науки 1 курс
Аватар
steli
От дъжд на вятър

Мнение от steli »

:scratch: :scratch: Аз си мислех, че първо ти трябва оценка, за да се запишеш за класиранията. Грешала съм. :wink:
Аватар
Ghost____rider
В началото бе словото

Мнение от Ghost____rider »

До кога е записването за редовния изпит ?
Доброто може да надделее злото САМО със средствата на самото зло и САМО в неговата среда.
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий
Курс: друг

Мнение от The_iMMortal_f »

до 21 май :lol:
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
angeloff
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от angeloff »

А до кога е записването за редовния изпит? :clown:

Аз чета "Ковчег с южно изложение" на Станислав Цанев, и е доста заинтригуваща, особено като погледнеш на първата страница как няма точка и всичко е едно изречение :flower:

Убедих се вече, че проверяващите са пълни смешници(особено някои), така че каквото и да се пише, трябва да е наистина добро, за да се забележи. В противен случай няма да можете да преборите дори парещата болка в езика от горещото кафе на проверяващия, толкова ще сте интересни. :salute:

И темата пак ще е някоя обща, щото ги мързи да измислят една малко по-сложна(като на курса например) и да има по-голяма пресявка и да четат повече простотии.
Сещам се на прима виста едно сложно заглавие "Търкалящи камъни", вместо някое общо от типа на "Група", "Лято", "Герб"(което ще е пълната гавра с всички нас, ако наистина се падне), "Къща", "Кон", "Магаре" и т.н.
Журналистика /редовно/ 1. курс
Аватар
summer_f_
Пишете, о, братя

Мнение от summer_f_ »

И на вас ли номерчето е същото като от предварителния? :lol:
The mosT imporT ThinG is.. To Choose wiTh Your HearT!
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”