Шантави сънища

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
chaplata
Танцуващия с клавиатури
Курс: втори

Re: Шантави сънища

Мнение от chaplata »

Бях на някаква почивна станция на море, и Киро (theDarkSite) ме гонеше да ме трепе с гаечен ключ, защото при паркиране му одрасках колата :mrgreen:
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Сънувах, че със Виктор, Иво, Мила, Стефани и Кристо ( :shock: ) се оказваме в Стара Загора.
Иво най-нахално се навря в някаква сладкарница, където почна да тършува изпод един хладилен щанд и извади една торба. Персоналът на сладкарничката веднага му скочи с думите: "Абе, ччччшш, еййй, кво правиш бе, тъпанар", но Иво любезно обясни, че те нещата са си негови и той лично си ги бил оставил там. :albino: Торбата се оказа пълна с лакомства, които той по братски раздели с останалите.

След като се нагрухтяхме, Милена забеляза на някаква къща една табелка, която обещаваше безплатен банкет няколко улици по-нагоре, изписука щастливо, че знае точния адрес, и ни поведе, но за съжаление тогава се събудих и не разбрах какво е станало и дали сме се докопали. :?

После сънувах котенца. Силвия (MidwinterSun) ми подари двечки -- едно оранжевичко, голямо сладурче, и едно убийствено красиво, черно и дългокосместо, защото съм си нямала дългокосместо :shock: Междувременно отнякъде се бях сдобила и с още едно, май че беше тигрово, а на всичкото отгоре и Миша взе, че роди -- цели осем парчета! :shock:
Но в съня си бях една ужасна мама -- държах ги на някаква мизерна тераса и се сещах за тях само веднъж дневно. :cry: Дори някои май че избягаха :cry: :cry: :cry:
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

Аз пък сънувах как съм в някво заведение и гледам промоция 2 шуменски за 4000 лв. и почнах да си броя парите, да видя дали ше имам за 2 бири. Ама бях тарикатче иначе, кой може да се похвали с 4000 кинта в джоба? :o
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

Аз наскоро сънувах как Обеля е разбунтувала се провинция на Римската империя и Цезар ни прати армия, за да потуши бунта :shock: И от прозореца си гледах битка в стил Heroes 3 с пехотинци и още някакви бойни единици от играта :lol: :lol:
I wanna fall from the stars straight into your arms
Аватар
chaplata
Танцуващия с клавиатури

Мнение от chaplata »

Сънувах, че отивам в Кауфланд да си купя самозалепващо фолио и ПВЦ. По едно време на един рафт гледам - лъскави, чисто нови табели за международните линии на Юнион Ивкони (срещу всеки град има флагче от съответната държава). Ох, как ми светнаха очичките :drunken: Мятам всичко в количката и тичам на касата. По пътя обаче две куки ме спират и ме питат защо не съм платил табелите, и ми обясняват как трябвало да чакам някаква госпожа Райна Семерджиева. "Е аз как да я позная?"-викам, а те ми отвръщат "Тя е единствената, която ходи в магазина с крокодил на каишка" :mrgreen: Тръгвам да я търся, ама иззад един щанд ми изскача само крокодила и почва да ми се зъби. Аз от самозащита почвам да го бия с маркуч от прахосмукачка :lol: :lol: по главата, а той отхапва 2/3 от него преди дори да съм посегнал. Накрая вдигнах количката да го ударя...ама се събудих :albino:
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

Човек! Видя ли, че си писал последен в тая тема, вече знам, че ще следва смях :mrgreen: Какви ги сънуваш само! :lol:
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
chaplata
Танцуващия с клавиатури

Мнение от chaplata »

Сънувах, че съм буквата Ю :lol: :lol:

Чао, хора! Отивам на преглед в едно заведение... малко след Плиска се намира :mrgreen:
Аватар
alter ego
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от alter ego »

Ох, днес следобяд пак сънувах онзи сън, дето майстори ми свалят прозореца... :| Ама беше по-кратко.
:Laie_2: Into the endless we ride... :Laie_42:
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Т'ва беше егаси шашавата нощ. Сънувах, че Валя ме татуира - целия гръб и дясната страна на кръста - с някаква птица феникс, която излита от пламъци - крилете й заемаха целия ми гръб, а пламъците бяха отдясно и бяха оранжеви :shock: Всъщност не беше никак зле :lol:
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

само това ли :lol: :mrgreen:
Изображение
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Не, но останалото не е за публичните секции.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Аз мисля, че сънувах рая. Беше толкова красиво! Защо човек не си носи фотоапарат насън :/
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Сънувах, че търся някакъв човек, който живеел на покрива на един много висок блок в Младост 2 (там има няколко такива. В съня ми изглеждаха по същия начин, но още по-високи, над 40 етажа). Всъщност нямах какво толкова да правя с човека, но това си беше хубав повод да се кача на покрива, откъдето знаех, че гледката към Витоша и София е прелестна, особено по залез.

А човекът си гледал овца на покрива. После, незнайно как, се оказа, че овцата всъщност е прасе. Така и не стигнах до покрива, но пътят беше интересен. Във входа имаше портиерка, която много любезно ме пусна вътре и ме упъти за покрива :lol: . Около нея имаше разни уреди, които измерваха нивото на опасност :scratch:

Е та качвам си се аз в асансьора и давам за най-горе. Той се засилва много мощно, но въпреки това виждам коридорите по етажите. По едно време пустият му асансьор, вместо да върви нагоре, взе да се движи настрани и ме остави някъде на средата. Явно трябваше да се прекача :lol:
Там влязох в един апартамент, в който се запознах с възпълна негърка в предизвикателно облекло, която ми предложи да правим BDSM. Обясних й, че трябва да намеря човека с прасето :lol: и после, като свърша каквото съм си наумил на покрива (тоест да се полюбувам на гледката), ще се върна :shock: . Странното беше, че в съня ми наистина го мислех...

Хванах някакъв друг асансьор, пак за нагоре, ама нещо така и не стигна до покрива.

:scratch: :scratch: :scratch:
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

Да си го досънуваш! :lol:
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Оня ден сънувах, как съм на летен лагер, само футболни отбори... но има и тонове момичета...

И аз лично спирам заговор за преврат срещу Майка България... с ей тези две леви ръце...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”