Познай другарчето :-)))))
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- ViN_DieSeL
- От дъжд на вятър
аз като бях на 16 отиваме с един приятел(инструктора от залата) на ма4 и той понеже не плаща билет,защото е авер с тренера и вика даите един билет и дава 2 лв май апак детския билет е 1 лв и 4ака да му варне продава4ката а тя не показва с нищо 4е ще връща пари и тои вика:"...ъъъ тои между другото е дете" при което тя по4ва да са смее с глас и вика:"да бе да апък аз съм трамвай" тогаа и ние по4нахме да са смеем и влязохме да гледаме ма4а

"Ако спе4еля,пе4еля за цял народ,ако загубя,губя само мене си..."
- ViN_DieSeL
- От дъжд на вятър
а и още нещо пак тогава като бях 10 клас нали като стана това в "индиго" и като вкараха ве4ерен 4ас и забрани да се посещават дискотеки и отиам аз със един съу4еник плащам входа и влизам..тои подава парите и му викат:"имаш ли 18 г. покажи ли4на карта" при което аз викам :"тои е с мене" и те :"а добре тогава"и го пускат...хахахахах мн яку беше
апак като се замисли 4овек не съм някав едър,огромен ама незнам 180 см и около 80 кг се въртя според зависи...ама да им се 4уди 4овек
"Ако спе4еля,пе4еля за цял народ,ако загубя,губя само мене си..."
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
1 случай. Отивам да си взема стипендията от досадна лелка в канцеларията и тя ме посреща с... "О, ти да не си за конкурса "Мис Подготвителен клас"?cappuccino написа:вчера отивам да си взема мед. картона от сестрата:black_lady написа:Я, сродна душа^PrincessA^ написа:Хахаха, и на мен ми дават 15г., а съм втори курс, ама не се обиждам
Добър ден
добър ден
Може ли да си взема мед.картона?
9ти-кой беше?
А-а-ама аз съм 12?!
деба мама му, то верно, че 9ти клас в нашто училище са егаси руспиите, ама и се докарват до към 20, ама чак пък толкова малолетна да изглеждам?!
2. случай. Стоим си на една пейка в двора на даскалото с една приятелка от класа ми, и тогава идват двама "страшни пича" от 9ти клас с цел запознанство.... "Вие 8-кой клас сте...?"
3. случай. Предстои оломпиада по английски в София (миналата година) и сме се наредили пред автобуса, с който ще пътуваме. Учителите ни разпределят - 10-11-12 клас на 1вия етаж на автобуса, а 8-9ти - на горния. Аз сядам на едно място, тогава до мен идва някакъв десетокласник и ми вика "Не чу ли, че 8-9ти клас са горе...?"
Мога да изреждам още безброй такива случки... Но няма смисъл

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
И мен ме мислят за ученичка.
Колко такива случки съм имала...Много са...Веднъж си седя в двора на училището, 12 клас съм, а един дядо вика"Момиченце, вие 9 а клас ли сте?"И тем подобни...
Най-скандалното беше когато в класа на сестра ми класната им ме помисли за ученичка, а аз отивам на откриването на учебната година и пред всички ми се сопна "Защо не сядаш!?
Ева не умрях от срам... 
Най-скандалното беше когато в класа на сестра ми класната им ме помисли за ученичка, а аз отивам на откриването на учебната година и пред всички ми се сопна "Защо не сядаш!?
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Нещо против ли имаш?pisipisi написа:Случайно да има някой, който показва точно толкова колкото е? Или тоя форум е бъкан с особняци?

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .