Академия на МВР vol. 2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Академия на МВР vol. 2
О, чудесно, значи в понеделник след матурата, ще се редим по опашките...
- Hrisko
- От дъжд на вятър
Щом трябва ..Wrath написа:О, чудесно, значи в понеделник след матурата, ще се редим по опашките...
- Shved
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Само да кажа, че свидетелство се вади от съда на попа 
Знам, знам, аз ходих един път до там, но тъй като не видях причина да взема акта за раждането, ето на, трябва да ходя пак. Само си взех сдъвкано заявление.
- Hrisko
- От дъжд на вятър
Ти момиче ли си ? :ОWrath написа:Знам, знам, аз ходих един път до там, но тъй като не видях причина да взема акта за раждането, ето на, трябва да ходя пак. Само си взех сдъвкано заявление.
Мда...Hrisko написа:Ти момиче ли си ? :О
- Hrisko
- От дъжд на вятър
Ако си само ти имаш голям шанс да влезнешWrath написа:Мда...Hrisko написа:Ти момиче ли си ? :О
Хах, надявам се да няма много желаещи, но пък се надявам и да не съм единствена 
- Shved
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Не се притеснявай и аз се връщах
не си единствена 
- Hrisko
- От дъжд на вятър
Ами като гледам тука надали ще има повече от 2 3 момичета а бройката е 20 за тази специалностWrath написа:Хах, надявам се да няма много желаещи, но пък се надявам и да не съм единствена
-
иво иво
- В началото бе словото
- Специалност: не уча в СУ
- Курс: друг
ОБЩО ЗА СВИДЕТЕЛСТВО ЗА СЪДИМОСТ
От 30 ноември 2009 г. свидетелство за съдимост в София се издава изцяло и само на адрес бул. "Патриарх Евтимий" 2 (бившия Нотариат, в ляво зад попа) - бюро "Съдимост" (от входа на партера, направо, в дъното). Работи от 09:00 до 17:30 часа, без обедна почивка, тел. 8955 734. Там има три каси за внасяне на държавната такса – 5,50 лева. Пред тях трябва да има бланка за молба (заявление). Необходима е лична карта в оригинал и акт за раждане (заверен препис), ако не го вади самото лице и пълномощно.
С молбата (заявлението) и разписката удостоверяваща платена държавна такса се отива малко в дясно, където се подават. Има различни гишета за родени в София и другаде в страната. За родените в София свидетелството става след няколко минути, а от страната 3-4 дни.
Струва ми се, че за Академията е необходимо в свидетелството (респективно – заявлението) да е посочено, за работа в МВР. Разликата е, че в този случай свидетелството трябва да съдържа данни за всички осъждания, независимо от настъпила амнистия или реабилитация.
Ако имената на лицето са променени след навършване на 14-годишна възраст поради встъпване в брак, осиновяване или на други основания, се посочват и имената по рождение.
Ако греша моля поправете ме.
От 30 ноември 2009 г. свидетелство за съдимост в София се издава изцяло и само на адрес бул. "Патриарх Евтимий" 2 (бившия Нотариат, в ляво зад попа) - бюро "Съдимост" (от входа на партера, направо, в дъното). Работи от 09:00 до 17:30 часа, без обедна почивка, тел. 8955 734. Там има три каси за внасяне на държавната такса – 5,50 лева. Пред тях трябва да има бланка за молба (заявление). Необходима е лична карта в оригинал и акт за раждане (заверен препис), ако не го вади самото лице и пълномощно.
С молбата (заявлението) и разписката удостоверяваща платена държавна такса се отива малко в дясно, където се подават. Има различни гишета за родени в София и другаде в страната. За родените в София свидетелството става след няколко минути, а от страната 3-4 дни.
Струва ми се, че за Академията е необходимо в свидетелството (респективно – заявлението) да е посочено, за работа в МВР. Разликата е, че в този случай свидетелството трябва да съдържа данни за всички осъждания, независимо от настъпила амнистия или реабилитация.
Ако имената на лицето са променени след навършване на 14-годишна възраст поради встъпване в брак, осиновяване или на други основания, се посочват и имената по рождение.
Ако греша моля поправете ме.
-
иво иво
- В началото бе словото
Интересно, какво става в МВР. Току що по btv "Сеизмограф" министър Цв. Цветанов се кара на лидера на синдиката, че не работи, занимава се с политика, абе да си гледа работота.
-
иво иво
- В началото бе словото
За жени:
ППООР 20 + ПАБ 3 + Кризисен менизжмънт 3
ППООР 20 + ПАБ 3 + Кризисен менизжмънт 3
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Иво, в заявлението се посочва не "за работа в МВР", а за "кандидастване в АМВР" ( бях го написала малко по-нагоре). Съвсем нормално си е свидетелството, което ти трябва 
А иначе, това, че във форума на СУ, пише едно момиче, което иска да кандидатства в Академията, не значи, че ще са толкова и на изпитите. Въобще не се подлъгвайте по ниска раждаемост, по-слаб интерес и тн - канидати ще има много и ще се борите по минимум 10 човека за едно място
А иначе, това, че във форума на СУ, пише едно момиче, което иска да кандидатства в Академията, не значи, че ще са толкова и на изпитите. Въобще не се подлъгвайте по ниска раждаемост, по-слаб интерес и тн - канидати ще има много и ще се борите по минимум 10 човека за едно място
Колко много информация, в колко много мнения oO. Иначе не грешиш, поне за свидетелството.
На самото заявление е обозначено място, на което посочваш за къде точно ти трябва, а именно пътуване в чужбина, работа, ВУЗ и т.н. Само не ми е ясно какво трябва да се напише на:
Реабилитиран по право:...............................
oO
На самото заявление е обозначено място, на което посочваш за къде точно ти трябва, а именно пътуване в чужбина, работа, ВУЗ и т.н. Само не ми е ясно какво трябва да се напише на:
Реабилитиран по право:...............................
oO